Dommeren blåser i gang dagens kamp i Cremona.
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Davide Massa signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    Leonardo Sernicola (Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio Giovanni Zini, men klarer ikke å score.
    4'
    Frispark for Cremonese på egen banehalvdel.
    8'
    Luca Zanimacchia (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giovanni Zini.
    10'
    Dommer Davide Massa venter med å sette i gang spillet fordi Mirko Pigliacelli ligger nede.
    11'
    Mirko Pigliacelli er på beina igjen og fortsetter kampen.
    11'
    Luca Zanimacchia
    Cremonese angriper. Luca Zanimacchia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Cremonese avanserer forover i Cremona. Luca Zanimacchia avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Cremonese.
    13'
    Gult kort til US Cremonese
    Michele Castagnetti
    Michele Castagnetti (Cremonese) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Giovanni Zini.
    13'
    VAR sjekker om det er straffe til Palermo FC
    15'
    Rødt kort til US Cremonese
    Leonardo Sernicola (Cremonese) må forlate banen etter at dommer Davide Massa trekker fram det røde kortet!
    16'
    Dommeren dømmer straffe til Palermo FC
    16'
    Straffe til Palermo FC
    17'
    Palermo FC scorer på straffe!
    US Cremonese 0 - 1 Palermo FC
    Mål: Matteo Brunori
    Mål! Palermo FC får et straffespark som Matteo Brunori setter i mål på Stadio Giovanni Zini. Stillingen er dermed 0-1.
    18'
    19'
    Giuseppe Aurelio
    Palermo FC avancerar på Stadio Giovanni Zini och Giuseppe Aurelio får en nickmöjlighet – utanför!
    22'
    Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Palermo FC
    Francesco Di Mariano
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) får et gult kort av dommer Davide Massa.
    22'
    25'
    I Cremona slår Francesco Di Mariano en corner fra høyre.
    27'
    Davide Massa tildeler Cremonese en corner. Michele Castagnetti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Cremonese angriper i Cremona, men blir avblåst for offside.
    32'
    Filippo Ranocchia
    Målsjanse på Stadio Giovanni Zini! Filippo Ranocchia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Filippo Ranocchia (Palermo FC) slår en corner fra venstre side på Stadio Giovanni Zini.
    33'
    34'
    Jacopo Segre
    Palermo FC avanserer forover og Jacopo Segre kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    35'
    35'
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) slår en corner fra høyre side på Stadio Giovanni Zini.
    36'
    Filippo Ranocchia (Palermo FC) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giovanni Zini.
    37'
    37'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Cremonese på egen banehalvdel.
    38'
    Federico Di Francesco
    Målsjanse! Federico Di Francesco (Palermo FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    I Cremona slår Filippo Ranocchia en corner fra venstre.
    41'
    43'
    Charles Pickel
    Cremonese angriper, men avslutningen til Charles Pickel går utenfor.
    43'
    Mål for Palermo FC!
    US Cremonese 0 - 2 Palermo FC
    Mål: Filippo Ranocchia
    Målgivende: Salim Diakite
    Mål! Palermo FC øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Filippo Ranocchia på Stadio Giovanni Zini. Salim Diakite var nest sist på ballen.
    45'
    Matteo Brunori
    Palermo FC angriper i Cremona. Matteo Brunori avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    46'
    47'
    I Cremona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Davide Massa tildeler Cremonese en corner. Michele Castagnetti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Massimo Coda
    Sjanse i Cremona! Massimo Coda (Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    Mål for US Cremonese!
    US Cremonese 1 - 2 Palermo FC
    Mål: Michele Castagnetti
    Målgivende: Charles Pickel
    Michele Castagnetti scorer og reduserer til 1-2 på Stadio Giovanni Zini. Flott spill fra Charles Pickel før målet.
    49'
    US Cremonese 2 - 2 Palermo FC
    Mål: Massimo Coda
    Målgivende: Franco Vazquez
    Utligning! Massimo Coda setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Franco Vazquez.
    50'
    52'
    Massimo Coda (Cremonese) header utenfor.
    53'
    Jacopo Segre (Palermo FC) avanserer forover på Stadio Giovanni Zini. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Roberto Insigne
    Ut: Francesco Di Mariano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palermo FC. Inn kommer Roberto Insigne, mens Francesco Di Mariano tar plass på benken.
    57'
    58'
    Roberto Insigne (Palermo FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Giovanni Zini.
    58'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Cremonese.
    61'
    Frispark Cremonese.
    61'
    Dommer Davide Massa viser Filippo Ranocchia (Palermo FC) det gule kortet.
    61'
    Davide Massa tildeler Cremonese en corner. Luca Zanimacchia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    65'
    Målsjanse til Palermo FC! Matteo Brunori treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    Inn: Edoardo Soleri
    Ut: Filippo Ranocchia
    Palermo FC bytter ut Filippo Ranocchia med Edoardo Soleri.
    68'
    73'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Paolo Ghiglione
    Ut: Dennis Johnsen
    Cremonese gjør sitt første bytte. Dennis Johnsen erstattes av Paolo Ghiglione.
    73'
    Inn: Giacomo Quagliata
    Ut: Massimo Coda
    Bytte for Cremonese. Giacomo Quagliata kommer inn for Massimo Coda på Stadio Giovanni Zini.
    73'
    Inn: Frank Tsadjout
    Ut: Luca Zanimacchia
    Giovanni Stroppa gjør dagens tredje bytte i Cremona, når han tar ut Luca Zanimacchia og setter inn Frank Tsadjout.
    74'
    75'
    Giacomo Quagliata (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giovanni Zini.
    77'
    Franco Vazquez
    Cremonese angriper i Cremona. Franco Vazquez fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    78'
    79'
    Inn: Mamadou Coulibaly
    Ut: Claudio Gomes
    Palermo FC bytter ut Claudio Gomes med Mamadou Coulibaly. Dette er det tredje byttet som Eugenio Corini gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Chaka Traore
    Ut: Federico Di Francesco
    Federico Di Francesco (Palermo FC) erstattes av Chaka Traore.
    79'
    Inn: Leonardo Mancuso
    Ut: Matteo Brunori
    Eugenio Corini (Palermo FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Leonardo Mancuso erstatter Matteo Brunori.
    79'
    Inn: Cesar Falletti
    Ut: Franco Vazquez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cremonese. Inn kommer Cesar Falletti, mens Franco Vazquez tar plass på benken.
    80'
    Inn: Zan Majer
    Ut: Michele Castagnetti
    Cremonese bytter ut Michele Castagnetti med Zan Majer. Dette er det femte byttet som Giovanni Stroppa gjør i dagens kamp.
    80'
    82'
    Dommeren gir Giuseppe Aurelio (Palermo FC) et gult kort.
    82'
    Cremonese fosser forover og Charles Pickel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    85'
    Cesar Falletti
    Cesar Falletti (Cremonese) kommer seg fri på Stadio Giovanni Zini, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Offside! Frank Tsadjout blir vinket av og Cremonese må dermed bygge opp et nytt angrep.
    88'
    Mamadou Coulibaly
    Sjanse! Palermo FC avanserer forover, men Mamadou Coulibaly avslutter utenfor.
    89'
    Chaka Traore
    Palermo FC angriper i Cremona. Chaka Traore fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Leonardo Mancuso
    Sjanse i Cremona! Leonardo Mancuso (Palermo FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Roberto Insigne (Palermo FC) slår en corner fra høyre side på Stadio Giovanni Zini.