Sjanse! Valencia CF avanserer forover, men Hugo Duro avslutter utenfor.
    2'
    Hugo Duro
    Valencia CF angriper, men avslutningen til Hugo Duro går utenfor.
    6'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Celta de Vigo en corner. Anastasios Douvikas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    13'
    Mål for Celta Vigo!
    Valencia 0 - 1 Celta Vigo
    Mål: Luca de la Torre
    Målgivende: Kevin Vazquez
    Mål! Luca de la Torre gir Celta de Vigo en 0-1 ledelse. Kevin Vazquez var nest sist på ballen.
    13'
    Straffe til Celta Vigo
    16'
    VAR sjekker om det er straffe til Celta Vigo
    17'
    Dommeren dømmer straffe til Celta Vigo
    17'
    Celta Vigo scorer på straffe!
    Valencia 0 - 2 Celta Vigo
    Mål: Anastasios Douvikas
    Mål! Celta de Vigo øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Anastasios Douvikas.
    18'
    Celta de Vigo trycker på med hög fart framåt men hamnar på fel sida och blåses av för offside.
    19'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Luca de la Torre
    Målsjanse til Celta de Vigo! Luca de la Torre treffer mål, men keeper redder.
    24'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Skudd utenfor mål, Celta Vigo
    Anastasios Douvikas
    25'
    VAR sjekker om det er straffe til Valencia
    27'
    Dommeren dømmer straffe til Valencia
    29'
    Straffe til Valencia
    29'
    Valencia scorer på straffe!
    Valencia 1 - 2 Celta Vigo
    Mål: Pepelu
    Pepelu håller Valencia CF kvar i matchen genom ett straffmål! Ställningen är nu 1-2.
    29'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    31'
    34'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Valencia CF en corner. Pepelu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Williot Swedberg
    36'
    Javier Guerra Moreno
    Målsjanse! Javier Guerra Moreno (Valencia CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    40'
    43'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Sergi Canos
    Ut: Alberto Mari
    Ruben Baraja (Valencia CF) gjør sitt første bytte for dagen. Sergi Canos erstatter Alberto Mari.
    45'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tilldelar Valencia CF en hörna. Diego Lopez Noguerol slår denna från vänster.
    45'
    Skudd utenfor mål, Valencia
    45'
    Jesus Vazquez
    Målsjanse! Jesus Vazquez (Valencia CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Valencia CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Celta de Vigo.
    45'+4
    Frispark til Valencia CF på halvdelen til Celta de Vigo.
    46'
    Gult kort til Celta Vigo
    Kevin Vazquez
    Dommeren gir Kevin Vazquez (Celta de Vigo) et gult kort.
    48'
    48'
    Frispark
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Valencia CF er nær straffområde.
    52'
    53'
    56'
    58'
    60'
    61'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Valencia CF en corner. Sergi Canos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Skudd på mål, Valencia
    Sergi Canos
    62'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Inn: Jose Gaya
    Ut: Jesus Vazquez
    Valencia CF bytter ut Jesus Vazquez med Jose Gaya. Dette er det andre byttet som Ruben Baraja gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Hugo Guillamon
    Ut: Francisco Perez Martinez
    Francisco Perez Martinez (Valencia CF) erstattes av Hugo Guillamon.
    63'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Óscar Mingueza
    Ut: Kevin Vazquez
    Celta de Vigo gjør sitt første bytte. Kevin Vazquez erstattes av Óscar Mingueza.
    64'
    Inn: Manu Sanchez
    Ut: Mihailo Ristic
    Celta de Vigo bytter ut Mihailo Ristic med Manu Sanchez.
    64'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Celta de Vigo en corner. Hugo Sotelo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Manu Sanchez
    67'
    Frispark Valencia CF.
    68'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Valencia CF.
    68'
    Williot Swedberg (Celta de Vigo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    71'
    71'
    Hugo Duro
    Hugo Duro (Valencia CF) header utenfor.
    73'
    Frispark! Ricardo De Burgos Bengoechea hittar en frispark för Celta de Vigo på offensiv planhalva.
    75'
    76'
    Inn: Roman Yaremchuk
    Ut: Javier Guerra Moreno
    76'
    Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (Valencia CF) kommer till avslut men utan resultat.
    77'
    77'
    Inn: Renato Tapia
    Ut: Fran Beltran
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Renato Tapia, mens Fran Beltran tar plass på benken.
    78'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tilldelar Valencia CF en hörna. Pepelu slår denna från höger.
    78'
    Diego Lopez Noguerol
    78'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    79'
    Valencia 1 - 3 Celta Vigo
    Målgivende: Luca de la Torre
    Luca de la Torre sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Inn: David Otorbi
    Ut: Diego Lopez Noguerol
    Ruben Baraja (Valencia CF) gör sitt fjärde byte då David Otorbi ersätter Diego Lopez Noguerol.
    82'
    84'
    Frispark Celta de Vigo.
    86'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til Valencia CF.
    86'
    Gult kort til Valencia
    Yarek Gasiorowski
    Yarek Gasiorowski (Valencia CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Inn: Jailson
    Ut: Miguel Rodriguez
    87'
    Inn: Hugo Alvarez Antunez
    Ut: Williot Swedberg
    Celta de Vigo bytter ut Williot Swedberg med Hugo Alvarez Antunez.
    87'
    Carlos Dominguez
    Carlos Dominguez (Celta de Vigo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    90'
    Hugo Duro
    Valencia CF angriper. Hugo Duro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea venter med å sette i gang spillet fordi Carlos Dominguez ligger nede.