Ementa90'+1
1-1
1-2

Mikkel Redder tildeler Brøndby en corner. Yuito Suzuki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Viborg FF på egen banehalvdel.
    2'
    Skudd på mål, Viborg FF
    6'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Brøndby fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    7'
    Brøndby må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Viborg FF.
    9'
    Frispark Brøndby.
    11'
    Mathias Kvistgaarden
    Målsjanse på Energi Viborg Arena! Mathias Kvistgaarden fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    Viborg FF, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark for Brøndby på egen banehalvdel.
    16'
    Det blir farlig! Frispark for Brøndby er nær straffområde.
    18'
    En av Brøndbys spillere går i offside.
    19'
    Yuito Suzuki (Brøndby) løfter inn en corner fra venstre på Energi Viborg Arena.
    19'
    I Viborg slår Marko Divkovic en corner fra høyre.
    21'
    Sebastian Sebulonsen
    Målsjanse til Brøndby! Sebastian Sebulonsen treffer mål, men keeper redder.
    21'
    21'
    Brøndby tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Mads Sondergaard Clausen
    Viborg FF angriper i Viborg. Mads Sondergaard Clausen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    Isak Jensen (Viborg FF) slår en corner fra venstre side på Energi Viborg Arena.
    28'
    Jakob Bonde
    Jakob Bonde (Viborg FF) kommer seg fri på Energi Viborg Arena, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Frispark til Viborg FF på halvdelen til Brøndby.
    32'
    Mikkel Redder tildeler Brøndby en corner. Yuito Suzuki sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Mål for Brøndby IF!
    Viborg FF 0 - 1 Brøndby IF
    Mål: Mathias Kvistgaarden
    Mathias Kvistgaarden header ballen i mål og Brøndby leder dermed 0-1.
    34'
    Gult kort til Viborg FF
    Jean-Manuel Mbom
    Dommer Mikkel Redder viser Jean-Manuel Mbom (Viborg FF) det gule kortet.
    38'
    I Viborg slår Oliver Bundgaard en corner fra høyre.
    39'
    Anosike Ementa
    Viborg FF avanserer forover i Viborg. Anosike Ementa avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    I Viborg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Jordi Vanlerberghe
    Ut: Sebastian Sebulonsen
    Sebastian Sebulonsen (Brøndby) erstattes av Jordi Vanlerberghe.
    46'
    Marko Divkovic (Brøndby) løfter inn en corner fra høyre på Energi Viborg Arena.
    49'
    Marko Divkovic (Brøndby) slår en corner fra høyre side på Energi Viborg Arena.
    50'
    51'
    Frispark i en god posisjon for Viborg FF!
    51'
    Gult kort til Brøndby IF
    Mathias Greve Petersen
    Mathias Greve Petersen (Brøndby) mottar sitt første gule kort for dagen på Energi Viborg Arena.
    52'
    Hjørnespark til Viborg FF
    53'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Brøndby på egen banehalvdel.
    54'
    58'
    Frispark for Viborg FF på egen banehalvdel.
    63'
    Inn: Filip Bundgaard Kristensen
    Ut: Yuito Suzuki
    Brøndby bytter ut Yuito Suzuki med Filip Bundgaard Kristensen.
    63'
    Inn: Josip Radosevic
    Ut: Mathias Greve Petersen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brøndby. Inn kommer Josip Radosevic, mens Mathias Greve Petersen tar plass på benken.
    64'
    65'
    65'
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Sergio Pereira Andrade
    Ut: Ibrahim Said
    Viborg FF gjør sitt første bytte. Ibrahim Said erstattes av Sergio Pereira Andrade.
    69'
    Inn: Daniel Anyembe
    Ut: Srdan Kuzmic
    Jakob Poulsen (Viborg FF) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniel Anyembe erstatter Srdan Kuzmic.
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Viborg fordi Jacob Rasmussen får behandling for en skade på banen.
    71'
    Jacob Rasmussen er tilbake i kampen igjen.
    73'
    75'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Viborg FF.
    77'
    Josip Radosevic
    Dommer Mikkel Redder gir Josip Radosevic (Brøndby) et gult kort.
    77'
    78'
    79'
    Nicolai Vallys
    Nicolai Vallys (Brøndby) header utenfor.
    80'
    Mathias Kvistgaarden (Brøndby) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Energi Viborg Arena.
    81'
    Inn: Noah Teye Nartey
    Ut: Mathias Kvistgaarden
    Brøndby gjør sitt fjerde bytte. Mathias Kvistgaarden erstattes av Noah Teye Nartey.
    81'
    Inn: Abdul Malik Abubakari
    Ut: Jakob Bonde
    Jakob Bonde (Viborg FF) erstattes av Abdul Malik Abubakari.
    85'
    Inn: Jakob Vester Nielsen
    Ut: Jean-Manuel Mbom
    Jakob Poulsen gjør dagens fjerde bytte i Viborg, når han tar ut Jean-Manuel Mbom og setter inn Jakob Vester Nielsen.
    85'
    Mikkel Redder signaliserer et frispark til Viborg FF like utenfor Brøndby-området.
    88'
    Jordi Vanlerberghe
    Jordi Vanlerberghe (Brøndby) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Isak Jensen
    Målsjanse! Isak Jensen (Viborg FF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Mål for Viborg FF!
    Viborg FF 1 - 1 Brøndby IF
    Mål: Anosike Ementa
    Målgivende: Mads Sondergaard Clausen
    Mål! Anosike Ementa utligner for Viborg FF. Stillingen er dermed 1-1 i Viborg. Mads Sondergaard Clausen sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    Viborg FF 1 - 2 Brøndby IF
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Mål! Brøndby tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Ohi Omoijuanfo på Energi Viborg Arena.
    90'+3
    Ohi Omoijuanfo
    Ohi Omoijuanfo (Brøndby) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+5
    Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+5
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) slår en corner fra høyre side på Energi Viborg Arena.