1-1
1-2
    Frispark for Villarreal B på egen banehalvdel.
    1'
    Jose Luis Guzman Mansilla tildeler Villarreal B en corner. Daniel Esmoris Tasende sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Juan Cruz
    Sjanse i Villarreal! Juan Cruz (CD Leganes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Villarreal CF B, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Jose Luis Guzman Mansilla signaliserer et frispark til Villarreal B på egen banehalvdel.
    4'
    CD Leganes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    7'
    Mål for Villarreal CF B!
    Villarreal CF B 1 - 0 CD Leganes
    Mål: Alex Fores
    Målgivende: Carlos Romero
    Mål! Alex Fores gir Villarreal B en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Carlos Romero.
    8'
    10'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Frispark i en god posisjon for CD Leganes!
    15'
    Miguel de la Fuente
    Sjanse! CD Leganes avanserer forover, men Miguel de la Fuente avslutter utenfor.
    15'
    Frispark til Villarreal B på halvdelen til CD Leganes.
    17'
    Villarreal B må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CD Leganes.
    23'
    Carlos Romero
    Carlos Romero (Villarreal B) kommer seg fri på Ciudad Deportiva del Villarreal, men avslutningen går utenfor.
    24'
    Diego Garcia (CD Leganes) slår en corner fra venstre side på Ciudad Deportiva del Villarreal.
    27'
    Jorge Saenz
    Jorge Saenz (CD Leganes) header utenfor.
    27'
    CD Leganes angriper i Villarreal, men blir avblåst for offside.
    29'
    Målsjanse! Miguel de la Fuente (CD Leganes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Javier Ontiveros (Villarreal B) løfter inn en corner fra venstre på Ciudad Deportiva del Villarreal.
    34'
    I Villarreal slår Javier Ontiveros en corner fra høyre.
    34'
    Navarro Pau
    Navarro Pau (Villarreal B) visar framfötterna men nickar utanför.
    35'
    Villarreal B tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Jose Luis Guzman Mansilla signaliserer et frispark til CD Leganes like utenfor Villarreal B-området.
    39'
    Juan Cruz
    CD Leganes avanserer forover i Villarreal. Juan Cruz avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Alex Fores
    Villarreal B fosser forover og Alex Fores fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    CD Leganes, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Gult kort til CD Leganes
    Sergio Gonzalez
    Sergio Gonzalez (CD Leganes) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Frispark Villarreal B.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jorge Pascual Medina (Villarreal B) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    Jose Luis Guzman Mansilla signaliserer et frispark til Villarreal B.
    43'
    Villarreal B slipper å klare seg uten Jorge Pascual Medina som kommer tilbake på banen igjen.
    43'
    Jose Luis Guzman Mansilla signaliserer et frispark til CD Leganes.
    45'+1
    Javier Ontiveros
    Villarreal B angriper, men avslutningen til Javier Ontiveros går utenfor.
    45'+1
    Diego Garcia
    Diego Garcia (CD Leganes) header ballen mot mål, men Villarreal B klarerer.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - CD Leganes
    Inn: Yvan Neyou
    Ut: Darko Brasanac
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Leganes. Inn kommer Yvan Neyou, mens Darko Brasanac tar plass på benken.
    46'
    CD Leganes angriper. Diego Garcia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    Francisco Portillo (CD Leganes) løfter inn en corner fra venstre på Ciudad Deportiva del Villarreal.
    50'
    Enric Franquesa
    Enric Franquesa (CD Leganes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    54'
    CD Leganes angriper i Villarreal. Miguel de la Fuente fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Frispark CD Leganes.
    62'
    Kan CD Leganes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Diego Garcia (CD Leganes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Francisco Portillo (CD Leganes) slår en corner fra venstre side på Ciudad Deportiva del Villarreal.
    70'
    70'
    Inn: Daniel Raba
    Ut: Undabarrena,Iker
    Iker Undabarrena (CD Leganes) erstattes av Daniel Raba.
    70'
    Daniel Raba
    Daniel Raba (CD Leganes) avanserer forover på Ciudad Deportiva del Villarreal. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    73'
    Spillerbytte - Villarreal CF B
    Inn: Diego Collado
    Ut: Jorge Pascual Medina
    Villarreal B gjør sitt første bytte. Jorge Pascual Medina erstattes av Diego Collado.
    75'
    Frispark for CD Leganes på egen banehalvdel.
    77'
    Daniel Raba
    Målsjanse til CD Leganes! Daniel Raba treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Frispark til CD Leganes på halvdelen til Villarreal B.
    80'
    Målsjanse på Ciudad Deportiva del Villarreal! Miguel de la Fuente fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Mål for CD Leganes!
    Villarreal CF B 1 - 1 CD Leganes
    Mål: Sergio Gonzalez
    Mål! bortelag utligner ved Sergio Gonzalez. Stillingen er nå 1-1.
    83'
    Inn: Lanchi
    Ut: Javier Ontiveros
    Miguel Alvarez (Villarreal B) gjør sitt andre bytte for dagen. Lanchi erstatter Javier Ontiveros.
    84'
    Inn: Andres Ferrari
    Ut: Alex Fores
    Villarreal B bytter ut Alex Fores med Andres Ferrari.
    84'
    Det blir farlig! Frispark for CD Leganes er nær straffområde.
    84'
    Villarreal CF B 1 - 2 CD Leganes
    Mål: Jorge Saenz
    Målgivende: Daniel Raba
    Jorge Saenz setter ballen i nettet og CD Leganes leder nå 1-2. Daniel Raba var nest sist på ballen.
    85'
    Inn: Nais Djouahra
    Ut: Miguel de la Fuente
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Leganes. Inn kommer Nais Djouahra, mens Miguel de la Fuente tar plass på benken.
    86'
    Nais Djouahra
    Dommeren gir Nais Djouahra (CD Leganes) et gult kort.
    87'
    Frisparket tildelt Villarreal B er farlig nær CD Leganess målområde.
    88'
    Daniel Esmoris Tasende
    Sjanse til Villarreal B! Daniel Esmoris Tasende er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Inn: Julian Antonio Chicco
    Ut: Francisco Portillo
    CD Leganes gjør sitt fjerde bytte. Francisco Portillo erstattes av Julian Antonio Chicco.
    90'
    90'+2
    Frispark i en god posisjon for Villarreal B!
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Gult kort til Villarreal CF B
    Dommer Jose Luis Guzman Mansilla viser Carlos Romero (Villarreal B) det gule kortet.