Villarreal CF fosser fremover, men Gerard Moreno går rett i offsidefella.
    2'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    2'
    Offside! Deyverson (Deportivo Alaves) er alene igjennom, men dommer David Medie Jimenez ser at linjemannen er oppe med flagget.
    5'
    Vicente Iborra
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Vicente Iborra avslutter utenfor.
    10'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Paco Alcacer
    Målgivende: Mario Gaspar
    Mål! Paco Alcacer gir Villarreal CF en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Mario Gaspar.
    13'
    David Medie Jimenez signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    15'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    David Medie Jimenez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    24'
    Villarreal CF angriper, men David Medie Jimenez blåser for offside.
    25'
    Deportivo Alaves angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Pervis Estupinan
    Målsjanse til Villarreal CF! Pervis Estupinan treffer mål, men keeper redder.
    25'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    26'
    En av Villarreal CFs spillere går i offside.
    27'
    David Medie Jimenez tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    31'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Deportivo Alaves.
    33'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Villarreal 1 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Edgar Mendez
    Edgar Mendez scorer og utligningen er et faktum på Estadio de La Ceramica. 1-1.
    36'
    Borja Sainz
    Deportivo Alaves angriper. Borja Sainz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    39'
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til Villarreal
    44'
    Dommeren dømmer straffe til Villarreal
    45'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Villarreal CF...
    45'
    Villarreal scorer på straffe!
    Villarreal 2 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Gerard Moreno
    Mål! Gerard Moreno gir Villarreal CF ledelsen 2-1 på Estadio de La Ceramica. Målet kom på et straffespark.
    45'+1
    Lucas Perez
    Lucas Perez (Deportivo Alaves) kommer seg fri på Estadio de La Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Sjanse i Villarreal! Pervis Estupinan (Villarreal CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    46'
    46'
    Hjørnespark til Villarreal
    47'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark Deportivo Alaves.
    49'
    50'
    Deyverson
    Deportivo Alaves angriper på Estadio de La Ceramica. Deyverson header utenfor.
    53'
    56'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Edgar Mendez
    Deportivo Alaves angriper i Villarreal. Edgar Mendez fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    60'
    61'
    63'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: John Guidetti
    Ut: Deyverson
    Pablo Machin (Deportivo Alaves) gjør sitt første bytte for dagen. John Guidetti erstatter Deyverson.
    66'
    Inn: Luis Rioja
    Ut: Borja Sainz
    Borja Sainz (Deportivo Alaves) erstattes av Luis Rioja.
    66'
    Gerard Moreno
    Villarreal CF avanserer forover og Gerard Moreno får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    67'
    Villarreal 3 - 1 Deportivo Alaves
    Paco Alcacer setter ballen i mål og øker Villarreal CFs ledelse til 3-1 i Villarreal.
    67'
    69'
    David Medie Jimenez signaliserer et frispark til Villarreal CF like utenfor Deportivo Alaves-området.
    74'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Victor Laguardia
    Dommeren gir Victor Laguardia (Deportivo Alaves) et gult kort.
    74'
    Pervis Estupinan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Takefusa Kubo
    Ut: Manu Trigueros
    Unai Emery gjør dagens første bytte i Villarreal, når han tar ut Manu Trigueros og setter inn Takefusa Kubo.
    75'
    Dani Parejo
    Dani Parejo (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Estadio de La Ceramica, men klarer ikke å score.
    75'
    Villarreal CF slipper å klare seg uten Pervis Estupinan som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Inn: Sergi Garcia Perez
    Ut: Edgar Mendez
    Deportivo Alaves gjør sitt tredje bytte. Edgar Mendez erstattes av Sergi Garcia Perez.
    76'
    John Guidetti
    Deportivo Alaves avanserer forover i Villarreal. John Guidetti avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Villarreal fordi Pervis Estupinan får behandling for en skade på banen.
    77'
    Inn: Jaume Costa
    Ut: Pervis Estupinan
    Villarreal CF bytter ut Pervis Estupinan som ikke ser ut til å kunne fortsette. Unai Emery blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Jaume Costa.
    77'
    Lucas Perez
    Deportivo Alaves fosser forover og Lucas Perez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    78'
    Pere Pons
    Deportivo Alaves angriper, men avslutningen til Pere Pons går utenfor.
    79'
    David Medie Jimenez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    81'
    Inn: Manu Garcia
    Ut: Ruben Duarte
    Bytte for Deportivo Alaves. Manu Garcia kommer inn for Ruben Duarte på Estadio de La Ceramica.
    81'
    82'
    Ximo Navarro
    Ximo Navarro (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Inn: Rodrigo Ely
    Ut: Victor Laguardia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportivo Alaves. Inn kommer Rodrigo Ely, mens Victor Laguardia tar plass på benken.
    83'
    Inn: Carlos Bacca
    Ut: Gerard Moreno
    Villarreal CF bytter ut Gerard Moreno med Carlos Bacca. Dette er det tredje byttet som Unai Emery gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Ramiro Funes Mori
    Ut: Paco Alcacer
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ramiro Funes Mori erstatter Paco Alcacer.
    83'
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Moi Gomez
    Bytte for Villarreal CF. Samuel Chukwueze kommer inn for Moi Gomez på Estadio de La Ceramica.
    83'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    90'
    Takefusa Kubo
    Takefusa Kubo (Villarreal CF) avanserer forover på Estadio de La Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.