Forte68' (Str.)
2-0
2-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Venezia.
    Luca Palmiero (AC Chievo Verona) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    3'
    Marco Guida signaliserer et frispark til AC Chievo Verona på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Venezia på halvdelen til AC Chievo Verona.
    8'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Frispark Venezia.
    10'
    Gult kort til Chievo
    Luca Garritano
    Luca Garritano (AC Chievo Verona) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Venezia.
    13'
    Anthony Taugourdeau
    Venezia angriper i Venezia. Anthony Taugourdeau fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    I Venezia slår Luca Palmiero en corner fra venstre.
    16'
    Marco Guida signaliserer et frispark til AC Chievo Verona.
    16'
    Marco Guida tildeler Venezia en corner. Mattia Aramu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Marco Modolo
    Marco Modolo (Venezia) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Frispark for AC Chievo Verona på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Venezia FC
    Pasquale Mazzocchi
    Pasquale Mazzocchi (Venezia) pådrar seg et gult kort.
    20'
    En av AC Chievo Veronas spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Venezia fosser fremover, men Marco Guida blåser for offside på Stadio Pierluigi Penzo.
    21'
    22'
    Francesco Forte
    Francesco Forte (Venezia) kommer til en målsjanse på Stadio Pierluigi Penzo, men klarer ikke å score.
    24'
    AC Chievo Verona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Luigi Canotto
    Luigi Canotto (AC Chievo Verona) kommer seg fri på Stadio Pierluigi Penzo, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Luca Palmiero (AC Chievo Verona) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Pierluigi Penzo.
    28'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Mattia Aramu (Venezia) slår en corner fra venstre side på Stadio Pierluigi Penzo.
    30'
    Venezia angriper, men avslutningen til Pasquale Mazzocchi går utenfor.
    30'
    32'
    Det blir farlig! Frispark for Venezia er nær straffområde.
    35'
    Sjanse til Venezia! Francesco Forte er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    Chievo, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    36'
    37'
    AC Chievo Verona angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    Marco Guida signaliserer et frispark til Venezia på egen banehalvdel.
    40'
    Mål for Venezia FC!
    Venezia FC 1 - 0 Chievo
    Mål: Domen Crnigoj
    Målgivende: Francesco Di Mariano
    Domen Crnigoj dundrer ballen i mål og Venezia tar ledelsen 1-0 på Stadio Pierluigi Penzo. Flott spill fra Francesco Di Mariano før målet.
    41'
    Venezia avanserer forover i Venezia. Francesco Forte avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Målsjanse! Francesco Forte (Venezia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    I Venezia slår Luca Palmiero en corner fra høyre.
    48'
    Mattia Aramu (Venezia) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Pierluigi Penzo.
    49'
    52'
    Venezia fosser fremover, men Francesco Di Mariano går rett i offsidefella.
    53'
    I Venezia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Mattia Aramu
    Mattia Aramu (Venezia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Guillaume Gigliotti
    AC Chievo Verona angriper i Venezia. Guillaume Gigliotti fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    58'
    58'
    59'
    Matteo Cotali
    Matteo Cotali (AC Chievo Verona) får et gult kort av dommer Marco Guida.
    59'
    Spillerbytte - Chievo
    Inn: Michael Fabbro
    Ut: Antonio Di Gaudio
    AC Chievo Verona bytter ut Antonio Di Gaudio med Michael Fabbro. Dette er det første byttet som Alfredo Aglietti gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Francesco Margiotta
    Ut: Filip Đorđević
    Alfredo Aglietti (AC Chievo Verona) gjør sitt andre bytte for dagen. Francesco Margiotta erstatter Filip Đorđević.
    60'
    62'
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    65'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Dennis Johnsen
    Ut: Mattia Aramu
    Venezia bytter ut Mattia Aramu med Dennis Johnsen.
    65'
    Inn: Luca Fiordilino
    Ut: Domen Crnigoj
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezia. Inn kommer Luca Fiordilino, mens Domen Crnigoj tar plass på benken.
    66'
    Venezia har fått straffe!
    67'
    Venezia FC scorer på straffe!
    Venezia FC 2 - 0 Chievo
    Mål: Francesco Forte
    Mål! Francesco Forte scorer på straffe. Venezias ledelse øker dermed til 2-0.
    68'
    Mål for Chievo!
    Venezia FC 2 - 1 Chievo
    Mål: Luigi Canotto
    Luigi Canotto setter inn en redusering på Stadio Pierluigi Penzo. Stillingen er nå 2-1.
    69'
    Marco Guida tildeler AC Chievo Verona en corner. Luca Palmiero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    71'
    Frispark AC Chievo Verona.
    73'
    Venezia FC 3 - 1 Chievo
    Mål: Francesco Di Mariano
    Målgivende: Dennis Johnsen
    Francesco Di Mariano setter ballen i mål og øker Venezias ledelse til 3-1 i Venezia. Dennis Johnsen sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Inn: Emanuele Giaccherini
    Ut: Luca Garritano
    Alfredo Aglietti gjør dagens tredje bytte i Venezia, når han tar ut Luca Garritano og setter inn Emanuele Giaccherini.
    77'
    Inn: Joel Obi
    Ut: Mattia Viviani
    Bytte for AC Chievo Verona. Joel Obi kommer inn for Mattia Viviani på Stadio Pierluigi Penzo.
    77'
    Inn: Massimo Bertagnoli
    Ut: Vasile Mogos
    Alfredo Aglietti (AC Chievo Verona) gjør sitt femte bytte for dagen. Massimo Bertagnoli erstatter Vasile Mogos.
    77'
    78'
    Inn: Gabriele Ferrarini
    Ut: Pasquale Mazzocchi
    Pasquale Mazzocchi (Venezia) erstattes av Gabriele Ferrarini.
    79'
    Inn: Jacopo Dezi
    Ut: Francesco Di Mariano
    Venezia bytter ut Francesco Di Mariano med Jacopo Dezi. Dette er det fjerde byttet som Paolo Zanetti gjør i dagens kamp.
    80'
    83'
    Hjørnespark til Chievo
    84'
    Luigi Canotto (AC Chievo Verona) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Venezia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Chievo Verona.
    86'
    87'
    87'
    Anthony Taugourdeau (Venezia) slår en corner fra høyre side på Stadio Pierluigi Penzo.