Stor mulighet for Stensness! Keeper må slå til corner.
    Blåses av for en situasjon inne i feltet.
    9'
    Det pipes kraftig hver gang Kristoffer Velde har ballen.
    12'
    Vi tar med oss at Mjøndalen har tatt ledelsen over Strømsgodset i den andre kampen som spilles nå.
    14'
    Naustdal feller Tripic voldsomt i det kantspilleren er på vei inn i feltet.
    15'
    Det gjør vondt for Tripic. Ser ikke ut som han går av seg det der.
    16'
    Tripic ut på sidelinjen, får behandling. Så får vi se om han kan fortsette kampen.
    17'
    Han skjærer noen grimaser, men der er Tripic tilbake på banen!
    18'
    Tripic må nok ut her, likevel...
    20'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Simen Kvia-Egeskog
    Ut: Zlatko Tripic
    20'
    Et stort tap for Viking dette.
    21'
    Haugesund mer med i kampen.
    22'
    Voldsomt sammenstøt mellom Krygård og Fridjonsson. Kan se ut som om sistnevnte er ute med en arm før han selv felles.
    23'
    Høljer greit ned i Stavanger nå.
    24'
    God temperatur utpå her nå! Sandberg er alt for sen inne i Gunnarsson.
    25'
    Kampen stoppes faktisk på grunn av for mye røyk inne på banen nå. Supporterne har tent mye bluss!
    27'
    Spillet er i gang igjen.
    29'
    Søderlund forsøker seg umiddelbart med en frekk avslutning fra distanse. Rett på keeper!
    29'
    Gult kort til Viking
    Rolf Daniel Vikstøl
    Går voldsomt inn i en takling der, veteranen. Dagens klareste søknad!
    30'
    Det der en stor mulighet! Liseth får ballen på elleve meter. Den har god retning, men Brekalo står i veien! Ut til corner.
    33'
    Viking får frispark inne i eget felt etter den corneren.
    33'
    Sterk defensiv jobb av Bjørshol i det han stopper Velde.
    34'
    Berisha forsøker seg fra skrått hold. Keeper får kontroll.
    35'
    Kabran og Velde som har en opphetet diskusjon her nå.
    38'
    Hjørnespark for gjestene nå.
    41'
    Den stanges unna. Liseths forsøk på retur blokkeres også.
    41'
    Gult kort til FK Haugesund
    Sondre Liseth
    Alt for sen inn i Kabran der, Sondre Liseth.
    41'
    Liseth og Haugesund med en god overgangsmulighet. Slår den rett i beina på Joe Bell.
    42'
    Gunnarsson mister ballen når han skal fange et innlegg. Like før Søderlund får tak i den, men keeperen redder seg inn.
    44'
    Kvia pådrar seg et frispark oppe på Haugesunds halvdel. Vært mye stopp i spillet denne omgangen.
    45'
    Velde stoppes inne i feltet av Stensness. Enorm takling!
    45'+2
    Det er for øvrig lagt til to minutter.
    45'+2
    Ikke enorm kvalitet på det som foregår utpå her for øyeblikket.
    45'+4
    Liseth spiller til Sandberg, som spiller den tilbake. Headingen blir for puslete.
    45'+4
    Inn: Shayne Pattynama
    Ut: Rolf Daniel Vikstøl
    46'
    Velde skyter fra skrått hold. Keeper har kontroll.
    46'
    Alexander Søderlund
    Saboterer en kontring, spissen.
    47'
    Berisha skaffer Viking en corner.
    48'
    Den svinges inn mot Stensness. Headingen over.
    48'
    Haugesund byr mer opp til dans her nå.
    49'
    Velde med et godt innlegg inn sentralt. Ny corner for Haugesund!
    53'
    Den stanges unna, men Haugesund biter seg fast.
    54'
    Liseth og Sandberg er nære! Men først stopper keeper, så blåses den andre over!
    54'
    Det er Haugesund som kjører på nå.
    57'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 0 FK Haugesund
    Mål: Veton Berisha
    Mål nummer 20 for sesongen! Først ble forsøket blokkert, så setter han selv returen!
    59'
    Straffe til Haugesund! Brekalo feller Sandberg. Straffesparket er soleklart!
    62'
    FK Haugesund scorer på straffe!
    Viking 1 - 1 FK Haugesund
    Mål: Kristoffer Velde
    Velde setter den sikkert! Der svarer han på tiltale etter å ha blitt buet på under hele kampen.
    64'
    Inn: Sebastian Sebulonsen
    Ut: Sondre Bjørshol
    66'
    Gjør grep her, Vikings trenerduo. Sebulonsen har vært veldig solid i år. Kommer inn nå.
    66'
    Inn: Maï Traoré
    Ut: Simen Kvia-Egeskog
    66'
    Tas av igjen her, unge Kvia-Egeskog.
    66'
    Kjemperedning fra Selvik! En corner svinges inn på pannebrasken til Stensness, som får av gårde en solid heading. Selvik ligger den som en katt og venter, før han også får forstyrret Berisha på returen. Utrolig at det ikke står 2-1!