9'
    12'
    Jacob Widell Zetterstrom ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    13'
    Jacob Widell Zetterstrom ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Västerås.
    14'
    Lucas Bergvall
    Djurgårdens IF fosser forover og Lucas Bergvall fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    Vasteras SK, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    I Västerås slår Samuel Holm en corner fra venstre.
    15'
    Tobias Fjeld Gulliksen
    Djurgårdens IF angriper i Västerås. Tobias Fjeld Gulliksen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    15'
    Oskar Fallenius
    Djurgårdens IF angriper. Oskar Fallenius får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    15'
    Hjørnespark til Djurgårdens IF
    16'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til Vasteras på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    17'
    Simon Johansson
    Målsjanse! Simon Johansson (Vasteras) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Vasteras angriper i Västerås. Simon Johansson fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Vasteras tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til Vasteras.
    21'
    Skudd på mål, Djurgårdens IF
    22'
    22'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Samuel Holm
    Dommeren gir Samuel Holm (Djurgårdens IF) et gult kort.
    23'
    Frispark Vasteras.
    23'
    En av Djurgårdens IFs spillere går i offside.
    26'
    Spillet på Iver Arena er stoppet midlertidig fordi Samuel Dahl ligger nede.
    29'
    Samuel Dahl er tilbake i kampen igjen.
    29'
    30'
    30'
    Mål for Djurgårdens IF!
    Vasteras SK 0 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Samuel Holm
    Målgivende: Oskar Fallenius
    Djurgårdens IF leder 0-1 etter en scoring av Samuel Holm. Oskar Fallenius sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Vasteras SK
    Max Larsson
    Dommer Fredrik Klitte gir Max Larsson (Vasteras) et gult kort.
    40'
    41'
    41'
    44'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Haris Radetinac
    Ut: Lucas Bergvall
    Lucas Bergvall (Djurgårdens IF) erstattes av Haris Radetinac.
    46'
    Inn: Deniz Hummet
    Ut: Gustav Wikheim
    Djurgårdens IF gjør sitt andre bytte. Gustav Medonca Wikheim erstattes av Deniz Hummet.
    46'
    Haris Radetinac
    Djurgårdens IF angriper, men avslutningen til Haris Radetinac går utenfor.
    48'
    Simon Gefvert (Vasteras) slår en corner fra venstre side på Iver Arena.
    50'
    Frispark i en god posisjon for Vasteras!
    50'
    Marcus Danielson
    Marcus Danielson (Djurgårdens IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Straffe til Vasteras SK
    52'
    Vasteras fikk tildelt et straffespark som Marcus Linday mislyktes med å sette i mål!
    54'
    Vasteras SK 0 - 2 Djurgårdens IF
    Mål: Tobias Fjeld Gulliksen
    Mål! Tobias Fjeld Gulliksen øker Djurgårdens IFs ledelse til 0-2 på Iver Arena.
    54'
    I Västerås har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Frederic Nsabiyumva (Vasteras) vrir seg av smerte i gresset.
    62'
    Inn: Magnus Eriksson
    Ut: Samuel Holm
    Djurgårdens IF bytter ut Samuel Holm med Magnus Eriksson. Dette er det tredje byttet som Kim Bergstrand gjør i dagens kamp.
    64'
    Spillerbytte - Vasteras SK
    Inn: Isak Jonsson
    Ut: Frederic Nsabiyumva
    Isak Jonsson (Vasteras) erstatter Frederic Nsabiyumva som muligens er skadet.
    65'
    Jabir Abdihakim Ali
    Jabir Abdihakim Ali (Vasteras) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    67'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Fredrik Klitte tildeler Vasteras en corner. Max Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    73'
    74'
    Skade: Djurgårdens IF
    78'
    Inn: Jens Magnusson
    Ut: Simon Johansson
    Bytte for Vasteras. Jens Magnusson kommer inn for Simon Johansson på Iver Arena.
    79'
    Inn: Okechukwu Offia
    Ut: Jabir Abdihakim Ali
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vasteras. Inn kommer Okechukwu Offia, mens Jabir Abdihakim Ali tar plass på benken.
    79'
    Inn: Ibrahim Diabate
    Ut: Matteo Ahlinvi
    Kalle Karlsson gjør dagens fjerde bytte i Västerås, når han tar ut Matteo Ahlinvi og setter inn Ibrahim Diabate.
    79'
    Inn: Jacob Une Larsson
    Ut: Albin Ekdal
    Kim Bergstrand (Djurgårdens IF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jacob Une Larsson erstatter Albin Ekdal.
    79'
    Inn: Peter Therkildsen
    Ut: Oskar Fallenius
    Kim Bergstrand gjør dagens femte bytte i Västerås, når han tar ut Oskar Fallenius og setter inn Peter Therkildsen.
    79'
    Okechukwu Offia
    Okechukwu Offia (Vasteras) kommer seg fri på Iver Arena, men avslutningen går utenfor.
    80'
    82'
    83'
    83'
    Patric Aslund
    Vasteras angriper. Patric Aslund får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.