Frispark til US Cremonese på halvdelen til Pordenone Calcio.
    I Cremona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Målsjanse! Paolo Bartolomei (US Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Nicolo Cambiaghi
    Nicolo Cambiaghi (Pordenone Calcio) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    7'
    Gianluca Gaetano
    Gianluca Gaetano (US Cremonese) avanserer forover på Stadio Giovanni Zini. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Pordenone Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til US Cremonese.
    13'
    I Cremona slår Alessandro Lovisa en corner fra høyre.
    14'
    US Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hamza El Kaouakibi (Pordenone Calcio) vrir seg av smerte i gresset.
    14'
    Hamza El Kaouakibi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cremona.
    16'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Pordenone Calcio på egen banehalvdel.
    16'
    US Cremonese fosser fremover, men Cedric Gondo går rett i offsidefella.
    18'
    Pordenone Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Cedric Gondo
    US Cremonese angriper i Cremona. Cedric Gondo fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Pordenone Calcio angriper, men Francesco Meraviglia blåser for offside.
    23'
    Frispark US Cremonese.
    25'
    Jaime Baez (US Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giovanni Zini.
    26'
    Jaime Baez
    Jaime Baez (US Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio Giovanni Zini, men klarer ikke å score.
    28'
    En av Pordenone Calcios spillere blir avblåst for offside på Stadio Giovanni Zini.
    29'
    30'
    Jaime Baez (US Cremonese) slår en corner fra høyre side på Stadio Giovanni Zini.
    32'
    Tiago Casasola
    Sjanse! US Cremonese avanserer forover, men Tiago Casasola avslutter utenfor.
    33'
    33'
    35'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til US Cremonese på egen banehalvdel.
    35'
    I Cremona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Gult kort til Pordenone Calcio
    Alessandro Bassoli
    Alessandro Bassoli (Pordenone Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Caleb Okoli
    Caleb Okoli (US Cremonese) header utenfor.
    36'
    En av Pordenone Calcios spillere blir avblåst for offside.
    37'
    40'
    Francesco Meraviglia tildeler US Cremonese en corner. Paolo Bartolomei sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    I Cremona slår Jaime Baez en corner fra høyre.
    43'
    Sjanse til US Cremonese! Samuel Di Carmine er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    43'
    Giuseppe Di Serio
    Pordenone Calcio angriper, men avslutningen til Giuseppe Di Serio går utenfor.
    43'
    45'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Alessandro Crescenzi
    Ut: Tiago Casasola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Cremonese. Inn kommer Alessandro Crescenzi, mens Tiago Casasola tar plass på benken.
    46'
    Inn: Luca Zanimacchia
    Ut: Jaime Baez
    Fabio Pecchia gjør dagens andre bytte i Cremona, når han tar ut Jaime Baez og setter inn Luca Zanimacchia.
    46'
    Alessandro Lovisa (Pordenone Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giovanni Zini.
    47'
    Pordenone Calcio angriper i Cremona, men blir avblåst for offside.
    48'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cremona fordi Emanuele Valeri får behandling for en skade på banen.
    49'
    Francesco Meraviglia signaliserer et frispark til Pordenone Calcio like utenfor US Cremonese-området.
    51'
    Gult kort til US Cremonese
    Luca Valzania
    Dommer Francesco Meraviglia gir Luca Valzania (US Cremonese) et gult kort.
    51'
    Emanuele Valeri er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    Inn: Leonardo Sernicola
    Ut: Emanuele Valeri
    Det virker som Emanuele Valeri ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Leonardo Sernicola.
    51'
    Simone Pasa
    Simone Pasa (Pordenone Calcio) kommer seg fri på Stadio Giovanni Zini, men avslutningen går utenfor.
    52'
    53'
    53'
    Frispark for Pordenone Calcio på egen banehalvdel.
    55'
    Inn: Cristian Buonaiuto
    Ut: Paolo Bartolomei
    Bytte for US Cremonese. Cristian Buonaiuto kommer inn for Paolo Bartolomei på Stadio Giovanni Zini.
    56'
    Francesco Meraviglia tildeler US Cremonese en corner. Cristian Buonaiuto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Cristian Buonaiuto (US Cremonese) slår en corner fra venstre side på Stadio Giovanni Zini.
    60'
    Mål for Pordenone Calcio!
    US Cremonese 0 - 1 Pordenone Calcio
    Mål: Nicolo Cambiaghi
    Nicolo Cambiaghi dundrer ballen i mål og Pordenone Calcio tar ledelsen 0-1 på Stadio Giovanni Zini.
    61'
    Målet til Pordenone Calcio sjekkes av VAR
    62'
    Målet til Pordenone Calcio blir stående
    62'
    63'
    63'
    Mål for US Cremonese!
    US Cremonese 1 - 1 Pordenone Calcio
    Mål: Luca Zanimacchia
    Målgivende: Luca Valzania
    Luca Zanimacchia scorer og utligningen er et faktum på Stadio Giovanni Zini. 1-1. Luca Valzania sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Cedric Gondo
    US Cremonese gjør sitt femte bytte. Cedric Gondo erstattes av Daniel Ciofani.
    69'
    Spillerbytte - Pordenone Calcio
    Inn: Federico Secli
    Ut: Leonardo Candellone
    Leonardo Candellone (Pordenone Calcio) erstattes av Federico Secli.
    69'
    Inn: Jacopo Pellegrini
    Ut: Giuseppe Di Serio
    Pordenone Calcio bytter ut Giuseppe Di Serio med Jacopo Pellegrini. Dette er det andre byttet som Bruno Tedino gjør i dagens kamp.
    69'
    Luca Zanimacchia
    US Cremonese angriper, men avslutningen til Luca Zanimacchia går utenfor.
    71'
    Pordenone Calcio fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    72'
    72'
    Inn: Davide Gavazzi
    Ut: Alessandro Lovisa
    Bruno Tedino (Pordenone Calcio) gjør sitt tredje bytte for dagen. Davide Gavazzi erstatter Alessandro Lovisa.
    76'
    79'
    US Cremonese 2 - 1 Pordenone Calcio
    Målgivende: Gianluca Gaetano
    Mål! US Cremonese tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Luca Zanimacchia på Stadio Giovanni Zini. Flott spill fra Gianluca Gaetano før målet.
    80'
    Nicolo Cambiaghi (Pordenone Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio Giovanni Zini.
    82'
    Inn: Francesco Deli
    Ut: Roberto Zammarini
    Pordenone Calcio bytter ut Roberto Zammarini med Francesco Deli.
    83'
    Inn: Armando Anastasio
    Ut: Cristian Andreoni
    Pordenone Calcio bytter ut Cristian Andreoni med Armando Anastasio. Dette er det femte byttet som Bruno Tedino gjør i dagens kamp.
    83'
    Francesco Meraviglia tildeler Pordenone Calcio en corner. Davide Gavazzi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Davide Gavazzi
    Pordenone Calcio avanserer forover i Cremona. Davide Gavazzi avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Rødt kort til US Cremonese
    Samuel Di Carmine sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! US Cremonese må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.