Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    2'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Lino
    Atletico Madrid fosser forover og Lino fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Kan Atletico Madrid utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    7'
    I Villarreal slår Rodrigo Riquelme en corner fra venstre.
    9'
    Mål for Atletico Madrid!
    Villarreal 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Axel Witsel
    Målgivende: Rodrigo Riquelme
    Atletico Madrid tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Axel Witsel. Rodrigo Riquelme var nest sist på ballen.
    9'
    Memphis Depay
    Atletico Madrid angriper. Memphis Depay får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    11'
    Frispark Atletico Madrid.
    12'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    12'
    13'
    14'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Estadio de la Ceramica.
    15'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    16'
    Rodrigo Riquelme (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de la Ceramica.
    17'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    19'
    21'
    Frispark i en god posisjon for Villarreal CF!
    22'
    Gerard Moreno
    Gerard Moreno (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    25'
    26'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Antoine Griezmann
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Atletico Madrid er nær straffområde.
    27'
    Gult kort til Villarreal
    Etienne Capoue
    Etienne Capoue (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Rodrigo Riquelme
    Rodrigo Riquelme (Atletico Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    34'
    34'
    35'
    Memphis Depay (Atletico Madrid) kommer seg fri på Estadio de la Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    36'
    37'
    Atletico Madrid avanserer forover i Villarreal. Rodrigo Riquelme avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Atletico Madrid.
    40'
    Mario Melero Lopez tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Gerard Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Målsjanse til Villarreal CF! Gerard Moreno treffer mål, men keeper redder.
    45'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Frisparket tildelt Villarreal CF er farlig nær Atletico Madrids målområde.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    45'+2
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Stefan Savic
    Ut: Rodrigo Riquelme
    Rodrigo Riquelme (Atletico Madrid) erstattes av Stefan Savic.
    46'
    Francis Coquelin
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Francis Coquelin avslutter utenfor.
    46'
    48'
    Alexander Sørloth
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Alexander Sørloth fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Alexander Sørloth
    Målgivende: Gerard Moreno
    Alexander Sørloth scorer og utligningen er et faktum på Estadio de la Ceramica. 1-1. Flott spill fra Gerard Moreno før målet.
    50'
    Atletico Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.
    53'
    54'
    Aissa Mandi
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Aissa Mandi går utenfor.
    54'
    Koke
    Sjanse til Atletico Madrid! Koke er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Dani Parejo
    Dommer Mario Melero Lopez gir Dani Parejo (Villarreal CF) et gult kort.
    58'
    62'
    Pablo Barrios Rivas
    Pablo Barrios Rivas (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Mario Melero Lopez.
    62'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Villarreal CF.
    63'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Alex Baena
    Ut: Francis Coquelin
    Bytte for Villarreal CF. Alex Baena kommer inn for Francis Coquelin på Estadio de la Ceramica.
    65'
    Inn: Santi Comesana
    Ut: Etienne Capoue
    Villarreal CF gjør sitt andre bytte. Etienne Capoue erstattes av Santi Comesana.
    65'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Antoine Griezmann
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt andre bytte for dagen. Angel Correa erstatter Antoine Griezmann.
    65'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Memphis Depay
    Diego Simeone gjør dagens tredje bytte i Villarreal, når han tar ut Memphis Depay og setter inn Alvaro Morata.
    66'
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Axel Witsel
    Atletico Madrid bytter ut Axel Witsel med Cesar Azpilicueta.
    66'
    66'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    68'
    Angel Correa
    Målsjanse! Angel Correa (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    70'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Goncalo Guedes
    Villarreal CF bytter ut Goncalo Guedes med Jose Luis Morales. Dette er det tredje byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    70'
    Frispark Villarreal CF.
    71'
    73'
    Alvaro Morata
    Målsjanse på Estadio de la Ceramica! Alvaro Morata fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    Yerson Mosquera
    Villarreal CF fosser forover og Yerson Mosquera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Sjanse i Villarreal! Alvaro Morata (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Pablo Barrios Rivas (Atletico Madrid) kommer seg fri på Estadio de la Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Inn: Alfonso Pedraza
    Ut: Raul Albiol
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Alfonso Pedraza, mens Raul Albiol tar plass på benken.
    81'
    Inn: Bertrand Traore
    Ut: Gerard Moreno
    Gerard Moreno (Villarreal CF) erstattes av Bertrand Traore.
    81'
    82'
    83'
    Inn: Saul Niguez
    Ut: Pablo Barrios Rivas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Saul Niguez, mens Pablo Barrios Rivas tar plass på benken.
    84'
    Angel Correa (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de la Ceramica.
    84'
    Alvaro Morata (Atletico Madrid) fyrer av et skudd på Estadio de la Ceramica – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    85'
    85'
    Dani Parejo
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Dani Parejo avslutter utenfor.
    86'
    Villarreal 1 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Saul Niguez
    Målgivende: Cesar Azpilicueta
    I Villarreal tar Atletico Madrid ledelsen 1-2 etter et mål av Saul Niguez. Cesar Azpilicueta sto for den målgivende pasningen.
    87'
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Saul Niguez
    Dommeren gir Saul Niguez (Atletico Madrid) et gult kort.
    90'+3
    Dommer Mario Melero Lopez venter med å sette i gang spillet fordi Alexander Sørloth ligger nede.