1-3
    Den første omgangen er nå i gang.
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Nicolai Møller Boilesen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vejle.
    1'
    I Vejle slår Jacob Schoop en corner fra venstre.
    4'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Viljormur Davidsen
    Sjanse i Vejle! Viljormur Davidsen (Vejle BK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Jacob Schoop (Vejle BK) slår en corner fra venstre side på Vejle Stadium.
    5'
    5'
    Mads Lauritsen
    I Vejle får Mads Lauritsen (Vejle BK) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    5'
    Frispark FC København.
    8'
    Allan Sousa
    Vejle BK angriper i Vejle. Allan Sousa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    9'
    FC København fosser fremover, men Jens Maae blåser for offside på Vejle Stadium.
    10'
    Frispark til FC København på halvdelen til Vejle BK.
    11'
    Jacob Schoop (Vejle BK) løfter inn en corner fra høyre på Vejle Stadium.
    12'
    Jens Maae tildeler Vejle BK en corner. Melker Hallberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    En av Vejle BKs spillere går i offside.
    13'
    Dame N'Doye
    Dame N'Doye (FC København) header ballen mot mål, men Vejle BK klarerer.
    18'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Pieros Sotiriou
    Pieros Sotiriou (FC København) header utenfor.
    21'
    Jens Maae signaliserer et frispark til Vejle BK på egen banehalvdel.
    22'
    Hjørnespark til Vejle BK
    26'
    Skudd på mål, Vejle BK
    26'
    26'
    Robert Skov (FC København) løfter inn en corner fra høyre på Vejle Stadium.
    29'
    I Vejle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Rasmus Lauritsen
    Rasmus Lauritsen (Vejle BK) kommer til en målsjanse på Vejle Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Melker Hallberg (Vejle BK) slår en corner fra venstre side på Vejle Stadium.
    34'
    Mål for Vejle BK!
    Vejle BK 1 - 0 FC København
    Mål: Imed Louati
    Målgivende: Melker Hallberg
    Imed Louati header ballen i mål og Vejle BK leder dermed 1-0. Flott spill fra Melker Hallberg før målet.
    34'
    Det blir farlig! Frispark for FC København er nær straffområde.
    37'
    Robert Skov
    Målsjanse! Robert Skov (FC København) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Viktor Fischer (FC København) vinkes av for offside i Vejle.
    40'
    Dame N'Doye
    Dame N'Doye (FC København) avanserer forover på Vejle Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Nicolai Møller Boilesen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Jens Maae signaliserer et frispark til FC København.
    44'
    45'
    45'+1
    Gult kort til Vejle BK
    Allan Sousa
    Allan Sousa (Vejle BK) mottar sitt første gule kort for dagen på Vejle Stadium.
    45'+1
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Pierre Bengtsson
    Ut: Nicolai Boilesen
    FC København bytter ut Nicolai Møller Boilesen med Pierre Bengtsson.
    46'
    47'
    Vejle BK angriper i Vejle, men blir avblåst for offside.
    48'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Melker Hallberg
    Dommer Jens Maae viser Melker Hallberg (Vejle BK) det gule kortet.
    51'
    Peter Ankersen (FC København) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vejle Stadium.
    52'
    Peter Ankersen er tilbake på banen igjen.
    53'
    Jens Maae tildeler FC København en corner. Robert Skov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Jens Maae tildeler FC København en corner. Pieros Sotiriou sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    FC København angriper på Vejle Stadium. Pieros Sotiriou header utenfor.
    56'
    Robert Skov
    Målsjanse til FC København! Robert Skov treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Sean Murray
    Ut: Arbnor Mucolli
    Vejle BK gjør sitt første bytte. Arbnor Mucolli erstattes av Sean Murray.
    58'
    Robert Skov
    Sjanse! FC København avanserer forover, men Robert Skov avslutter utenfor.
    60'
    I Vejle slår Viktor Fischer en corner fra høyre.
    66'
    69'
    FC København fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    Robert Skov
    FC København avanserer forover og Robert Skov får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    70'
    Viktor Fischer (FC København) løfter inn en corner fra høyre på Vejle Stadium.
    72'
    Mål for FC København!
    Vejle BK 1 - 1 FC København
    Mål: Dame N'Doye
    Målgivende: Denis Vavro
    Dame N'Doye scorer og utligningen er et faktum på Vejle Stadium. 1-1. Denis Vavro sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Jens Maae signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    73'
    73'
    Vejle BK 1 - 2 FC København
    Mål: Robert Skov
    Mål! Robert Skov gir FC København en 1-2 ledelse.
    74'
    75'
    Inn: Vladlen Yurchenko
    Ut: Melker Hallberg
    Bytte for Vejle BK. Vladlen Yurchenko kommer inn for Melker Hallberg på Vejle Stadium.
    80'
    Inn: Gustaf Nilsson
    Ut: Allan Sousa
    Allan Sousa (Vejle BK) erstattes av Gustaf Nilsson.
    80'
    I Vejle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    FC København angriper og Pieros Sotiriou får avsluttet. Headingen treffer ikke Vejle BK-målet.
    81'
    Inn: William Kvist
    Ut: Viktor Fischer
    Ståle Solbakken (FC København) gjør sitt andre bytte for dagen. William Kvist erstatter Viktor Fischer.
    84'
    86'
    Inn: Jan Gregus
    Ut: Rasmus Falk
    FC København bytter ut Rasmus Falk med Jan Gregus. Dette er det tredje byttet som Ståle Solbakken gjør i dagens kamp.
    87'
    87'
    Robert Skov (FC København) slår en corner fra høyre side på Vejle Stadium.
    89'
    90'
    Vejle BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+1
    Imed Louati
    I Vejle header Imed Louati (Vejle BK) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+2
    Vejle BK 1 - 3 FC København
    Mål: Pieros Sotiriou
    Målgivende: Robert Skov
    Mål! Pieros Sotiriou gir FC København en komfortabel 1-3 ledelse. Robert Skov var nest sist på ballen.