Målet til Vejle BK blir annullert
    6'
    Odense Boldklub tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Nicholas Mickelson (Odense Boldklub) løfter inn en corner fra høyre på Vejle Stadium.
    11'
    Tobias Slotsager
    Tobias Slotsager (Odense Boldklub) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Lasse Laebel Graagaard tildeler Odense Boldklub en corner. Nicholas Mickelson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Mål for Odense!
    Vejle BK 0 - 1 Odense
    Mål: Max Fenger
    Målgivende: Nico Mickelson
    Max Fenger header ballen i mål og Odense Boldklub tar ledelsen 0-1 på Vejle Stadium. Flott spill fra Nicholas Mickelson før målet.
    12'
    Frispark til Vejle på halvdelen til Odense Boldklub.
    15'
    I Vejle slår Miiko Albornoz en corner fra høyre.
    17'
    Frispark for Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    17'
    Max Fenger
    Målsjanse! Max Fenger (Odense Boldklub) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Charly Nouck
    Odense Boldklub fosser forover og Charly Nouck fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Lasse Laebel Graagaard signaliserer et frispark til Vejle på egen banehalvdel.
    23'
    Nicholas Mickelson (Odense Boldklub) slår en corner fra høyre side på Vejle Stadium.
    24'
    Frispark for Vejle på egen banehalvdel.
    26'
    Vejle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    I Vejle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Offside! Dimitrios Emmanouilidis blir vinket av og Vejle må dermed bygge opp et nytt angrep.
    35'
    36'
    36'
    VAR sjekker om det er straffe til Odense
    37'
    Ingen straffe til Odense
    37'
    Frispark Odense Boldklub.
    41'
    Bashkim Kadrii
    Odense Boldklub avanserer forover i Vejle. Bashkim Kadrii avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Gult kort til Odense
    James Gomez
    James Gomez (Odense Boldklub) får et gult kort av dommer Lasse Laebel Graagaard.
    45'
    45'
    Hjørnespark til Odense
    45'+3
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Markus Gustav Jensen
    Ut: Charly Nouck
    Soren Krogh gjør dagens første bytte i Vejle, når han tar ut Charly Nouck og setter inn Markus Gustav Jensen.
    46'
    Inn: Nicklas Mouritsen
    Ut: Bjørn Paulsen
    Bytte for Odense Boldklub. Nicklas Mouritsen kommer inn for Bjørn Paulsen på Vejle Stadium.
    46'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: German Onugha
    Ut: Victor Lind
    Ivan Prelec (Vejle) gjør sitt første bytte for dagen. German Onugha erstatter Victor Lind.
    46'
    Markus Gustav Jensen
    Markus Gustav Jensen (Odense Boldklub) kommer seg fri på Vejle Stadium, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Lasse Laebel Graagaard signaliserer et frispark til Odense Boldklub.
    48'
    Skudd utenfor mål, Odense
    51'
    51'
    56'
    59'
    59'
    Inn: Ebenezer Ofori
    Ut: Anders Jacobsen
    Anders Jacobsen (Vejle) erstattes av Ebenezer Ofori.
    60'
    Max Fenger
    Odense Boldklub angriper. Max Fenger får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.