Rosenborg (4-3-3): Kawarasey-Svensson, Reginiussen, Eyólfsson, Gersbach-Jensen, Konradsen, Midtsjø-Helland, Gytkjær, de Lanlay.
    Viking (4-4-2): Austbø-Ryerson, Haukås, Mets, Haugen-Kronberg, Danielsen, Sverrisson, Aasheim-Pedersen, Adegbenro.
    0'
    Kampen er igang, og Rosenborg starter med ballen.
    1'
    Ballen går fort i spill og Rosenborg går rett i angrep med Helland i spissen. Austbø kaster seg over Hellands lave skudd.
    2'
    Frispark til Viking. Danielsen får slått ballen fint i inn i feltet med en høy ball som faller ned på bakre stolpe. Der står Sverrisson klar, men headingen går rett i armene på Rosenborgs Kawarasey.
    4'
    Rosenborg prøver seg med et fint angrep. Helland får en lang ball der han står nesten ved dødlinja. Men Viking-forsvaret får tatt ballen og snur spillet til sin fordel. Rosenborg har etablert seg på hjemmelagets banehalvdel de første fem minuttene.
    6'
    Gult kort til Rosenborg
    Alex Gersbach
    Gersbach holder trøya til Aasheim når Viking-spilleren kommer i full fart på høyresiden. Frispark til hjemmelaget.
    6'
    Mye pasningsspill på Vikings banehalvdel. Rosenborg presser vertenes forsvar.
    9'
    En rolig start på kampen på Viking stadion. De første ti minuttene er det Rosenborg som presser hjemmelaget og det virker som at Viking har lagt seg ganske lavt. Mye pasninger få skudd på mål.
    10'
    Kaptein-Jensen tar hjørnesparket for gjestene. Ballen finner Konradsen ved første stolpe, men headingen går høyt over mål.
    13'
    Aasheim og Danielsen viser fine takter på høyresiden, men Gersbach må nok en gang ty til ulovlige midler for å få stoppet Aasheim. Frispark til vertene i mulig farlig posisjon.
    14'
    Danielsen tar frisparket og skuddet går høyt inn mot bakre stolpe. Sverrisson når ikke opp og Rosenborg får ballen og snur.
    15'
    Helland tar hjørnespark for Rosenborg. Blir headet ut til ny corner.
    15'
    Helland tar corneren igjen. Høy hastighet og god ball som blir lagt inn foran mål, men Viking får klarert.
    16'
    De Lanlay ligger på bakken og vrir seg i smerte etter en duell med Adegbenro. Ser ikke ut til at de Lanlay klarer å fortsette kampen. Han hinker og blir applaudert av banen.
    16'
    Adegbenro får ballen på midtbanen og setter fart nedover. Han smeller til fra 16 meter. Skuddet går rett i armene på Kwarasay midt i mål.
    19'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Yann-Erik de Lanlay
    19'
    Kampens største sjanse! Adegbenro kommer seg forbi Svensson og ned til dødlinjen. Innlegget havner hos Sverrisson på bakre stolpe. Islendingen avslutter på mål, men Kawarasey får ballen ut til corner. For en sjanse!
    20'
    Danielsen. Et høyt innlegg mo bakre stolpe. Sverrisson er på riktig sted igjen, men avslutningen er ikke hard nok og Kawarasey redder den uten store problemer.
    22'
    Frispark Rosenborg. Helland legger inn, men skuddet er altfor langt og Austbø kontrollerer ballen som går ut.
    24'
    Innbytteren Rashani setter fart og sender et virkelig godt innlegg mot bakre stolpe. Gytkjær er der, men avslutningen ut.
    24'
    Adegbenro er på ballen igjen og prøver å drible seg gjennom forsvaret. Istedenfor å skyte velger han en ekstra dragning og Rosenborg skyter ballen til corner.
    25'
    Danielsens innlegg finner Sverrisson enda en gang. Idet han skal avslutte, faller han og ballen går videre. Mets finner den, men skuddet går rett i Rosenborgs forsvar og gjestene får klarert.
    25'
    Rosenborg presser seg gjennom! Gytkjær får ballen fra Helland ved dødlinja. Med skuddet til Gytkjær går rett i Haukås! Gytkjærs første sjanse denne kampen.
    28'
    Nærmer seg for Rosenborg nå! Rashani legger inn fra venstre kant og ballen finner Gytkjær. I duell mot Mets finner Gytkjær ballen og headingen hans går rett i stolpen!
    32'
    Nå presser gjestene Vikings forsvar og det er hardt press rundt Austbø.
    32'
    Høyt tempo på spillet nå. Mange rene og effektive taklinger fra begge lag. Viking kommer seg ikke angrep, men får avsluttet Rosenborgs angrep flere ganger og prøver hele tiden å få med ballen opp i banen.
    34'
    Sverrisson spiller ballen rett i Rosenborgs Midtsjø. Han sender ballen videre til Helland, men den når aldri frem. Ballen går ut. Så mørkt ut en liten stund der, da Rosenborg løp i høyt tempo fire mot fire.
    39'
    Viking ser betydelig mer slitne ut nå, mens Rosenborg fortsetter å presse.
    40'
    Likevel kjemper Viking mesterlig og får snudd spillet med en ball Gytkjær aldri nådde opp til.
    40'
    Rashani løper frem og blir stoppet av Ryerson. Dommer Tommy Skjerven dømmer frispark til trønderne. Det er enorm pipekonsert på stadion og Viking-benken er alt annen enn enig i den avgjørelsen.
    41'
    Frisparket tar Helland fra rundt 25 meter. Skuddet treffer Adegbenro og Viking får ryddet situasjonen.
    42'
    Austbø sender ballen rett til kaptein Jensen på Vikings banehalvdel. En dårlig avslutning fra Jensen gjør at Austbø redder den ballen uten problemer.
    45'+1
    Det er lagt til to minutter i førsteomgangen.
    45'+1
    Helland skyter ballen inn i feltet og ballen reddes unna. Viking forsvarer seg godt i egen boks. To skudd mot mål følger og ballen heades unna begge gangen. Ballen havner igjen hos Helland, men Austbø er ute og får kastet seg rundt den.
    45'+2
    Ballen går via Konradsen og Viking får corner på tampen av første omgang.
    45'+3
    Knuffing foran mål før Danielsen legger inn ballen. Kawarasey får bokset ballen unna.
    45'+3
    45'+3
    46'
    Andre omgang er igang og Viking starter med å spille ballen bakover.
    46'
    Rosenborg er på fra start og Helland legger inn fra høyre. En lang ball som legger seg i hendene til Austbø.
    47'
    Oppdatering: de Lanlay, som ble byttet ut med Rashani i første omgang, fikk en vridning i kneet. Ikke meldt om noen umiddelbare ytterligere skader.
    48'
    Rosenborg stanger mot Austbø i mål. Svensson får ballen på bakre stolpe og legger inn foran mål til Helland som står helt alene. Et hardt skudd fra kort hold får Austbø fort kontroll på.
    49'
    Danielsen legger inn til Adegbenro, men Kawarasey sniker seg foran nigerianeren og fanger ballen.
    51'
    Helland får ballen fra Rashani som står med ryggen mot mål og presser. Et nydelig innlegg som finner Hellands venstrebein. Skuddet, derimot, går langt over mål.
    53'
    Ny duell mellom Gersbach og Aasheim. Danielsen tar frisparket og skuddet går langt . Sverrisson hopper, men taper duellen og ballen går ut.
    55'
    Danielsen tar hjørnesparket. Innlegget blir headet unna, men Aasheim finner ballen. Vingen løsner et skudd, men ballen går langt utenfor.
    56'
    Helland tar corneren. Blir headet unna på bakre stolpe. Viking klarerer.
    56'
    Viking presser seg gjennom. Ryerson er god og ballen ender hos Adegbenro som nesten kommer seg forbi Rosenborg-forsvaret. Men Svensson henger med og får snudd.
    59'
    Et deilig treff fra Kronberg! Dansken strekker ut vrista og drar opp en volley med en farlig dupp! Kawarasey hopper og får bokset ballen såvidt bort og ut til corner.
    60'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Mathias Bringaker
    Ut: Patrick Pedersen
    61'
    Helland gjør en frekk luke på Haugen og blir lagt i bakken av backen. Frispark til Rosenborg.
    64'
    Svensson vinner duell på venstrekanten, men får skutt inn. Helland finner ballen, men skuddet går rett i blokka.
    65'
    Viking er i balanse igjen og er virkelig gode i forsvar. Rosenborg er gode og presser, men Viking følger og snur spillet gang på gang.
    68'
    Helland løper på høyre kant og sender et meget godt innlegg inn der Gytkjær er. Men med to Viking-spillere på hver side får han det vanskelig med å nå frem, og hjemmelaget klarerer.
    69'
    Jensen smeller til fra høyresiden, men skuddet er lavt og der finner Austbø ballen og får kastet seg rundt og plukket den.
    69'
    Oppdatering: De Lanlay vrei kneet i første omgang og blir nå kjørt til sykehuset for røntgen, ifølge TV 2s kommentatorer.
    70'
    Adegbenro med en fin pasning langs linja finner Haugen på venstrekanten. Haugen kommer seg rundt og skal legge inn til Adegbenro, men skuddet går rett i Rosenborg-forsvaret.
    72'
    Mål for Rosenborg!
    Viking 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Christian Gytkjær
    Målgivende: Elbasan Rashani
    Rashani slår et smart innlegg til Gytkjær! Rosenborg får betalt for tempo og sjanser gjennom kampen. En lekker overgang etter Viking hadde trykket en periode. Rashani vipper ballen fra venstrekanten inn til Gytkjær som setter ballen rett i mål fra kort hold. Ingen problemer. Toppscorer i Tippeligaen med 12 mål; Christian Gytkjær.
    72'
    Danielsen tar frispark og legger inn på bakre stolpe. Sverrisson finner den og får styrt ballen inn foran mål. Der er Adegbenro helt alene, men ballen går rett på keeper Kawarasey. For en sjanse!
    77'
    Dommer blåser offside rett etter Adegbenros sjanse.
    78'
    Viking 0 - 2 Rosenborg
    Målgivende: Jonas Svensson
    Tomålsscorer Gytkjær! Dansken er i målform om dagen og setter sin andre for dagen. Svensson slår ballen fra dødlinja og inn foran mål. Der er Gytkjær og får satt ballen fra kort hold.
    79'
    Inn: Matthias Vilhjalmsson
    Ut: Christian Gytkjær
    80'
    Inn: Zymer Bytyqi
    Ut: Tor Andre Aasheim
    80'
    Inn: Gudmundur Thorarinsson
    Ut: Mike Jensen
    82'
    Innbytteren Bytyqi finner Mets, men ballen når ikke mål og Rosenborg avverger.
    84'
    Inn: Per Magnus Steiring
    Ut: Claes Kronberg
    Per-Magnus Steiring kommer inn for Claes Kronberg.
    86'
    Bringaker får ballen fra Danielsen i bakrom, men blir stoppet av Svensson som skyter ballen ut. Dommeren blåser utspark til trener Jonevrets store fortvilelse.
    88'
    Nære på for Viking! Adegbenro vinner ballen på egen halvdel og finner Bytyqi. Avslutningen er lang og Kawarasey får styr ballen såvidt unna!
    89'
    Byqitis hjørnespark blir headet over mål av Reginiussen.
    90'
    Bytyqi tar ny corner og skuddet blir bokset unna av Kawarasey.
    90'
    Det er lagt til minimum tre minutter av kampen.
    90'+1
    Rosenborg prøver seg i angrep og Midtsjø legger inn til Rashani. Men han er fanget med ryggen til mål og med Viking-forsvaret rundt seg. Hjemmelaget klarerer.
    90'+2
    Frispark til Rosenborgg. Helland legger inn til Vilhjalmsson på første stolpe. Ballen går ut til corner.