Velde slår inn fra venstre. Blokkeres. Nytt hjørnespark.
    Hjørnespark til Vålerenga
    9'
    Fint spill av VIF. Belønnes med corner.
    10'
    Shala løfter inn. Sandvik er sterk som får slått unna på streken. Finne plukker opp ballen og tvinger frem en ny corner.
    10'
    10'
    Bjørdal header ballen i mål for Vålerenga. Fansen jubler. Men dommer Kringstad annullerer for det han mener er en forseelse i feltet. Ikke lett å se fra tribuneplass hva det var for.
    11'
    Dog ingen store protester fra VIF-leiren.
    12'
    VIF får innkast høyt i banen.
    14'
    Fagermo maner spillerne sine til å stå høyt. Bra VIF-press her de første 15 minuttene.
    16'
    Enorm Vålerenga-mulighet. Myhre skyter knallhardt på Sandvik som må gi retur. Den faller perfekt til Shala, som blåser ballen over mål fra rundt åtte meter.
    20'
    Gult kort til Vålerenga
    Benjamin Stokke
    25'
    Gult kort til FK Haugesund
    Kristoffer Velde
    28'
    Lagene med hver sin etterslenger på noen minutter. Først Stokke som er for sent inne i en duell med Leite. Deretter trøkker Velde til for hardt mot Borchgrevink.
    28'
    Bra temperatur blant de 200 tillatte tilskuerne på Intility Arena nå. Ikke fornøyd med alle avgjørelsene til dommer Kringstad, for å si det mildt.
    29'
    Shala prøver seg fra hjørnet av 16-meteren. Retningen er god, men ikke kraften. Sandvik plukker enkelt.
    32'
    Velde prøver seg langs venstrekanten. Stoppes av Borchgrevink.
    37'
    FKH skal kaste langt nå.
    38'
    Det blir ikke langt nok fra Fredriksen. VIF får enkelt headet unna.
    38'
    Adekugbe er med frem i angrep for første gang i kampen, men stoppes på siden. VIF med ballen nå.
    41'
    Sandberg trekker seg fri på høyresiden, ser opp og slår hardt mot Källman. Haug i VIF-buret er ute og fanger.
    43'
    Stor, stor FKH-mulighet. Bortelaget kontrer, anført av Velde. Han løper ifra Borchgrevink før han går inn i banen og spiller til Källman. Spissen avslutter like utenfor.
    44'
    VIF nære ved å tråkle seg gjennom FKH-forsvaret, men stoppes idet Shala skal banke til fra kloss hold.
    45'+2
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Magnus Lekven
    Ut: Felix Horn Myhre
    46'
    Inn: Osame Sahraoui
    Ut: Bård Finne
    47'
    Frispark til Vålerenga i farlig posisjon.
    48'
    Nok et frispark til Vålerenga i god posisjon.
    49'
    Frispark på rad og rekke på Haugesunds banehalvdel i starten av 2. omgang. Bortelaget er ikke helt fornøyd med det.
    51'
    Hjørnespark etter at Vålerenga prøver seg på et innlegg.
    53'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Christian Grindheim
    Ut: Joakim Våge Nilsen
    55'
    Haugesund får en mulighet med hjørnespark.
    56'
    Velde med innlegg, men det blir for lett å redde for Haug.
    62'
    Et par gode forsøk fra Haugesund, men det burde vært flere av dem til å bidra foran mål.
    65'
    Hjørnespark til Haugesund.
    65'
    Haugesund med innkast. De gule jobber bra på hjemmelagets banehalvdel nå.
    66'
    Frispark til Haugesund etter takling av Velde. Han ender med å ligge på bakken selv, men er raskt oppe igjen.
    70'
    Inn: Deyver Vega
    Ut: Herolind Shala
    72'
    Kjempegod målsjanse til Vilhjalmsson og Vålerenga.
    73'
    Godt innlegg av Vålerenga, men får ikke plassert ballen i mål før Sandvik redder.
    78'
    Hjørnespark til Vålerenga.
    78'
    Frispark til Borchgrevink etter at Velde dytter han i ryggen og ramler over ende.
    80'
    Inn: Alexander Ammitzbøll
    Ut: Niklas Sandberg
    80'
    Inn: Alexander Stølås
    Ut: Benjamin Källman
    81'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 0 FK Haugesund
    Mål: Benjamin Stokke
    Målgivende: Magnus Lekven
    Mål til hjemmelaget etter stor mulighet!
    83'
    Målsjanse til Haugesund like etterpå, men Haug redder.
    86'
    Inn: Kristoffer Gunnarshaug
    Ut: Bruno Leite
    88'
    Hjørnespark til Haugesund etter det som nesten kunne se ut som et selvmål.
    90'
    Oldrup Jensen ligger nede. Det blir frispark til Vålerenga.
    90'+1
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+1
    Haugesund har lite tid igjen til å utligne.
    90'+4
    Nok et frispark til Vålerenga. De spiller over tilleggstiden her nå.
    90'+5
    Tre poeng sikret til Vålerenga. Benjamin Stokke spilte bra, med betydelig hjelp fra blant annet Osame Sahraoui som ble byttet inn i starten av 2. omgang.