6-0
    Alex Zendejas
    Alex Zendejas (USA) header utenfor.
    2'
    Mario Alberto Escobar Toca signaliserer et frispark til Trinidad og Tobago på egen banehalvdel.
    7'
    Målsjanse! Alex Zendejas (USA) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Joevin Jones
    Trinidad og Tobago angriper i Charlotte, NC. Joevin Jones fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark til Trinidad og Tobago på halvdelen til USA.
    12'
    Mål for USA!
    USA 1 - 0 Trinidad og Tobago
    Mål: Jesus Ferreira
    Målgivende: DeJuan Jones
    Mål! USA tar ledelsen 1-0 ved Jesus Ferreira. DeJuan Jones var nest sist på ballen.
    14'
    USA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Trinidad og Tobago på egen banehalvdel.
    19'
    Trinidad og Tobago tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    20'
    Mario Alberto Escobar Toca signaliserer et frispark til Trinidad og Tobago.
    23'
    25'
    Mario Alberto Escobar Toca signaliserer et frispark til USA på egen banehalvdel.
    27'
    Levi Garcia
    Levi Garcia (Trinidad og Tobago) avanserer forover på Bank of America Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    USA, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Jesus Ferreira
    Jesus Ferreira (USA) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    33'
    Mario Alberto Escobar Toca tildeler USA en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Djordje Mihailovic (USA) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    38'
    Målsjanse på Bank of America Stadium! Jesus Ferreira fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    Trinidad og Tobago, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    USA 2 - 0 Trinidad og Tobago
    Jesus Ferreira øker USAs ledelse til 2-0!
    38'
    Gult kort til Trinidad og Tobago
    Kevin Molino
    Kevin Molino (Trinidad og Tobago) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Frispark USA.
    40'
    Frispark i en god posisjon for Trinidad og Tobago!
    41'
    Joevin Jones (Trinidad og Tobago) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men klarer ikke å score.
    42'
    Straffe til USA
    45'+1
    USA scorer på straffe!
    USA 3 - 0 Trinidad og Tobago
    Jesus Ferreira øker USAs ledelse til 3-0 etter et velplassert straffespark.
    45'+3
    Spillerbytte - USA
    Inn: Matt Miazga
    Ut: Miles Robinson
    USA bytter ut Miles Robinson med Matt Miazga. Dette er det første byttet som B J Callaghan gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Trinidad og Tobago
    Inn: Shannon Gomez
    Ut: Luke Singh
    Bytte for Trinidad og Tobago. Shannon Gomez kommer inn for Luke Singh på Bank of America Stadium.
    46'
    Inn: Andre Rampersad
    Ut: Joevin Jones
    Angus Eve (Trinidad og Tobago) gjør sitt andre bytte for dagen. Andre Rampersad erstatter Joevin Jones.
    46'
    Inn: Real Gill
    Ut: Kevin Molino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Trinidad og Tobago. Inn kommer Real Gill, mens Kevin Molino tar plass på benken.
    46'
    46'
    Frispark for USA på egen banehalvdel.
    46'
    Levi Garcia
    Trinidad og Tobago angriper, men avslutningen til Levi Garcia går utenfor.
    48'
    Gianluca Busio
    USA avanserer forover i Charlotte, NC. Gianluca Busio avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Frispark Trinidad og Tobago.
    53'
    Gult kort til USA
    Jalen Neal
    Jalen Neal (USA) får et gult kort av dommer Mario Alberto Escobar Toca.
    53'
    Frispark til USA på halvdelen til Trinidad og Tobago.
    54'
    Levi Garcia
    Sjanse til Trinidad og Tobago! Levi Garcia er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    I Charlotte, NC slår Levi Garcia en corner fra høyre.
    57'
    Alvin John Jones (Trinidad og Tobago) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    57'
    DeJuan Jones
    Sjanse! USA avanserer forover, men DeJuan Jones avslutter utenfor.
    58'
    59'
    USA angriper på Bank of America Stadium, men Jesus Ferreira header utenfor.
    60'
    Inn: Julian Gressel
    Ut: Cristian Roldan
    B J Callaghan gjør dagens andre bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Cristian Roldan og setter inn Julian Gressel.
    61'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Alex Zendejas
    B J Callaghan gjør dagens tredje bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Alex Zendejas og setter inn Cade Cowell.
    61'
    Shannon Gomez
    Shannon Gomez skyter i stolpen! Nære på for Trinidad og Tobago.
    62'
    Inn: Kadeem Corbin
    Ut: Triston Hodge
    Triston Hodge (Trinidad og Tobago) erstattes av Kadeem Corbin.
    65'
    Mario Alberto Escobar Toca tildeler Trinidad og Tobago en corner. Shannon Gomez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    USA 4 - 0 Trinidad og Tobago
    Mål: Cade Cowell
    Cade Cowell setter ballen i mål og øker USAs ledelse til 4-0 i Charlotte, NC.
    65'
    Cade Cowell
    På Bank of America Stadium fyrer Cade Cowell (USA) av et skudd - i stolpen!
    69'
    Inn: Kaile Auvray
    Ut: Malcolm Isaiah Shaw
    Bytte for Trinidad og Tobago. Kaile Auvray kommer inn for Malcolm Isaiah Shaw på Bank of America Stadium.
    70'
    Inn: Brandon Vazquez
    Ut: Djordje Mihailovic
    USA bytter ut Djordje Mihailovic med Brandon Vazquez.
    70'
    Julian Gressel (USA) løfter inn en corner fra høyre på Bank of America Stadium.
    72'
    Cade Cowell
    USA fosser forover og Cade Cowell fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    I Charlotte, NC slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    73'
    Neveal Irwin Hackshaw vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Neveal Irwin Hackshaw er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Inn: DeAndre Yedlin
    Ut: Bryan Reynolds
    USA gjør sitt femte bytte. Bryan Reynolds erstattes av DeAndre Yedlin.
    77'
    USA 5 - 0 Trinidad og Tobago
    Mål: Gianluca Busio
    Målgivende: Julian Gressel
    Mål! Gianluca Busio øker ledelsen til 5-0. Julian Gressel sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Levi Garcia
    Trinidad og Tobago angriper i Charlotte, NC. Levi Garcia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Alvin John Jones (Trinidad og Tobago) slår en corner fra høyre side på Bank of America Stadium.
    82'
    Andre Rampersad
    Trinidad och Tobago kommer till avslut på Bank of America Stadium men Andre Rampersad nickar utanför.
    82'
    Levi Garcia ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Trinidad og Tobago slipper å klare seg uten Levi Garcia som kommer tilbake på banen i Charlotte, NC.
    85'
    Julian Gressel (USA) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    86'
    USAs Julian Gressel blåses av for offside på Bank of America Stadium.
    88'
    Brandon Vazquez
    USA avanserer forover i Charlotte, NC. Brandon Vazquez avslutter, men treffer ikke mål.
    90'
    Matt Miazga ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+2
    Matt Miazga er tilbake på banen igjen.
    90'+3
    Målsjanse til USA! Gianluca Busio treffer mål, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    Gianluca Busio (USA) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+4
    USA 6 - 0 Trinidad og Tobago
    Mål: Brandon Vazquez
    Målgivende: Cade Cowell
    USA går opp i en 6-0 ledelse etter et mål av Brandon Vazquez. Det er en fin assist fra Cade Cowell.