Sema74'
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Frispark for IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    6'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK på egen banehalvdel.
    8'
    IFK Norrköping FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Sead Haksabanovic
    IFK Norrköping FK angriper i Varberg. Sead Haksabanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til Varbergs BoIS på egen banehalvdel.
    14'
    Robin Simovic
    Sjanse! Varbergs BoIS avanserer forover, men Robin Simovic avslutter utenfor.
    14'
    Frispark IFK Norrköping FK.
    15'
    Frispark for Varbergs BoIS på egen banehalvdel.
    16'
    Tashreeq Matthews (Varbergs BoIS) slår en corner fra høyre side på Paskbergsvallen.
    19'
    I Varberg slår Albin Morfelt en corner fra høyre.
    20'
    Albin Winbo
    Varbergs BoIS avanserer forover i Varberg. Albin Winbo avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Kevin Alvarez (IFK Norrköping FK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Paskbergsvallen.
    22'
    Mål for Varbergs BoIS!
    Varbergs BoIS 1 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål: Robin Simovic
    Målgivende: Joakim Lindner
    Mål! Varbergs BoIS tar ledelsen 1-0 ved Robin Simovic. Det er en fin assist fra Joakim Lindner.
    24'
    Kevin Alvarez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Varberg.
    24'
    26'
    En av Varbergs BoISs spillere blir avblåst for offside.
    28'
    28'
    Tashreeq Matthews
    Målsjanse! Tashreeq Matthews (Varbergs BoIS) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Spillerbytte - IFK Norrköping FK
    Inn: Samuel Adegbenro
    Ut: Kevin Alvarez
    Kevin Alvarez (IFK Norrköping FK) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Samuel Adegbenro.
    30'
    En av Varbergs BoISs spillere går i offside.
    31'
    Varbergs BoIS 2 - 0 IFK Norrköping FK
    Mål: Tashreeq Matthews
    Målgivende: Adama Fofana
    Mål! Tashreeq Matthews øker Varbergs BoISs ledelse til 2-0 på Paskbergsvallen. Adama Fofana var nest sist på ballen.
    32'
    Anton Liljenback
    Varbergs BoIS angriper, men avslutningen til Anton Liljenback går utenfor.
    34'
    Kaspar Sjoberg tildeler Varbergs BoIS en corner. Jean Carlos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Frispark til IFK Norrköping FK på halvdelen til Varbergs BoIS.
    39'
    Gult kort til Varbergs BoIS
    Albin Winbo
    Albin Winbo (Varbergs BoIS) får et gult kort av dommer Kaspar Sjoberg.
    39'
    Varbergs BoIS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    I Varberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    43'
    Alexander Fransson
    Målsjanse til IFK Norrköping FK! Alexander Fransson treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    Varbergs BoIS, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Varbergs BoIS angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    47'
    Kaspar Sjoberg signaliserer et frispark til IFK Norrköping FK.
    47'
    49'
    IFK Norrköping FK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    Frispark Varbergs BoIS.
    53'
    53'
    Sead Haksabanovic (IFK Norrköping FK) løfter inn en corner fra venstre på Paskbergsvallen.
    54'
    57'
    Frispark til Varbergs BoIS på halvdelen til IFK Norrköping FK.
    58'
    Frispark i en god posisjon for IFK Norrköping FK!
    60'
    60'
    60'
    Gult kort til IFK Norrköping FK
    Alexander Fransson (IFK Norrköping FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Paskbergsvallen.
    61'
    Spillerbytte - Varbergs BoIS
    Inn: Robin Tranberg
    Ut: Luke Le Roux
    Joakim Persson (Varbergs BoIS) gjør sitt første bytte for dagen. Robin Tranberg erstatter Luke Le Roux.
    62'
    Inn: Albert Ejupi
    Ut: Albin Morfelt
    Joakim Persson gjør dagens andre bytte i Varberg, når han tar ut Albin Morfelt og setter inn Albert Ejupi.
    62'
    Inn: Ryan Moon
    Ut: Albin Winbo
    Bytte for Varbergs BoIS. Ryan Moon kommer inn for Albin Winbo på Paskbergsvallen.
    62'
    Samuel Adegbenro
    IFK Norrköping FK fosser forover og Samuel Adegbenro fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Frisparket tildelt Varbergs BoIS er farlig nær IFK Norrköping FKs målområde.
    64'
    Henrik Castegren
    Dommeren gir Henrik Castegren (IFK Norrköping FK) et gult kort.
    64'
    Joakim Lindner
    Joakim Lindner (Varbergs BoIS) avanserer forover på Paskbergsvallen. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    IFK Norrköping FK, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Jean Carlos (Varbergs BoIS) løfter inn en corner fra høyre på Paskbergsvallen.
    65'
    I Varberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Kaspar Sjoberg tildeler IFK Norrköping FK en corner. Sead Haksabanovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Inn: Maic Sema
    Ut: Henrik Castegren
    IFK Norrköping FK bytter ut Henrik Castegren med Maic Sema. Dette er det andre byttet som Rikard Norling gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    Robin Tranberg
    Varbergs BoIS angriper i Varberg. Robin Tranberg avslutter på mål, men greier ikke å score.
    73'
    73'
    Mål for IFK Norrköping FK!
    Varbergs BoIS 2 - 1 IFK Norrköping FK
    Mål: Maic Sema
    Målgivende: Sead Haksabanovic
    Mål! IFK Norrköping FK reduserer til 2-1 på Paskbergsvallen. Maic Sema raget høyest og headet ballen i mål. Sead Haksabanovic sto for den målgivende pasningen.
    74'
    75'
    78'
    Robin Simovic (Varbergs BoIS) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    79'
    79'
    80'
    Marco Lund
    Marco Lund (IFK Norrköping FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    82'
    Inn: Kristoffer Khazeni
    Ut: Ishaq Abdulrazak
    IFK Norrköping FK gjør sitt tredje bytte. Ishaq Abdulrazak erstattes av Kristoffer Khazeni.
    83'
    Inn: Christopher Telo
    Ut: Jonathan Levi
    Jonathan Levi (IFK Norrköping FK) erstattes av Christopher Telo.
    83'
    83'
    84'
    Inn: Oliver Stanisic
    Ut: Jean Carlos
    Varbergs BoIS bytter ut Jean Carlos med Oliver Stanisic.
    85'
    Inn: Gideon Mensah
    Ut: Tashreeq Matthews
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Varbergs BoIS. Inn kommer Gideon Mensah, mens Tashreeq Matthews tar plass på benken.