Målsjanse! Sebastian Rudy (Hoffenheim) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Hoffenheim på egen banehalvdel.
    6'
    Sasa Kalajdzic
    VfB Stuttgart avanserer forover i Stuttgart. Sasa Kalajdzic avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Gult kort til Hoffenheim
    Ryan Sessegnon
    Ryan Sessegnon (Hoffenheim) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    11'
    Christian Dingert tildeler VfB Stuttgart en corner. Borna Sosa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Hoffenheim scorer selvmål!
    VfB Stuttgart 1 - 0 Hoffenheim
    Mål: Kasim Nuhu
    Selvmål! Kasim Nuhu er dagens uheldigste i Stuttgart, der stillingen nå er 1-0.
    15'
    Spillet på Mercedes Benz Arena er stoppet midlertidig fordi Christoph Baumgartner ligger nede.
    17'
    Christoph Baumgartner er tilbake på banen igjen.
    18'
    Gonzalo Castro
    Målsjanse på Mercedes Benz Arena! Gonzalo Castro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Dommer Christian Dingert venter med å sette i gang spillet fordi Chris Richards ligger nede.
    21'
    Chris Richards er på beina igjen og fortsetter kampen.
    22'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark VfB Stuttgart.
    25'
    Frispark til VfB Stuttgart på halvdelen til Hoffenheim.
    26'
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Andrej Kramaric
    Målsjanse til Hoffenheim! Andrej Kramaric treffer mål, men keeper redder.
    31'
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Borna Sosa (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes Benz Arena.
    34'
    Hjørnespark til Hoffenheim
    37'
    Andrej Kramaric (Hoffenheim) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    37'
    37'
    Hoffenheim angriper i Stuttgart. Andrej Kramaric avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Orel Mangala (VfB Stuttgart) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Mercedes Benz Arena.
    40'
    Ryan Sessegnon (Hoffenheim) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Naouirou Ahamada
    Ut: Orel Mangala
    Orel Mangala (VfB Stuttgart) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Naouirou Ahamada.
    44'
    I Stuttgart slår Sebastian Rudy en corner fra høyre.
    44'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Hoffenheim.
    45'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til VfB Stuttgart.
    45'+2
    Frispark til Hoffenheim på halvdelen til VfB Stuttgart.
    46'
    Frispark Hoffenheim.
    47'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Munas Dabbur
    Ut: Christoph Baumgartner
    Hoffenheim gjør sitt første bytte. Christoph Baumgartner erstattes av Munas Dabbur.
    48'
    49'
    I Stuttgart slår Gonzalo Castro en corner fra høyre.
    50'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Skudd på mål, Hoffenheim
    55'
    55'
    Christian Dingert tildeler Hoffenheim en corner. Sebastian Rudy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Hoffenheim angriper, men avslutningen til Andrej Kramaric går utenfor.
    57'
    58'
    Florian Grillitsch
    Dommeren gir Florian Grillitsch (Hoffenheim) et gult kort.
    58'
    Inn: Robert Skov
    Ut: Ryan Sessegnon
    Sebastian Hoeness (Hoffenheim) gjør sitt andre bytte for dagen. Robert Skov erstatter Ryan Sessegnon.
    59'
    Skudd på mål, VfB Stuttgart
    60'
    60'
    Inn: Tanguy Coulibaly
    Ut: Philipp Forster
    VfB Stuttgart bytter ut Philipp Forster med Tanguy Coulibaly. Dette er det andre byttet som Pellegrino Matarazzo gjør i dagens kamp.
    61'
    Silas Wamangituka
    VfB Stuttgart angriper i Stuttgart. Silas Wamangituka fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Frispark for Hoffenheim på egen banehalvdel.
    62'
    Mål for VfB Stuttgart!
    VfB Stuttgart 2 - 0 Hoffenheim
    Mål: Sasa Kalajdzic
    Målgivende: Silas Wamangituka
    Mål! Sasa Kalajdzic øker ledelsen til 2-0. Silas Wamangituka sto for den målgivende pasningen.
    64'
    69'
    69'
    Sjanse! Hoffenheim avanserer forover, men Andrej Kramaric avslutter utenfor.
    70'
    71'
    Munas Dabbur
    Munas Dabbur (Hoffenheim) kommer seg fri på Mercedes Benz Arena, men avslutningen går utenfor.
    74'
    76'
    77'
    81'
    Inn: Sargis Adamyan
    Ut: Ihlas Bebou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hoffenheim. Inn kommer Sargis Adamyan, mens Ihlas Bebou tar plass på benken.
    82'
    Inn: Georginio Rutter
    Ut: Diadie Samassekou
    Sebastian Hoeness gjør dagens fjerde bytte i Stuttgart, når han tar ut Diadie Samassekou og setter inn Georginio Rutter.
    82'
    83'
    Andrej Kramaric (Hoffenheim) kommer til en målsjanse på Mercedes Benz Arena, men klarer ikke å score.
    83'
    Wataru Endo
    VfB Stuttgart fosser forover og Wataru Endo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Gonzalo Castro (VfB Stuttgart) slår en corner fra venstre side på Mercedes Benz Arena.
    87'
    88'
    Inn: Roberto Massimo
    Ut: Gonzalo Castro
    VfB Stuttgart bytter ut Gonzalo Castro med Roberto Massimo.
    88'
    Inn: Pascal Stenzel
    Ut: Silas Wamangituka
    Silas Wamangituka (VfB Stuttgart) erstattes av Pascal Stenzel.
    88'
    Robert Skov
    Robert Skov (Hoffenheim) avanserer forover på Mercedes Benz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'
    90'
    90'+1
    Christian Dingert signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.