Dommeren blåser i gang dagens kamp i Sandy.
    Mål for Real Salt Lake!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Aaron Herrera
    Damir Kreilach setter ballen i nettet og Real Salt Lake leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Aaron Herrera.
    1'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    7'
    Cristian Dajome
    Cristian Dajome (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    13'
    Deiber Caicedo (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    18'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Bobby Wood
    Sjanse i Sandy! Bobby Wood (Real Salt Lake) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Kan Vancouver Whitecaps FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    27'
    Bobby Wood
    Bobby Wood (Real Salt Lake) header ballen mot mål, men Vancouver Whitecaps FC klarerer.
    29'
    29'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Caio Alexandre
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Sandy. Caio Alexandre avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Real Salt Lake.
    36'
    Deiber Caicedo
    Sjanse til Vancouver Whitecaps FC! Deiber Caicedo er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    43'
    Bobby Wood
    Bobby Wood (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    I Sandy slår Cristian Gutierrez en corner fra venstre.
    45'+1
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    49'
    Brian White
    Målsjanse på Rio Tinto Stadium! Brian White fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Sjanse! Vancouver Whitecaps FC avanserer forover, men Deiber Caicedo avslutter utenfor.
    54'
    Damir Kreilach
    Real Salt Lake angriper. Damir Kreilach får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Alex Chilowicz tildeler Real Salt Lake en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 2 Real Salt Lake
    Mål! Damir Kreilach (Real Salt Lake) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-2 på Rio Tinto Stadium.
    57'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Nick Besler
    Ut: Pablo Ruiz
    Real Salt Lake bytter ut Pablo Ruiz med Nick Besler.
    58'
    Inn: Rubio Rubin
    Ut: Bobby Wood
    Bobby Wood (Real Salt Lake) erstattes av Rubio Rubin.
    58'
    Rubio Rubin
    Real Salt Lake angriper i Sandy. Rubio Rubin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Deiber Caicedo går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Russell Teibert
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Russell Teibert med Ryan Raposo. Dette er det første byttet som Marc Dos Santos gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Jake Nerwinski
    Ut: Cristian Gutierrez
    Marc Dos Santos (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Jake Nerwinski erstatter Cristian Gutierrez.
    66'
    66'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    66'
    Alex Chilowicz tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Deiber Caicedo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.
    70'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Real Salt Lake får straffe av Alex Chilowicz på Rio Tinto Stadium.
    71'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Justin Meram (Real Salt Lake) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    Real Salt Lake scorer på straffe!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 3 Real Salt Lake
    Mål: Albert Rusnak
    Mål! Real Salt Lake øker ledelsen til 0-3 etter et straffespark av Albert Rusnak.
    74'
    Justin Meram ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sandy.
    75'
    Inn: Justin Portillo
    Ut: Everton Luiz
    Real Salt Lake gjør sitt andre bytte. Everton Luiz erstattes av Justin Portillo.
    76'
    78'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Justin Meram
    Anderson Julio (Real Salt Lake) erstatter Justin Meram som ser ut til å måtte forlate Rio Tinto Stadium med en skade.
    78'
    Inn: Theo Bair
    Ut: Brian White
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Brian White med Theo Bair.
    79'
    Inn: Leonard Owusu
    Ut: Caio Alexandre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Leonard Owusu, mens Caio Alexandre tar plass på benken.
    79'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    81'
    Donald Toia
    Dommeren gir Donny Toia (Real Salt Lake) et gult kort.
    81'
    I Sandy slår Albert Rusnak en corner fra høyre.
    82'
    Inn: Maikel Chang
    Ut: Albert Rusnak
    Freddy Juarez gjør dagens fjerde bytte i Sandy, når han tar ut Albert Rusnak og setter inn Maikel Chang.
    83'
    Maikel Chang (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på Rio Tinto Stadium.
    87'
    Deiber Caicedo (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på Rio Tinto Stadium.