Mål for Vaasan Palloseura!
    Vaasan Palloseura 1 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Evgeni Bashkirov
    Målgivende: Peter Michael Godly
    Mål! Evgeni Bashkirov gir Vaasan Palloseura en 1-0 ledelse. Michael Peter Godly var nest sist på ballen.
    2'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til Vaasan Palloseura på egen banehalvdel.
    8'
    13'
    Vaasan Palloseura 2 - 0 HJK Helsinki
    Mål: Peter Michael Godly
    Målgivende: Samuel Lindeman
    Mål! Michael Peter Godly gir Vaasan Palloseura en komfortabel 2-0 ledelse. Samuel Lindeman sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Frispark til Vaasan Palloseura på halvdelen til HJK Helsinki.
    17'
    Michael Peter Godly ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    17'
    Michael Peter Godly er på beina igjen og fortsetter kampen på Elisa Stadion.
    18'
    En av HJK Helsinkis spillere går i offside.
    19'
    HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for Vaasan Palloseura på egen banehalvdel.
    25'
    Vaasan Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    En av HJK Helsinkis spillere blir avblåst for offside.
    33'
    34'
    37'
    Vaasan Palloseura må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra HJK Helsinki.
    38'
    Mål for HJK Helsinki!
    Vaasan Palloseura 2 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Hassane Bande
    Mål! HJK Helsinki reduserer til 2-1 ved Hassane Bande.
    40'
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Bojan Radulovic
    Ut: Anthony Olusanya
    HJK Helsinki bytter ut Anthony Olusanya med Bojan Radulovic.
    47'
    Inn: Pyry Soiri
    Ut: Tuomas Ollila
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for HJK Helsinki. Inn kommer Pyry Soiri, mens Tuomas Ollila tar plass på benken.
    47'
    Hassane Bande
    Sjanse til HJK Helsinki! Hassane Bande er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    Vaasan Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Hjørnespark til HJK Helsinki
    50'
    I Vaasa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Bojan Radulovic
    HJK Helsinki avanserer forover og Bojan Radulovic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    51'
    51'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    53'
    Skudd utenfor mål, Vaasan Palloseura
    55'
    56'
    Gult kort til Vaasan Palloseura
    Prosper Ahiabu
    Prosper Ahiabu (Vaasan Palloseura) får et gult kort av dommer Ville Nevalainen.
    57'
    58'
    Vaasan Palloseura angriper i Vaasa. Prosper Ahiabu fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    59'
    Vaasan Palloseura angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Ville Nevalainen signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    61'
    62'
    63'
    65'
    Frispark HJK Helsinki.
    66'
    67'
    69'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Vaasan Palloseura.
    71'
    Spillerbytte - Vaasan Palloseura
    Inn: Miika Niemi
    Ut: Samu Alanko
    Samu Alanko (Vaasan Palloseura) erstattes av Miika Niemi.
    71'
    Inn: Filip Rogic
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Toni Korkeakunnas gjør dagens tredje bytte i Vaasa, når han tar ut Giorgos Kanellopoulos og setter inn Filip Rogic.
    71'
    Filip Rogic
    HJK Helsinki angriper. Filip Rogic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Juhani Pikkarainen (Vaasan Palloseura) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    74'
    75'
    77'
    Vaasan Palloseura 2 - 2 HJK Helsinki
    Mål: Bojan Radulovic
    Målgivende: Tenho
    Mål! Bojan Radulovic utligner for HJK Helsinki. Stillingen er dermed 2-2 i Vaasa. Flott spill fra Tenho før målet.