FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Valenciennes FC har fått straffe!
    4'
    Stephanie Frappart blåser for straffespark til Valenciennes FC. Baptiste Guillaume bommer!
    4'
    I Valenciennes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Metz...
    6'
    FC Metz scorer på straffe!
    Valenciennes FC 0 - 1 FC Metz
    Mål: Fabien Centtonze
    FC Metz går opp i en 0-1 ledelse etter at Fabien Centtonze setter straffesparket sikkert i mål på Stade Du Hainaut.
    7'
    Gaetan Robail
    Gaetan Robail (Valenciennes FC) kommer til en målsjanse på Stade Du Hainaut, men klarer ikke å score.
    10'
    Frispark FC Metz.
    10'
    FC Metz angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    FC Metz fosser fremover, men Stephanie Frappart blåser for offside på Stade Du Hainaut.
    17'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    18'
    I Valenciennes slår Vagner en corner fra venstre.
    19'
    Vagner
    Vagner (FC Metz) kommer seg fri på Stade Du Hainaut, men avslutningen går utenfor.
    19'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Valenciennes FC på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for Valenciennes FC på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Valenciennes FC på halvdelen til FC Metz.
    25'
    Gaetan Robail (Valenciennes FC) slår en corner fra høyre side på Stade Du Hainaut.
    26'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til Valenciennes FC.
    27'
    Vagner (FC Metz) løfter inn en corner fra venstre på Stade Du Hainaut.
    29'
    Vagner
    Vagner (FC Metz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Habib Maiga ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Habib Maiga er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Du Hainaut.
    32'
    FC Metz har fått straffespark i Valenciennes!
    33'
    Valenciennes FC 0 - 2 FC Metz
    Mål: Thierry Ambrose
    Mål! FC Metz øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Thierry Ambrose.
    34'
    Frispark Valenciennes FC.
    38'
    Baptiste Guillaume ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Spillerbytte - Valenciennes FC
    Inn: Malek Chergui
    Ut: Baptiste Guillaume
    42'
    Valenciennes FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Thierry Ambrose
    FC Metz angriper, men avslutningen til Thierry Ambrose går utenfor.
    45'+2
    47'
    48'
    FC Metz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    50'
    Gult kort til FC Metz
    Youssef Maziz
    Youssef Maziz (FC Metz) får et gult kort av dommer Stephanie Frappart.
    50'
    Stephanie Frappart signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    52'
    Offside! Vagner (FC Metz) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    54'
    Gult kort til Valenciennes FC
    Joeffrey Cuffaut
    Dommeren gir Joeffrey Cuffaut (Valenciennes FC) et gult kort.
    55'
    Thomas Delaine vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    55'
    Stephanie Frappart tildeler Valenciennes FC en corner. Gaetan Robail sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Thomas Delaine er tilbake på banen igjen.
    57'
    FC Metz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Valenciennes FC.
    58'
    59'
    Valenciennes FC angriper i Valenciennes. Gaetan Robail avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Mål for FC Metz!
    Valenciennes FC 0 - 3 FC Metz
    Mål: Vagner
    Målgivende: Youssef Maziz
    Vagner øker FC Metzs ledelse til 0-3! Youssef Maziz var nest sist på ballen.
    61'
    Mathis Picouleau
    Sjanse! Valenciennes FC avanserer forover, men Mathis Picouleau avslutter utenfor.
    63'
    64'
    Inn: Moussa Guel
    Ut: Eric Vandenabeele
    65'
    Inn: Noah Diliberto
    Ut: Sessi D'Almeida
    65'
    Inn: Laurent Dos Santos
    Ut: Kevin Cabral
    Kevin Cabral (Valenciennes FC) erstattes av Laurent Dos Santos.
    66'
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Vincent Pajot
    Ut: Victorien Angban
    FC Metz bytter ut Victorien Angban med Vincent Pajot. Dette er det første byttet som Frederic Antonetti gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Aymen Boutoutaou
    Ut: Gaetan Robail
    69'
    71'
    Youssef Maziz (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Stade Du Hainaut.
    73'
    Habib Maiga
    FC Metz avanserer forover i Valenciennes. Habib Maiga avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Noah Diliberto
    Valenciennes FC angriper i Valenciennes. Noah Diliberto fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Pape Ndiaga Yade
    Ut: Vagner
    Frederic Antonetti (FC Metz) gjør sitt andre bytte for dagen. Pape Ndiaga Yade erstatter Vagner.
    78'
    Inn: Pape Matar Sarr
    Ut: Youssef Maziz
    Frederic Antonetti gjør dagens tredje bytte i Valenciennes, når han tar ut Youssef Maziz og setter inn Pape Matar Sarr.
    78'
    Pape Matar Sarr (FC Metz) løfter inn en corner fra venstre på Stade Du Hainaut.
    78'
    Stephanie Frappart tildeler FC Metz en corner. Pape Matar Sarr sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Inn: Aaron Leya Iseka
    Ut: Thierry Ambrose
    FC Metz gjør sitt fjerde bytte. Thierry Ambrose erstattes av Aaron Leya Iseka.
    79'
    80'
    Laurent Dos Santos
    Målsjanse! Laurent Dos Santos (Valenciennes FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Hjørnespark til FC Metz
    85'
    Skudd utenfor mål, FC Metz
    85'
    88'
    Valenciennes FC 0 - 4 FC Metz
    Mål: Pape Matar Sarr
    Målgivende: Habib Maiga
    FC Metz går opp i en 0-4 ledelse etter et mål av Pape Matar Sarr. Flott spill fra Habib Maiga før målet.