Livio Marinelli signaliserer et frispark til Modena på egen banehalvdel.
    1'
    I Venezia slår Antonio Palumbo en corner fra venstre.
    2'
    Francesco Zampano
    Francesco Zampano (Venezia) avanserer forover på Stadio Pierluigi Penzo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Modena FC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Livio Marinelli tildeler Venezia en corner. Nicholas Pierini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Michael Svoboda
    Michael Svoboda (Venezia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Frispark til Venezia på halvdelen til Modena.
    7'
    Modena tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Simone Santoro
    Simone Santoro (Modena) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men klarer ikke å score.
    11'
    VAR sjekker om det er straffe til Venezia FC
    18'
    Ingen straffe til Venezia FC
    19'
    Frispark Venezia.
    22'
    Nicholas Pierini
    Venezia angriper. Nicholas Pierini får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    23'
    Magnus Andersen (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pierluigi Penzo.
    25'
    Offside! Tanner Tessmann (Venezia) er alene igjennom, men dommer Livio Marinelli ser at linjemannen er oppe med flagget.
    25'
    Målet til Venezia FC sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Venezia FC blir annullert
    26'
    Antonio Palumbo (Modena) slår en corner fra venstre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    28'
    Simone Santoro (Modena) kommer seg fri på Stadio Pierluigi Penzo, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Thomas Battistella (Modena) slår en corner fra venstre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    29'
    Modena angriper i Venezia. Simone Santoro fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Hjørnespark til Venezia FC
    32'
    Alessandro Riccio vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Ettore Gliozzi
    Sjanse i Venezia! Ettore Gliozzi (Modena) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Alessandro Riccio er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Pierluigi Penzo.
    34'
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    I Venezia slår Magnus Andersen en corner fra høyre.
    43'
    Nicholas Pierini (Venezia) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.
    45'
    Frispark for Modena på egen banehalvdel.
    45'
    VAR sjekker om det er straffe til Modena FC
    45'+4
    Dommeren dømmer straffe til Modena FC
    45'+4
    Gult kort til Modena FC
    Thomas Battistella
    Dommer Livio Marinelli gir Thomas Battistella (Modena) et gult kort.
    45'+5
    Straffe til Venezia FC
    45'+5
    Venezia FC scorer på straffe!
    Venezia FC 1 - 0 Modena FC
    Mål: Joel Pohjanpalo
    Mål! Venezia får et straffespark som Joel Pohjanpalo setter i mål på Stadio Pierluigi Penzo. Stillingen er dermed 1-0.
    45'+5
    Gult kort til Venezia FC
    Francesco Zampano (Venezia) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Pierluigi Penzo.
    45'+6
    47'
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Modena.
    48'
    Frispark i en god posisjon for Venezia!
    51'
    Spillerbytte - Modena FC
    Inn: Luca Magnino
    Ut: Thomas Battistella
    Modena bytter ut Thomas Battistella med Luca Magnino. Dette er det første byttet som Paolo Bianco gjør i dagens kamp.
    54'
    Livio Marinelli tildeler Modena en corner. Antonio Palumbo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    Modena angriper, men avslutningen til Ettore Gliozzi går utenfor.
    60'
    Mål for Modena FC!
    Venezia FC 1 - 1 Modena FC
    Mål: Fabio Gerli
    Målgivende: Luca Magnino
    Mål! Fabio Gerli utligner for Modena. Stillingen er dermed 1-1 i Venezia. Luca Magnino var nest sist på ballen.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Antonio Pergreffi (Modena) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Antonio Pergreffi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    66'
    Skudd utenfor mål, Modena FC
    68'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Christian Gytkjær
    Ut: Nicholas Pierini
    Nicholas Pierini (Venezia) erstattes av Christian Gytkjær.
    68'
    Inn: Marco Olivieri
    Ut: Magnus Andersen
    Paolo Vanoli (Venezia) gjør sitt andre bytte for dagen. Marco Olivieri erstatter Magnus Andersen.
    68'
    Antonio Palumbo
    Antonio Palumbo (Modena) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Mål for Venezia FC!
    Venezia FC 2 - 1 Modena FC
    Målgivende: Christian Gytkjær
    Joel Pohjanpalo setter ballen i nettet og Venezia leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Christian Gytkjær.
    71'
    75'
    76'
    Straffe til Modena FC
    76'
    Tanner Tessmann
    Tanner Tessmann (Venezia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Alessandro Riccio
    Dommer Livio Marinelli viser Alessandro Riccio (Modena) det gule kortet.
    77'
    Modena får tildelt et straffespark på Stadio Pierluigi Penzo. Antonio Palumbo tar straffen ... og bommer!
    77'
    Venezia FC 2 - 2 Modena FC
    Mål: Antonio Palumbo
    Mål! Antonio Palumbo utligner til 2-2.
    77'
    Inn: Luca Tremolada
    Ut: Fabio Abiuso
    Bytte for Modena. Luca Tremolada kommer inn for Fabio Abiuso på Stadio Pierluigi Penzo.
    78'
    Tanner Tessmann (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pierluigi Penzo.
    81'
    81'
    84'
    Modena må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Venezia.
    87'
    Dommer Livio Marinelli venter med å sette i gang spillet fordi Antonio Palumbo ligger nede.
    88'
    Inn: Mikael Ellertsson
    Ut: Gianluca Busio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia. Inn kommer Mikael Ellertsson, mens Gianluca Busio tar plass på benken.
    90'
    Inn: Bjarki Steinn Bjarkason
    Ut: Joel Pohjanpalo
    Venezia bytter ut Joel Pohjanpalo med Bjarki Steinn Bjarkason.
    90'
    Inn: Jacopo Manconi
    Ut: Antonio Palumbo
    Antonio Palumbo, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jacopo Manconi kommer inn for Modena.
    90'+1
    Venezias Marco Olivieri blåses av for offside på Stadio Pierluigi Penzo.
    90'+1
    Antonio Pergreffi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+3
    Antonio Pergreffi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadio Pierluigi Penzo.
    90'+3
    90'+5
    Livio Marinelli signaliserer et frispark til Venezia.
    90'+5
    90'+5
    Bjarki Steinn Bjarkason
    Målsjanse til Venezia! Bjarki Steinn Bjarkason treffer mål, men keeper redder.
    90'+7
    90'+8
    Fabio Gerli
    Fabio Gerli (Modena) får et gult kort av dommer Livio Marinelli.
    90'+8
    Christian Gytkjær
    Venezia avanserer forover i Venezia. Christian Gytkjær avslutter, men treffer ikke mål.