Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    Sjanse! VfB Stuttgart avanserer forover, men Enzo Millot avslutter utenfor.
    Robert Schroder signaliserer et frispark til VfB Stuttgart.
    14'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Union Berlin på egen banehalvdel.
    15'
    Andras Schäfer
    Union Berlin angriper. Andras Schäfer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Stuttgart slår Kevin Volland en corner fra høyre.
    17'
    Mål for VfB Stuttgart!
    VfB Stuttgart 1 - 0 Union Berlin
    Mål: Sehrou Guirassy
    Målgivende: Atakan Karazor
    Mål! VfB Stuttgart tar ledelsen 1-0 ved Sehrou Guirassy. Atakan Karazor var nest sist på ballen.
    19'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Frispark til VfB Stuttgart på halvdelen til Union Berlin.
    22'
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) slår en corner fra venstre side på Mercedes Benz Arena.
    23'
    Pascal Stenzel
    VfB Stuttgart avanserer forover i Stuttgart. Pascal Stenzel avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    26'
    Anthony Rouault (VfB Stuttgart) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mercedes Benz Arena.
    27'
    VfB Stuttgart slipper å klare seg uten Anthony Rouault som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Frispark Union Berlin.
    32'
    Kevin Volland
    Sjanse til Union Berlin! Kevin Volland er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    Frispark for Union Berlin på egen banehalvdel.
    34'
    En av Union Berlins spillere blir avblåst for offside.
    35'
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Gult kort til Union Berlin
    Rani Khedira
    Dommeren gir Rani Khedira (Union Berlin) et gult kort.
    39'
    Lucas Tousart
    Union Berlin angriper, men avslutningen til Lucas Tousart går utenfor.
    42'
    Lucas Tousart (Union Berlin) kommer til en målsjanse på Mercedes Benz Arena, men klarer ikke å score.
    43'
    Josha Vagnoman
    Målsjanse til VfB Stuttgart! Josha Vagnoman treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    En av VfB Stuttgarts spillere blir avblåst for offside på Mercedes Benz Arena.
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Waldemar Anton
    Ut: Anthony Rouault
    Anthony Rouault (VfB Stuttgart) erstattes av Waldemar Anton.
    46'
    Josip Juranovic (Union Berlin) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes Benz Arena.
    48'
    I Stuttgart får Lucas Tousart (Union Berlin) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    48'
    48'
    Yorbe Vertessen
    Yorbe Vertessen (Union Berlin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Sjanse i Stuttgart! Kevin Volland (Union Berlin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    Chris Fuhrich
    VfB Stuttgart fosser forover og Chris Fuhrich fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Enzo Millot
    Målsjanse! Enzo Millot (VfB Stuttgart) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    55'
    Robert Schroder tildeler VfB Stuttgart en corner. Angelo Stiller sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Inn: Jamie Leweling
    Ut: Pascal Stenzel
    Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart) gjør sitt andre bytte for dagen. Jamie Leweling erstatter Pascal Stenzel.
    60'
    Inn: Deniz Undav
    Ut: Enzo Millot
    VfB Stuttgart bytter ut Enzo Millot med Deniz Undav.
    60'
    Frispark VfB Stuttgart.
    62'
    VfB Stuttgart 2 - 0 Union Berlin
    Mål: Chris Fuhrich
    Mål! Chris Fuhrich øker VfB Stuttgarts ledelse til 2-0 på Mercedes Benz Arena.
    65'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Benedict Hollerbach
    Ut: Yorbe Vertessen
    Nenad Bjelica gjør dagens første bytte i Stuttgart, når han tar ut Yorbe Vertessen og setter inn Benedict Hollerbach.
    66'
    Inn: Alex Kral
    Ut: Rani Khedira
    Union Berlin gjør sitt andre bytte. Rani Khedira erstattes av Alex Kral.
    67'
    En av Union Berlins spillere går i offside.
    67'
    68'
    68'
    69'
    Rødt kort til Union Berlin
    Utvisning! Union Berlins Andras Schäfer får rødt kort og sendes av banen.
    69'
    72'
    Inn: Brenden Aaronson
    Ut: Kevin Volland
    Union Berlin bytter ut Kevin Volland med Brenden Aaronson. Dette er det tredje byttet som Nenad Bjelica gjør i dagens kamp.
    73'
    77'
    Lucas Tousart (Union Berlin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Maximilian Mittelstadt
    Sjanse! VfB Stuttgart avanserer forover, men Maximilian Mittelstadt avslutter utenfor.
    78'
    Sjanse til VfB Stuttgart! Josha Vagnoman er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Inn: Woo-yeong Jeong
    Ut: Chris Fuhrich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfB Stuttgart. Inn kommer Woo-yeong Jeong, mens Chris Fuhrich tar plass på benken.
    82'
    Inn: Mahmoud Dahoud
    Ut: Angelo Stiller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfB Stuttgart. Inn kommer Mahmoud Dahoud, mens Angelo Stiller tar plass på benken.
    82'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Josha Vagnoman (VfB Stuttgart) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Inn: Jerome Roussillon
    Ut: Diogo Leite
    Diogo Leite (Union Berlin) erstattes av Jerome Roussillon.
    83'
    Inn: Chris Bedia
    Ut: Robin Gosens
    Bytte for Union Berlin. Chris Bedia kommer inn for Robin Gosens på Mercedes Benz Arena.
    83'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Union Berlin.
    83'
    Josip Juranovic (Union Berlin) slår en corner fra høyre side på Mercedes Benz Arena.
    85'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    Woo-yeong Jeong (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes Benz Arena.