Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 Portland Timbers
    Mål: Ryan Gauld
    Målgivende: Ali Ahmed
    Mål! Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 1-0 ved Ryan Gauld. Ali Ahmed sto for den målgivende pasningen.
    2'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    3'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Ryan Gauld
    Målsjanse på BC Place! Ryan Gauld fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Pedro Vite
    Målsjanse! Pedro Vite (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    12'
    Evander
    Portland Timbers angriper i Vancouver. Evander avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Allen Chapman tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Allen Chapman blåser for offside på BC Place.
    19'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    25'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    26'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    26'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 0 Portland Timbers
    Mål: Fafa Picault
    Målgivende: Alessandro Schöpf
    Vancouver Whitecaps FC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Fafa Picault. Flott spill fra Alessandro Schöpf før målet.
    29'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    40'
    Frispark Portland Timbers.
    43'
    Kamal Miller
    Kamal Miller (Portland Timbers) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Santiago Moreno
    Sjanse! Portland Timbers avanserer forover, men Santiago Moreno avslutter utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Dario Zuparic
    Ut: Zac McGraw
    Portland Timbers bytter ut Zac McGraw med Dario Zuparic. Dette er det tredje byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    46'
    50'
    Fafa Picault
    Fafa Picault (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på BC Place, men klarer ikke å score.
    51'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Adrian Cubas
    Dommeren gir Adrian Cubas (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    51'
    Mål for Portland Timbers!
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 1 Portland Timbers
    Mål: Evander
    Målgivende: Cristhian Paredes
    Mål! Evander reduserer til 2-1 på BC Place i Vancouver. Det er en fin assist fra Cristhian Paredes.
    52'
    53'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    55'
    Inn: Eryk Williamson
    Ut: Cristhian Paredes
    Phil Neville gjør dagens første bytte i Vancouver, når han tar ut Cristhian Paredes og setter inn Eryk Williamson.
    64'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Levonte Johnson
    Ut: Damir Kreilach
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt første bytte for dagen. Levonte Johnson erstatter Damir Kreilach.
    64'
    Inn: Felipe Mora
    Ut: Antony
    Bytte for Portland Timbers. Felipe Mora kommer inn for Antony på BC Place.
    64'
    Portland Timbers angriper. Santiago Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Pedro Vite
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Pedro Vite går utenfor.
    68'
    Vancouver Whitecaps FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Portland Timbers.
    69'
    Inn: Bjørn Inge Utvik
    Ut: Mathias Laborda
    Vanni Sartini gjør dagens andre bytte i Vancouver, når han tar ut Mathias Laborda og setter inn Bjørn Utvik.
    71'
    Adrian Cubas (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    75'
    76'
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 2 Portland Timbers
    Mål: Felipe Mora
    Målgivende: Evander
    Felipe Mora (Portland Timbers) header ballen i mål og utligner til 2-2. Det er en fin assist fra Evander.
    77'
    Inn: Sam Adekugbe
    Ut: Ali Ahmed
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt tredje bytte. Ali Ahmed erstattes av Sam Adekugbe.
    80'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Alessandro Schöpf
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Alessandro Schöpf med Ryan Raposo.
    80'
    Inn: Sebastian Berhalter
    Ut: Pedro Vite
    Pedro Vite (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Sebastian Berhalter.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Dairon Asprilla
    Ut: Santiago Moreno
    Phil Neville (Portland Timbers) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dairon Asprilla erstatter Santiago Moreno.
    83'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside.
    86'
    Vancouver Whitecaps FC 3 - 2 Portland Timbers
    Mål: Ryan Raposo
    Målgivende: Fafa Picault
    Ryan Raposo dundrer ballen i mål og Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 3-2 på BC Place. Fafa Picault var nest sist på ballen.
    87'
    90'
    Sam Adekugbe
    Sam Adekugbe (Vancouver Whitecaps FC) pådrar seg et gult kort.
    90'
    90'
    Portland Timbers angriper på BC Place. Kamal Miller header utenfor.
    90'+1
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men Allen Chapman blåser for offside.
    90'+4
    Inn: Nathan
    Ut: Eric Miller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Nathan, mens Eric Miller tar plass på benken.