Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Valencia scorer selvmål!
    Valencia 0 - 1 Sevilla
    Mål: Mouctar Diakhaby
    Selvmål! En sønderknust Mouctar Diakhaby kan bli kampens syndebukk på Mestalla etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-1.
    7'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Sevilla FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    13'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Valencia CF angriper i Valencia, men blir avblåst for offside.
    14'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    18'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Jaume Domenech
    Ut: Jasper Cillessen
    Jasper Cillessen (Valencia CF) erstattes av Jaume Domenech.
    18'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Mestalla.
    20'
    Rafa Mir
    I Valencia header Rafa Mir (Sevilla FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    Sevilla FC angriper i Valencia. Lucas Ocampos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    24'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    25'
    I Valencia slår Goncalo Guedes en corner fra venstre.
    26'
    Goncalo Guedes (Valencia CF) løfter inn en corner fra høyre på Mestalla.
    27'
    Sevilla FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Valencia CF.
    30'
    32'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    33'
    Dimitri Foulquier
    Valencia CF angriper i Valencia. Dimitri Foulquier fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Det blir farlig! Frispark for Valencia CF er nær straffområde.
    36'
    Goncalo Guedes
    Valencia CF angriper. Goncalo Guedes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Rafa Mir
    På Mestalla fyrer Rafa Mir (Sevilla FC) av et skudd - i stolpen!
    38'
    Frispark til Valencia CF på halvdelen til Sevilla FC.
    38'
    Ivan Rakitic
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    41'
    41'
    Gonzalo Montiel
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Gonzalo Montiel avslutter utenfor.
    41'
    Frispark Sevilla FC.
    42'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Mål for Valencia!
    Valencia 1 - 1 Sevilla
    Mål: Goncalo Guedes
    Målgivende: Jose Gaya
    Mål! Goncalo Guedes (Valencia CF) utligner med en heading på Mestalla. Flott spill fra Jose Gaya før målet.
    44'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Valencia CF.
    45'+1
    Gult kort til Valencia
    Jose Gaya
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Jose Gaya (Valencia CF) et gult kort.
    45'+2
    Gult kort til Sevilla
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    45'+3
    45'+4
    Dommeren gir Gonzalo Montiel (Sevilla FC) et gult kort.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Joan Jordan
    Ut: Marcos Acuna
    Sevilla FC gjør sitt første bytte. Marcos Acuna erstattes av Joan Jordan.
    46'
    Inn: Toni Lato
    Ut: Cristhian Mosquera
    Valencia CF bytter ut Cristhian Mosquera med Toni Lato. Dette er det andre byttet som Pepe Bordalas gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    49'
    Thierry Correia
    Valencia CF avanserer forover i Valencia. Thierry Correia avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    53'
    55'
    56'
    57'
    61'
    I Valencia slår Goncalo Guedes en corner fra høyre.
    63'
    66'
    Yunus Musah ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Yunus Musah ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Valencia.
    68'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Valencia CF like utenfor Sevilla FC-området.
    71'
    Valencia CF angriper, men blir avblåst for offside.
    71'
    72'
    73'
    Inn: Jesus Corona
    Ut: Papu Gomez
    Bytte for Sevilla FC. Jesus Corona kommer inn for Papu Gomez på Mestalla.
    74'
    74'
    Sevilla FC angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    75'
    76'
    Inn: Marcos De Sousa
    Ut: Thierry Correia
    Valencia CF bytter ut Thierry Correia med Marcos De Sousa.
    77'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Valencia CF.
    78'
    79'
    84'
    Jesus Corona
    Jesus Corona (Sevilla FC) kommer seg fri på Mestalla, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Inn: Uros Racic
    Ut: Yunus Musah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Valencia CF. Inn kommer Uros Racic, mens Yunus Musah tar plass på benken.
    85'
    86'
    86'
    Toni Lato
    Toni Lato (Valencia CF) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    86'
    87'
    Kan Sevilla FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    Andre gule kort til Valencia
    Jose Gaya
    Jose Gaya (Valencia CF) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    89'
    Diego Carlos
    Sevilla FC angriper og Diego Carlos får avsluttet. Headingen treffer ikke Valencia CF-målet.