Skudd på mål, VfB Stuttgart
    13'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) slår en corner fra høyre side på Mercedes Benz Arena.
    14'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    15'
    Sehrou Guirassy
    VfB Stuttgart avanserer forover og Sehrou Guirassy kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    17'
    17'
    1. FC Heidenheim angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes Benz Arena.
    19'
    Felix Zwayer tildeler VfB Stuttgart en corner. Angelo Stiller sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Skudd utenfor mål, VfB Stuttgart
    22'
    I Stuttgart slår Jan-Niklas Beste en corner fra venstre.
    26'
    Skudd utenfor mål, FC Heidenheim
    27'
    29'
    29'
    33'
    39'
    39'
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Mål for VfB Stuttgart!
    VfB Stuttgart 1 - 0 FC Heidenheim
    Mål: Sehrou Guirassy
    Målgivende: Angelo Stiller
    Mål! VfB Stuttgart tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Sehrou Guirassy på Mercedes Benz Arena. Det er en fin assist fra Angelo Stiller.
    41'
    Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Skade: FC Heidenheim
    47'
    Tilbake fra skade: FC Heidenheim
    47'
    Frispark VfB Stuttgart.
    50'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    51'
    VfB Stuttgart 2 - 0 FC Heidenheim
    Mål: Angelo Stiller
    Målgivende: Deniz Undav
    Mål! Angelo Stiller øker VfB Stuttgarts ledelse til 2-0 på Mercedes Benz Arena. Flott spill fra Deniz Undav før målet.
    53'
    57'
    Felix Zwayer tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Jan-Niklas Beste sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    59'
    Hjørnespark til FC Heidenheim
    62'
    VfB Stuttgart scorer selvmål!
    VfB Stuttgart 2 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Alexander Nubel
    Selvmål! En sønderknust Alexander Nubel setter ballen i eget mål. Dermed står det 2-1.
    62'
    Målet til FC Heidenheim sjekkes av VAR
    63'
    Målet til FC Heidenheim blir stående
    63'
    65'
    65'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Atakan Karazor
    Ut: Mahmoud Dahoud
    Mahmoud Dahoud (VfB Stuttgart) erstattes av Atakan Karazor.
    67'
    Inn: Jamie Leweling
    Ut: Enzo Millot
    VfB Stuttgart bytter ut Enzo Millot med Jamie Leweling.
    68'
    Hjørnespark til VfB Stuttgart
    69'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Nikola Dovedan
    Ut: Marvin Pieringer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Heidenheim. Inn kommer Nikola Dovedan, mens Marvin Pieringer tar plass på benken.
    70'
    Inn: Kevin Sessa
    Ut: Norman Theuerkauf
    1. FC Heidenheim gjør sitt andre bytte. Norman Theuerkauf erstattes av Kevin Sessa.
    70'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Inn: Silas Wamangituka
    Ut: Chris Fuhrich
    Bytte for VfB Stuttgart. Silas Wamangituka kommer inn for Chris Fuhrich på Mercedes Benz Arena.
    72'
    73'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    73'
    74'
    76'
    76'
    I Stuttgart slår Jan-Niklas Beste en corner fra høyre.
    78'
    78'
    81'
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Inn: Marnon Busch
    Ut: Omar Traore
    1. FC Heidenheim gjør sitt tredje bytte. Omar Traore erstattes av Marnon Busch.
    84'
    Mål for FC Heidenheim!
    VfB Stuttgart 2 - 2 FC Heidenheim
    Mål: Tim Kleindienst
    Målgivende: Jan-Niklas Beste
    Mål! 1. FC Heidenheim utligner på Mercedes Benz Arena. Målscorer: Tim Kleindienst. Jan-Niklas Beste var nest sist på ballen.
    84'
    VfB Stuttgart 2 - 3 FC Heidenheim
    Målgivende: Eren Dinkci
    Tim Kleindienst header ballen i mål og 1. FC Heidenheim leder dermed 2-3. Eren Dinkci sto for den målgivende pasningen.
    85'
    Inn: Woo-yeong Jeong
    Ut: Josha Vagnoman
    Sebastian Hoeness gjør dagens fjerde bytte i Stuttgart, når han tar ut Josha Vagnoman og setter inn Woo-yeong Jeong.
    88'
    Inn: Pascal Stenzel
    Ut: Hiroki Ito
    Hiroki Ito (VfB Stuttgart) erstattes av Pascal Stenzel.
    88'
    88'
    90'
    Inn: Lennard Maloney
    Ut: Jan-Niklas Beste
    1. FC Heidenheim bytter ut Jan-Niklas Beste med Lennard Maloney.
    90'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Waldemar Anton
    Dommeren gir Waldemar Anton (VfB Stuttgart) et gult kort.
    90'+3
    90'+5
    Rødt kort til FC Heidenheim
    Nikola Dovedan
    Nikola Dovedan (1. FC Heidenheim) må forlate banen etter at dommer Felix Zwayer trekker fram det røde kortet!