Villarreal CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    12'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Victor Laguardia (Deportivo Alaves) vrir seg av smerte i gresset.
    14'
    Victor Laguardia er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio de La Ceramica.
    16'
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    17'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Gerard Moreno
    Målgivende: Dani Parejo
    Mål! Villarreal CF tar ledelsen 1-0 ved Gerard Moreno. Dani Parejo var nest sist på ballen.
    18'
    Manu Trigueros
    Manu Trigueros (Villarreal CF) avanserer forover på Estadio de La Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark Deportivo Alaves.
    24'
    Victor Laguardia
    Deportivo Alaves avanserer forover og Victor Laguardia kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    25'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    26'
    Villarreal 2 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Boulaye Dia
    Målgivende: Manu Trigueros
    Mål! Boulaye Dia øker ledelsen til 2-0. Manu Trigueros sto for den målgivende pasningen.
    27'
    En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside på Estadio de La Ceramica.
    29'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    32'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    34'
    En av Deportivo Alavess spillere går i offside.
    36'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Villarreal CF.
    38'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    39'
    Deportivo Alaves fosser fremover, men Valentin Pizarro Gomez blåser for offside på Estadio de La Ceramica.
    42'
    Boulaye Dia
    Sjanse i Villarreal! Boulaye Dia (Villarreal CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Villarreal 2 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Pere Pons
    Målgivende: Joselu
    Mål! Deportivo Alaves reduserer til 2-1 ved Pere Pons. Flott spill fra Joselu før målet.
    44'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Mamadou Loum
    Mamadou Loum (Deportivo Alaves) får et gult kort av dommer Valentin Pizarro Gomez.
    45'+1
    47'
    Kan Villarreal CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    Javi Lopez
    Dommer Valentin Pizarro Gomez gir Javi Lopez (Deportivo Alaves) et gult kort.
    49'
    Dani Parejo
    Dani Parejo (Villarreal CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    51'
    53'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) slår en corner fra høyre side på Estadio de La Ceramica.
    54'
    Pere Pons
    I Villarreal header Pere Pons (Deportivo Alaves) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Edgar Mendez
    Ut: Mamadou Sylla
    Deportivo Alaves bytter ut Mamadou Sylla med Edgar Mendez.
    58'
    59'
    Deportivo Alaves angriper, men Valentin Pizarro Gomez blåser for offside.
    60'
    Deportivo Alaves angriper i Villarreal, men blir avblåst for offside.
    61'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Deportivo Alaves.
    61'
    Samuel Chukwueze
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Samuel Chukwueze fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    64'
    Dani Parejo
    Målsjanse på Estadio de La Ceramica! Dani Parejo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    64'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    65'
    Villarreal 2 - 2 Deportivo Alaves
    Mål: Joselu
    Utligning! Joselu setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2.
    65'
    68'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    68'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    70'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    72'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Yeremi Pino
    Ut: Samuel Chukwueze
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt første bytte for dagen. Yeremi Pino erstatter Samuel Chukwueze.
    73'
    Inn: Alfonso Pedraza
    Ut: Manu Trigueros
    Villarreal CF gjør sitt andre bytte. Manu Trigueros erstattes av Alfonso Pedraza.
    73'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Pervis Estupinan
    Unai Emery gjør dagens tredje bytte i Villarreal, når han tar ut Pervis Estupinan og setter inn Alberto Moreno.
    73'
    73'
    Villarreal 3 - 2 Deportivo Alaves
    Mål! Boulaye Dia gir Villarreal CF en 3-2 ledelse. Det er en fin assist fra Dani Parejo.
    76'
    Inn: Ruben Duarte
    Ut: Javi Lopez
    Javi Lopez (Deportivo Alaves) erstattes av Ruben Duarte.
    78'
    Inn: Toni Moya
    Ut: Tomas Pina
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportivo Alaves. Inn kommer Toni Moya, mens Tomas Pina tar plass på benken.
    78'
    Villarreal 4 - 2 Deportivo Alaves
    Mål: Yeremi Pino
    Målgivende: Boulaye Dia
    Mål! Yeremi Pino øker Villarreal CFs ledelse til 4-2 på Estadio de La Ceramica. Boulaye Dia sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Skudd på mål, Villarreal
    81'
    81'
    81'
    82'
    82'
    Joselu
    Joselu (Deportivo Alaves) kommer seg fri på Estadio de La Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Inn: Miguel de la Fuente
    Ut: Pere Pons
    Bytte for Deportivo Alaves. Miguel de la Fuente kommer inn for Pere Pons på Estadio de La Ceramica.
    84'
    Inn: Alberto Rodriguez
    Ut: Victor Laguardia
    Deportivo Alaves bytter ut Victor Laguardia med Alberto Rodriguez.
    84'
    86'
    86'
    Inn: Moi Gomez
    Ut: Boulaye Dia
    Villarreal CF gjør sitt fjerde bytte. Boulaye Dia erstattes av Moi Gomez.
    86'
    87'
    Villarreal 5 - 2 Deportivo Alaves
    Målgivende: Alfonso Pedraza
    Mål! Villarreal CF øker ledelsen til 5-2 etter en scoring av Gerard Moreno på Estadio de La Ceramica. Flott spill fra Alfonso Pedraza før målet.