Frispark til AGF Aarhus på halvdelen til Vejle.
    10'
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Vejle.
    10'
    Dimitrios Emmanouilidis
    Sjanse i Vejle! Dimitrios Emmanouilidis (Vejle) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    12'
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Vejle på egen banehalvdel.
    17'
    Mikael Anderson
    Målsjanse på Vejle Stadium! Mikael Anderson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Gift Links (AGF Aarhus) slår en corner fra høyre side på Vejle Stadium.
    21'
    AGF Aarhus angriper på Vejle Stadium, men Mikael Anderson header utenfor.
    21'
    Gult kort til Vejle BK
    Nathan Trott
    Dommer Jakob A Sundberg viser Nathan Trott (Vejle) det gule kortet.
    21'
    I Vejle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vejle fordi Gift Links får behandling for en skade på banen.
    26'
    Gift Links er på beina igjen og fortsetter kampen.
    28'
    AGF Aarhus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Patrick Mortensen (AGF Aarhus) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vejle Stadium.
    32'
    Mikael Anderson (AGF Aarhus) løfter inn en corner fra venstre på Vejle Stadium.
    32'
    Patrick Mortensen er tilbake på banen igjen.
    33'
    Frispark Vejle.
    33'
    34'
    35'
    Stefan Velkov
    Stefan Velkov (Vejle) mottar sitt første gule kort for dagen på Vejle Stadium.
    35'
    36'
    Spillet på Vejle Stadium er stoppet midlertidig fordi Raul Albentosa Redal ligger nede.
    38'
    Vejle slipper å klare seg uten Raul Albentosa Redal som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    40'
    Vejle angriper, men Jakob A Sundberg blåser for offside.
    41'
    AGF Aarhus angriper i Vejle, men blir avblåst for offside.
    41'
    Oliver Provstgaard Nielsen
    Vejle angriper, men avslutningen til Oliver Provstgaard Nielsen går utenfor.
    44'
    Jonas Jensen-Abbew
    AGF Aarhus angriper. Jonas Jensen-Abbew får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    45'+2
    Jakob A Sundberg tildeler Vejle en corner. Hamza Barry sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    47'
    Sjanse til Vejle! Dimitrios Emmanouilidis er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    I Vejle slår Hamza Barry en corner fra høyre.
    49'
    Ebenezer Ofori
    Ebenezer Ofori (Vejle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Mads Emil Madsen
    Mads Emil Madsen (AGF Aarhus) kommer seg fri på Vejle Stadium, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Frispark AGF Aarhus.
    53'
    Vejle avanserer forover i Vejle. Dimitrios Emmanouilidis avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Vejle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Gult kort til Aarhus
    Mads Emil Madsen (AGF Aarhus) får et gult kort av dommer Jakob A Sundberg.
    56'
    Jakob A Sundberg tildeler Vejle en corner. Miiko Albornoz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Stefan Velkov (Vejle) prøver å heade ballen i mål på Vejle Stadium, men mislykkes.
    57'
    57'
    Frisparket tildelt AGF Aarhus er farlig nær Vejles målområde.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Aarhus
    Inn: Jacob Andersen
    Ut: Michael Akoto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AGF Aarhus. Inn kommer Jacob Andersen, mens Michael Akoto tar plass på benken.
    60'
    Vejle fosser fremover, men Jakob A Sundberg blåser for offside på Vejle Stadium.
    60'
    61'
    Hamza Barry
    Sjanse! Vejle avanserer forover, men Hamza Barry avslutter utenfor.
    62'
    Vejle fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    I Vejle slår Mikael Anderson en corner fra venstre.
    64'
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til AGF Aarhus på egen banehalvdel.
    65'
    65'
    Mikael Anderson (AGF Aarhus) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Tyrese Francois
    Ut: Yeni N'Gbakoto
    Vejle bytter ut Yeni N'Gbakoto med Tyrese Francois.
    67'
    Inn: Anders Jacobsen
    Ut: Ebenezer Ofori
    Ivan Prelec gjør dagens andre bytte i Vejle, når han tar ut Ebenezer Ofori og setter inn Anders Jacobsen.
    67'
    Inn: Victor Lind
    Ut: Dimitrios Emmanouilidis
    Dimitrios Emmanouilidis (Vejle) erstattes av Victor Lind.
    67'
    Hamza Barry (Vejle) slår en corner fra venstre side på Vejle Stadium.
    68'
    68'
    Gift Links (AGF Aarhus) løfter inn en corner fra høyre på Vejle Stadium.
    71'
    72'
    Inn: Janni Serra
    Ut: Tobias Bech
    AGF Aarhus gjør sitt andre bytte. Tobias Bech erstattes av Janni Serra.
    73'
    Inn: Nicolai Poulsen
    Ut: Mads Emil Madsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AGF Aarhus. Inn kommer Nicolai Poulsen, mens Mads Emil Madsen tar plass på benken.
    73'
    73'
    Hamza Barry
    Målsjanse til Vejle! Hamza Barry treffer mål, men keeper redder.
    78'
    78'
    German Onugha
    German Onugha (Vejle) avanserer forover på Vejle Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    AGF Aarhus fosser forover og Mikael Anderson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Dommer Jakob A Sundberg venter med å sette i gang spillet fordi Thomas Gundelund ligger nede.