0-2
379
636

Kampen er i gang på Estadio de La Ceramica.
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    3'
    Moi Gomez (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de La Ceramica.
    10'
    Villarreal CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Dani Parejo
    Villarreal CF fosser forover og Dani Parejo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Moi Gomez (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Estadio de La Ceramica.
    18'
    Samuel Chukwueze
    Samuel Chukwueze (Villarreal CF) kommer seg fri på Estadio de La Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    18'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Atletico Madrid.
    20'
    I Villarreal slår Dani Parejo en corner fra venstre.
    22'
    Saul Niguez
    Atletico Madrid angriper i Villarreal. Saul Niguez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Atletico Madrid en corner. Angel Correa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Villarreal scorer selvmål!
    Villarreal 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Alfonso Pedraza
    Målgivende: Thomas Lemar
    Alfonso Pedraza header ballen i mål og Atletico Madrid leder dermed 0-1. Thomas Lemar var nest sist på ballen.
    25'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Atletico Madrid blir stående
    27'
    Frispark Atletico Madrid.
    30'
    Gult kort til Villarreal
    Jaume Costa
    Jaume Costa fra Villarreal CF er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    32'
    Manu Trigueros
    Villarreal CF avanserer forover på Estadio de La Ceramica og Manu Trigueros kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Atletico Madrid.
    33'
    33'
    33'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    34'
    Frisparket tildelt Villarreal CF er farlig nær Atletico Madrids målområde.
    35'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Felipe
    Felipe (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    35'
    Gerard Moreno
    Gerard Moreno (Villarreal CF) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    36'
    36'
    36'
    Villarreal CF avanserer forover i Villarreal. Samuel Chukwueze avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    38'
    42'
    43'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    45'
    45'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Etienne Capoue (Villarreal CF) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+3
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    45'+4
    Ikke rødt kort likevel
    45'+5
    Thomas Lemar
    Thomas Lemar (Atletico Madrid) pådrar seg et gult kort.
    45'+5
    Etienne Capoue er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+5
    Atletico Madrid må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.
    45'+6
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Joao Felix
    Ut: Thomas Lemar
    Diego Simeone gjør dagens første bytte i Villarreal, når han tar ut Thomas Lemar og setter inn Joao Felix.
    46'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    47'
    Saul Niguez
    Saul Niguez (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    51'
    Raul Albiol
    Raul Albiol (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de La Ceramica.
    51'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside på Estadio de La Ceramica.
    52'
    Luis Suarez
    Sjanse til Atletico Madrid! Luis Suarez er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    55'
    55'
    58'
    Angel Correa
    Målsjanse på Estadio de La Ceramica! Angel Correa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Carlos Bacca
    Ut: Moi Gomez
    Villarreal CF bytter ut Moi Gomez med Carlos Bacca.
    60'
    Inn: Pervis Estupinan
    Ut: Alfonso Pedraza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Pervis Estupinan, mens Alfonso Pedraza tar plass på benken.
    60'
    61'
    62'
    63'
    VAR sjekker om det er straffe til Villarreal
    64'
    Ingen straffe til Villarreal
    64'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de La Ceramica.
    64'
    Samuel Chukwueze (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Estadio de La Ceramica.
    65'
    I Villarreal slår Dani Parejo en corner fra høyre.
    66'
    67'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Villarreal CF.
    68'
    Mål for Atletico Madrid!
    Villarreal 0 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Joao Felix
    Joao Felix øker Atletico Madrids ledelse til 0-2!
    69'
    Inn: Jaume Costa
    Ut: Etienne Capoue
    Etienne Capoue (Villarreal CF) erstattes av Jaume Costa.
    71'
    Inn: Alex Baena
    Ut: Manu Trigueros
    Villarreal CF bytter ut Manu Trigueros med Alex Baena. Dette er det fjerde byttet som Unai Emery gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    72'
    73'
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Luis Suarez
    Bytte for Atletico Madrid. Geoffrey Kondogbia kommer inn for Luis Suarez på Estadio de La Ceramica.
    75'
    Frispark Villarreal CF.
    76'
    Carlos Bacca
    Målsjanse! Carlos Bacca (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    81'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de La Ceramica.
    82'
    Alex Baena
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Alex Baena fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Inn: Lucas Torreira
    Ut: Angel Correa
    Atletico Madrid gjør sitt tredje bytte. Angel Correa erstattes av Lucas Torreira.
    83'
    84'
    Alex Baena
    Målsjanse til Villarreal CF! Alex Baena treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    85'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Jaume Costa
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Jaume Costa avslutter utenfor.
    86'
    Dani Parejo
    Villarreal CF angriper. Dani Parejo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Villarreal CF fosser forover og Carlos Bacca fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.