3'
    Skudd utenfor mål, CA River Plate
    7'
    Julian Alvarez
    Målsjanse på Jose Amalfitani! Julian Alvarez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Velez Sarsfield, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Buenos Aires slår Luca Orellano en corner fra venstre.
    11'
    Maximo Perrone
    Velez Sarsfield angriper, men avslutningen til Maximo Perrone går utenfor.
    11'
    Straffe til Velez Sarsfield!
    14'
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    14'
    Velez Sarsfield scorer på straffe!
    Velez Sarsfield 1 - 0 CA River Plate
    Mål: Lucas Ezequiel Janson
    Velez Sarsfield går opp i en 1-0 ledelse etter at Lucas Janson setter straffesparket sikkert i mål på Jose Amalfitani.
    15'
    Gult kort til CA River Plate
    Paulo Diaz
    Dommer Raphael Claus gir Paulo Diaz (CA River Plate) et gult kort.
    18'
    Nicolas Garayalde (Velez Sarsfield) slår en corner fra høyre side på Jose Amalfitani.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Velez Sarsfield er nær straffområde.
    18'
    Gult kort til Velez Sarsfield
    Maximo Perrone (Velez Sarsfield) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Velez Sarsfield må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA River Plate.
    21'
    CA River Plate avanserer forover i Buenos Aires. Julian Alvarez avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Skudd på mål, Velez Sarsfield
    24'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Jose Paradela (CA River Plate) løfter inn en corner fra høyre på Jose Amalfitani.
    26'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Velez Sarsfield på egen banehalvdel.
    27'
    Raphael Claus tildeler Velez Sarsfield en corner. Luca Orellano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Braian Romero
    Braian Romero (CA River Plate) avanserer forover på Jose Amalfitani. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Velez Sarsfield angriper i Buenos Aires, men blir avblåst for offside.
    36'
    Målsjanse til CA River Plate! Julian Alvarez treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    Diego Gomez
    Diego Valentin Gomez mottar et gult kort i Buenos Aires, og må dermed stå over en kamp for Velez Sarsfield.
    41'
    Frispark i en god posisjon for CA River Plate!
    42'
    Julian Alvarez (CA River Plate) slår en corner fra venstre side på Jose Amalfitani.
    45'+1
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Juan Quintero
    Ut: Ezequiel Barco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Juan Quintero, mens Ezequiel Barco tar plass på benken.