0-2
0-3
    Frispark for Villarreal B på egen banehalvdel.
    3'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Villarreal B på egen banehalvdel.
    5'
    Hjørnespark til Levante UD
    6'
    Hjørnespark til Villarreal CF B
    8'
    Adria Altimira Reynaldos
    Adria Altimira Reynaldos (Villarreal B) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    8'
    Villarreal B angriper, men blir avblåst for offside.
    10'
    Kan Levante UD utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Pablo Martinez
    Pablo Martinez (Levante UD) avanserer forover på Estadio de la Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    Villarreal CF B, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Mål for Levante UD!
    Villarreal CF B 0 - 1 Levante UD
    Mål: Alex Munoz
    Levante UD leder 0-1 etter en scoring av Alex Munoz.
    12'
    Dani Gomez
    Levante UD angriper i Villarreal. Dani Gomez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    14'
    15'
    Villarreal B tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Villarreal B.
    17'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    20'
    Villarreal B må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Levante UD.
    23'
    24'
    24'
    26'
    28'
    Javier Ontiveros
    Målsjanse! Javier Ontiveros (Villarreal B) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    32'
    Skudd utenfor mål, Villarreal CF B
    33'
    Antonio Espigares
    Villarreal B avanserer forover i Villarreal. Antonio Espigares avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Carlos Adriano
    Villarreal B angriper. Carlos Adriano får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    35'
    37'
    Gult kort til Levante UD
    Dommer Jose Antonio Lopez Toca gir Pablo Martinez (Levante UD) et gult kort.
    37'
    Villarreal CF B 0 - 2 Levante UD
    Mål: Brugue
    Målgivende: Sergio Lozano
    Levante UD går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Brugue. Flott spill fra Sergio Lozano før målet.
    38'
    Villarreal B angriper, men avslutningen til Adria Altimira Reynaldos går utenfor.
    43'
    Frispark til Villarreal B på halvdelen til Levante UD.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Giorgi Kochorashvili
    Ut: Pablo Martinez
    Felipe Minambres (Levante UD) gjør sitt første bytte for dagen. Giorgi Kochorashvili erstatter Pablo Martinez.
    46'
    48'
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Villarreal B er nær straffområde.
    49'
    Villarreal CF B 0 - 3 Levante UD
    Mål: Dani Gomez
    Målgivende: Andres Garcia Robledo
    Mål! Dani Gomez øker Levante UDs ledelse til 0-3 på Estadio de la Ceramica. Det er en fin assist fra Andres Garcia Robledo.
    52'
    54'
    Javier Ontiveros (Villarreal B) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de la Ceramica.
    56'
    Navarro Pau
    Navarro Pau (Villarreal B) header ballen mot mål, men Levante UD klarerer.
    56'
    56'
    56'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    Villarreal B angriper i Villarreal, men blir avblåst for offside.
    59'
    Carlos Romero
    Villarreal B angriper i Villarreal. Carlos Romero fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Spillet på Estadio de la Ceramica er stoppet midlertidig fordi Alex Munoz ligger nede.
    62'
    Inn: Ivan Romero de Avila Araque
    Ut: Sergio Lozano
    Bytte for Levante UD. Ivan Romero de Avila Araque kommer inn for Sergio Lozano på Estadio de la Ceramica.
    63'
    Inn: Alex Valle Gomez
    Ut: Alex Munoz
    Felipe Minambres gjør dagens tredje bytte i Villarreal, når han tar ut Alex Munoz og setter inn Alex Valle Gomez.
    63'
    64'
    Jose Antonio Lopez Toca signaliserer et frispark til Levante UD.
    65'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Spillerbytte - Villarreal CF B
    Inn: Jose Requena
    Ut: Daniel Esmoris Tasende
    Villarreal B bytter ut Daniel Esmoris Tasende med Jose Requena. Dette er det første byttet som Miguel Alvarez gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Jorge Pascual Medina
    Ut: Navarro Pau
    Villarreal B gjør sitt andre bytte. Navarro Pau erstattes av Jorge Pascual Medina.
    67'
    67'
    Dani Gomez
    Dani Gomez (Levante UD) kommer seg fri på Estadio de la Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    68'
    70'
    Dani Gomez
    Dani Gomez (Levante UD) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    71'
    71'
    Sjanse til Villarreal B! Javier Ontiveros er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Gult kort til Villarreal CF B
    Dommer Jose Antonio Lopez Toca viser Adria Altimira Reynaldos (Villarreal B) det gule kortet.
    74'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Inn: Diego Collado
    Ut: Carlos Adriano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal B. Inn kommer Diego Collado, mens Carlos Adriano tar plass på benken.
    80'
    Inn: Rodrigo Alonso Martin
    Ut: Hugo Novoa
    Hugo Novoa (Villarreal B) erstattes av Rodrigo Alonso Martin.
    80'
    En av Levante UDs spillere blir avblåst for offside på Estadio de la Ceramica.
    82'
    Inn: Mohamed Bouldini
    Ut: Dani Gomez
    Levante UD bytter ut Dani Gomez med Mohamed Bouldini.
    83'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til Villarreal B.
    84'
    Inn: Tiago Geralnik
    Ut: Javier Ontiveros
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal B. Inn kommer Tiago Geralnik, mens Javier Ontiveros tar plass på benken.