Bouchra Karboubi signaliserer et frispark til USA.
    Frispark til USA på halvdelen til Vietnam.
    Lindsey Horan (USA) header utenfor.
    5'
    Frispark Vietnam.
    6'
    Trinity Rodman ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Auckland.
    6'
    Målsjanse til USA! Lindsey Horan treffer mål, men keeper redder.
    7'
    Vietnam, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Frispark for Vietnam på egen banehalvdel.
    7'
    11'
    Thi Kim Thanh Tran
    14'
    Mål for USA!
    USA 1 - 0 Vietnam
    Mål: Sophia Olivia Smith
    Målgivende: Alex Morgan
    Mål! USA tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Sophia Olivia Smith på Eden Park. Flott spill fra Alex Morgan før målet.
    14'
    Savannah Marie Demelo
    USA angriper. Savannah Marie Demelo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    19'
    19'
    Vietnam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    USA fosser fremover, men Bouchra Karboubi blåser for offside på Eden Park.
    21'
    Frispark USA.
    22'
    24'
    Savannah Marie Demelo (USA) løfter inn en corner fra høyre på Eden Park.
    26'
    Alex Morgan
    Alex Morgan (USA) kommer til en målsjanse på Eden Park, men klarer ikke å score.
    28'
    En av USAs spillere blir avblåst for offside.
    29'
    Frispark i en god posisjon for USA!
    30'
    Sjanse! USA avanserer forover, men Lindsey Horan avslutter utenfor.
    31'
    32'
    Sophia Olivia Smith
    USA angriper, men avslutningen til Sophia Olivia Smith går utenfor.
    33'
    I Auckland slår Andi Sullivan en corner fra venstre.
    35'
    35'
    Julie Ertz
    Julie Ertz (USA) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    35'
    35'
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til USA
    41'
    Dommeren dømmer straffe til USA
    43'
    Straffe til USA
    43'
    44'
    USA fikk tildelt et straffespark som Alex Morgan mislyktes med å sette i mål!
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alex Morgan (USA) vrir seg av smerte i gresset.
    45'
    45'+2
    USA slipper å klare seg uten Alex Morgan som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+3
    45'+3
    USA fosser forover og Sophia Olivia Smith fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+5
    Andi Sullivan (USA) slår en corner fra venstre side på Eden Park.
    45'+5
    Alex Morgan
    Sjanse i Auckland! Alex Morgan (USA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+5
    45'+5
    45'+7
    Bouchra Karboubi tildeler USA en corner. Andi Sullivan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+7
    USA 2 - 0 Vietnam
    Sophia Olivia Smith setter ballen i mål og øker USAs ledelse til 2-0 i Auckland.
    45'+7
    Målet til USA sjekkes av VAR
    45'+8
    Målet til USA blir stående
    45'+9
    Bouchra Karboubi signaliserer et frispark til USA på egen banehalvdel.
    45'+11
    Spillerbytte - Vietnam
    Inn: Van Su Ngan Thi
    Ut: Thi Tuyet Dung Nguyen
    Vietnam gjør sitt første bytte. Thi Tuyet Dung Nguyen erstattes av Van Su Ngan Thi.
    46'
    Sjanse! USA avanserer forover, men Sophia Olivia Smith avslutter utenfor.
    46'
    Bouchra Karboubi signaliserer et frispark til USA like utenfor Vietnam-området.
    48'
    Julie Ertz
    USA angriper på Eden Park, men Julie Ertz header utenfor.
    49'
    Lindsey Horan (USA) kommer seg fri på Eden Park, men avslutningen går utenfor.
    50'
    51'
    Alex Morgan
    I Auckland får Alex Morgan (USA) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    51'
    51'
    Dommer Bouchra Karboubi venter med å sette i gang spillet fordi Le Thị Diem My ligger nede.
    52'
    Le Thị Diem My er på beina igjen og fortsetter kampen på Eden Park.
    53'
    Savannah Marie Demelo (USA) slår en corner fra venstre side på Eden Park.
    54'
    Frisparket tildelt USA er farlig nær Vietnams målområde.
    54'
    Andi Sullivan (USA) løfter inn en corner fra høyre på Eden Park.
    55'
    Gult kort til USA
    Lindsey Horan (USA) får et gult kort av dommer Bouchra Karboubi.
    56'
    57'
    58'
    Thi Bich Thuy Nguyen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    59'
    Lindsey Horan (USA) prøver å heade ballen i mål på Eden Park, men mislykkes.
    60'
    60'
    USA angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Inn: Thi My Anh Nguyen
    Ut: Thi Bich Thuy Nguyen
    Thi Bich Thuy Nguyen, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Thi My Anh Nguyen kommer inn for Vietnam.
    61'
    Thi Bich Thuy Nguyen er tilbake på banen igjen.
    61'
    Inn: Thi Kieu Chuong
    Ut: Luong Thi Thu Thuong
    Vietnam bytter ut Luong Thi Thu Thuong med Thi Kieu Chuong. Dette er det andre byttet som Duc Chung Mai gjør i dagens kamp.
    61'
    Spillerbytte - USA
    Inn: Megan Rapinoe
    Ut: Alex Morgan
    Alex Morgan (USA) erstattes av Megan Rapinoe.
    62'
    Inn: Rose Lavelle
    Ut: Savannah Marie Demelo
    Bytte for USA. Rose Lavelle kommer inn for Savannah Marie Demelo på Eden Park.
    63'
    Emily Ann Fox
    USA angriper, men avslutningen til Emily Ann Fox går utenfor.
    67'
    67'
    Megan Rapinoe
    USA avanserer forover i Auckland. Megan Rapinoe avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Bouchra Karboubi signaliserer et frispark til Vietnam på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Alyssa Thompson
    Ut: Trinity Rodman
    Vlatko Andonovski (USA) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alyssa Thompson erstatter Trinity Rodman.
    75'
    Gult kort til Vietnam
    Huynh Nhu
    Dommer Bouchra Karboubi gir Huynh Nhu (Vietnam) et gult kort.
    76'
    Inn: Pham Hai Yen
    Ut: Huynh Nhu
    Bytte for Vietnam. Pham Hai Yen kommer inn for Huynh Nhu på Eden Park.
    76'
    77'
    USA 3 - 0 Vietnam
    Mål: Lindsey Horan
    Målgivende: Sophia Olivia Smith
    Mål! Lindsey Horan øker USAs ledelse til 3-0 på Eden Park. Sophia Olivia Smith var nest sist på ballen.
    77'
    79'
    Megan Rapinoe (USA) kommer seg fri på Eden Park, men avslutningen går utenfor.
    80'
    I Auckland slår Megan Rapinoe en corner fra venstre.
    81'
    Bouchra Karboubi tildeler USA en corner. Megan Rapinoe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    En av USAs spillere blir avblåst for offside på Eden Park.
    83'
    Inn: Kelley O Hara
    Ut: Crystal Dunn
    USA bytter ut Crystal Dunn med Kelley O Hara.
    84'
    Inn: Sofia Huerta
    Ut: Emily Ann Fox
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for USA. Inn kommer Sofia Huerta, mens Emily Ann Fox tar plass på benken.