Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til VfB Stuttgart.
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Gult kort til RB Leipzig
    Xaver Schlager
    Xaver Schlager (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    5'
    Angelo Stiller (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes Benz Arena.
    7'
    Chris Fuhrich
    Målsjanse til VfB Stuttgart! Chris Fuhrich treffer mål, men keeper redder.
    7'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    VfB Stuttgart angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    16'
    Mohamed Simakan
    Mohamed Simakan (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    16'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Mercedes Benz Arena.
    17'
    Hjørnespark til VfB Stuttgart
    22'
    Skudd utenfor mål, VfB Stuttgart
    23'
    VAR sjekker om det er straffe til VfB Stuttgart
    23'
    Dommeren dømmer straffe til VfB Stuttgart
    24'
    Straffe til VfB Stuttgart
    24'
    VfB Stuttgart scorer på straffe!
    VfB Stuttgart 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Enzo Millot
    VfB Stuttgart går opp i en 1-0 ledelse etter at Enzo Millot setter straffesparket sikkert i mål på Mercedes Benz Arena.
    25'
    Enzo Millot
    Sjanse i Stuttgart! Enzo Millot (VfB Stuttgart) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    29'
    Mål for VfB Stuttgart!
    VfB Stuttgart 2 - 0 RB Leipzig
    Mål: Deniz Undav
    Målgivende: Jamie Leweling
    Deniz Undav setter ballen i mål og øker VfB Stuttgarts ledelse til 2-0 i Stuttgart. Jamie Leweling sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Sven Jablonski tildeler RB Leipzig en corner. David Raum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Mål for RB Leipzig!
    VfB Stuttgart 2 - 1 RB Leipzig
    Mål: Benjamin Sesko
    Målgivende: David Raum
    Benjamin Sesko holder RB Leipzig inne i matchen ved a heade inn 2-1. Flott spill fra David Raum før målet.
    32'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark VfB Stuttgart.
    35'
    Skudd på mål, VfB Stuttgart
    37'
    37'
    39'
    Josha Vagnoman
    VfB Stuttgart angriper i Stuttgart. Josha Vagnoman fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    42'
    Christoph Baumgartner
    Christoph Baumgartner (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Spillet på Mercedes Benz Arena er stoppet midlertidig fordi Angelo Stiller ligger nede.
    43'
    Angelo Stiller er tilbake i kampen igjen.
    45'
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) slår en corner fra venstre side på Mercedes Benz Arena.
    45'
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes Benz Arena.
    45'+1
    45'+1
    45'+3
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    45'+3
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+5
    VfB Stuttgart 3 - 1 RB Leipzig
    Mål: Jamie Leweling
    Målgivende: Josha Vagnoman
    Mål! Jamie Leweling øker ledelsen til 3-1. Det er en fin assist fra Josha Vagnoman.
    48'
    I Stuttgart slår David Raum en corner fra venstre.
    50'
    Lukas Klostermann
    RB Leipzig avanserer forover i Stuttgart. Lukas Klostermann avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    51'
    RB Leipzig må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfB Stuttgart.
    53'
    Angelo Stiller (VfB Stuttgart) slår en corner fra venstre side på Mercedes Benz Arena.
    53'
    54'
    VfB Stuttgart 3 - 2 RB Leipzig
    Mål: Lois Openda
    Målgivende: Christoph Baumgartner
    Lois Openda scorer og reduserer dermed til 3-2. Det er en fin assist fra Christoph Baumgartner.
    55'
    I Stuttgart slår Angelo Stiller en corner fra venstre.
    56'
    VfB Stuttgart 4 - 2 RB Leipzig
    Målgivende: Chris Fuhrich
    Mål! VfB Stuttgart øker ledelsen til 4-2 etter en scoring av Deniz Undav på Mercedes Benz Arena. Chris Fuhrich var nest sist på ballen.
    56'
    RB Leipzig angriper i Stuttgart, men blir avblåst for offside.
    59'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    62'
    Offside! David Raum (RB Leipzig) er alene igjennom, men dommer Sven Jablonski ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    Skudd utenfor mål, RB Leipzig
    64'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    66'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Kevin Kampl
    Ut: Nicolas Seiwald
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Kevin Kampl, mens Nicolas Seiwald tar plass på benken.
    67'
    Inn: Benjamin Henrichs
    Ut: Christoph Baumgartner
    RB Leipzig bytter ut Christoph Baumgartner med Benjamin Henrichs. Dette er det andre byttet som Marco Rose gjør i dagens kamp.
    67'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Waldemar Anton
    Waldemar Anton (VfB Stuttgart) får et gult kort av dommer Sven Jablonski.
    69'
    Frispark RB Leipzig.
    72'
    75'
    Frispark til VfB Stuttgart på halvdelen til RB Leipzig.
    75'
    VfB Stuttgart 5 - 2 RB Leipzig
    Målgivende: Angelo Stiller
    I Stuttgart øker VfB Stuttgart ledelsen til 5-2 takket være et mål av Deniz Undav. Angelo Stiller var nest sist på ballen.
    75'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Dani Olmo
    RB Leipzig gjør sitt tredje bytte. Dani Olmo erstattes av Yussuf Poulsen.
    77'
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Xaver Schlager
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Eljif Elmas erstatter Xaver Schlager.
    77'
    David Raum
    Dommeren gir David Raum (RB Leipzig) et gult kort.
    79'
    84'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Samuele Di Benedetto
    Ut: Enzo Millot
    Bytte for VfB Stuttgart. Samuele Di Benedetto kommer inn for Enzo Millot på Mercedes Benz Arena.
    84'
    Inn: Roberto Massimo
    Ut: Jamie Leweling
    Sebastian Hoeness gjør dagens andre bytte i Stuttgart, når han tar ut Jamie Leweling og setter inn Roberto Massimo.
    84'
    Inn: Willi Orban
    Ut: Mohamed Simakan
    RB Leipzig bytter ut Mohamed Simakan med Willi Orban.
    85'
    Inn: Leonidas Stergiou
    Ut: Josha Vagnoman
    Josha Vagnoman (VfB Stuttgart) erstattes av Leonidas Stergiou.
    87'
    Inn: Pascal Stenzel
    Ut: Deniz Undav
    Deniz Undav (VfB Stuttgart) erstattes av Pascal Stenzel.
    87'
    Sven Jablonski tildeler VfB Stuttgart en corner. Angelo Stiller sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.