Ellingsen44' (Str.)
4 058
3 137

Ble dekket av Daniel Nerli Gussiås

Ellingsen finner Brynhildsen i mellomrommet med en fin pasning. Sistnevnte vender opp og skyter - rett på keeper Kjetil Haug.
    4'
    Hjemmelaget farlig frempå! Sinyan slurver i en klarering, noe Bjørdal utnytter. Midtbanespilleren forsøker å finne Layouni på bakre stolpe, men der er Linnes, som må gi til corner.
    8'
    For en mulighet!!! Linde klinker ballen rett i bakrom mot Ulland, som plutselig er helt alene. Inne foran har han både Brynhildsen og Ohi, og velger førstnevnte. Vinkelen hans blir for skrå, og dermed må han spille inn mot Ohi. Han er i ubalanse, og dermed får han ikke noe klem på verken avslutning nummer en eller to. Utrolig at Molde ikke tar ledelsen der!
    16'
    Gult kort til Vålerenga
    Amor Layouni
    18'
    Ellingsen forsøker seg fra 20 meter - like utenfor!
    23'
    Hva skjer der da?! Martin Ellingsen bommer regelrett på ballen inne i eget felt, og forærer Vålerenga en kjempemulighet. Heldigvis for Molde-spilleren får Kjartansson en litt for lang berøring, og dermed forsvinner ballen ut over linja før han rekker å slå inn foran.
    24'
    Kjartansson i stolpen! Brynhildsen mister ballen, noe som fører til at innlegget kan komme mot Kjartansson på bakre stolpe. Der rager islendingen desidert høyest i lufta, og smeller ballen i stolpen med pannebrasken. Hjemmelaget biter seg fast, og sikrer seg en corner i neste trekk.
    26'
    Straffe til Vålerenga
    30'
    Vålerenga scorer på straffe!
    Vålerenga 1 - 0 Molde
    Mål: Henrik Bjørdal
    31'
    Gult kort til Molde
    Eirik Ulland Andersen
    41'
    Reprisen viser at Molde snytes for straffespark! Fellingen, som vises på storskjermen, er helt klart og tydelig på innsiden.
    42'
    Molde scorer på straffe!
    Vålerenga 1 - 1 Molde
    Mål: Martin Ellingsen
    44'
    Eikrem i stolpen! Molde kjører på her nå.
    45'+2
    Enda en i stolpen! Denne gang fra Ellingsen.
    45'+2
    Etzaz Hussain
    51'
    Thiago Holm nære! Får gå opp helt fri inne i feltet, men stanger ballen rett i klypene på Linde.
    58'
    Hussain klinker til fra skrå vinkel, og Haug slår den rett til værs. I duell med to Vålerenga-forsvarere får Ohi frispark imot i det de kjemper om returen.
    62'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Sivert Mannsverk
    Ut: Etzaz Hussain
    64'
    Linnes setter fart mot et ryggende forsvar. Klinker til, og Haug må gi til corner!
    67'
    Corneren er godt slått fra Wolff Eikrem mot Sinyan. Stopperen når akkurat ikke opp, men på bakre venter Ohi. Like utenfor!
    67'
    Der skal Vålerenga lede 2-1! Borchgrevink slår et eminent innlegg mellom stoppere og keeper, og på bakre stolpe venter Amor Layouni - helt alene! Svensken klarer likevel å bomme i det han bare skal skli ballen inn i nettet!
    72'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Tobias Christensen
    Ut: Odin Thiago Holm
    73'
    Inn: Birk Risa
    Ut: Martin Linnes
    75'
    Inn: Seedy Jatta
    Ut: Amor Layouni
    80'
    Sahraoui går og går, og leker nærmest med Molde-forsvaret. Avslutningen like utenfor!