Valentin Antov er tilbake i kampen igjen.
    Sjanse! Cremonese avanserer forover, men Luca Ravanelli avslutter utenfor.
    VAR sjekker om det er straffe til US Cremonese
    22'
    Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Dennis Johnsen
    Cremonese avanserer forover i Cremona. Dennis Johnsen avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Guiseppe Collu signaliserer et frispark til Feralpisalo.
    29'
    Edgaras Dubickas
    Edgaras Dubickas (Feralpisalo) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Franco Vazquez
    Målsjanse! Franco Vazquez (Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Frispark for Feralpisalo på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark til Feralpisalo på halvdelen til Cremonese.
    35'
    Davide Di Molfetta
    Davide Di Molfetta (Feralpisalo) kommer seg fri på Stadio Giovanni Zini, men avslutningen går utenfor.
    35'
    38'
    Massimo Coda
    Massimo Coda (Cremonese) avanserer forover på Stadio Giovanni Zini. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    Feralpisalo, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Cremonese angriper. Massimo Coda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Edgaras Dubickas (Feralpisalo) header utenfor.
    42'
    Luca Zanimacchia (Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Giovanni Zini.
    44'
    Andrea La Mantia
    Feralpisalo angriper, men avslutningen til Andrea La Mantia går utenfor.
    44'
    Michele Castagnetti (Cremonese) slår en corner fra venstre side på Stadio Giovanni Zini.
    45'+1
    Frispark til Cremonese på halvdelen til Feralpisalo.
    49'
    Matteo Bianchetti
    Matteo Bianchetti (Cremonese) header mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    Guiseppe Collu signaliserer et frispark til Cremonese på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    52'
    Michele Castagnetti
    Målsjanse på Stadio Giovanni Zini! Michele Castagnetti fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Sjanse i Cremona! Massimo Coda (Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Cremona fordi Valentin Antov får behandling for en skade på banen.
    55'
    Guiseppe Collu tildeler Cremonese en corner. Luca Zanimacchia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Spillet på Stadio Giovanni Zini er stoppet midlertidig fordi Davide Di Molfetta ligger nede.
    56'
    Spillerbytte - Feralpisalo
    Inn: Christos Kourfalidis
    Ut: Davide Di Molfetta
    Christos Kourfalidis (Feralpisalo) erstatter Davide Di Molfetta som ser ut til å måtte forlate Stadio Giovanni Zini med en skade.
    57'
    Inn: Mattia Compagnon
    Ut: Edgaras Dubickas
    Feralpisalo bytter ut Edgaras Dubickas med Mattia Compagnon. Dette er det andre byttet som Marco Zaffaroni gjør i dagens kamp.
    57'
    Valentin Antov er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    Feralpisalo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Cremonese fosser fremover, men Leonardo Sernicola går rett i offsidefella.
    62'
    Mattia Compagnon
    Målsjanse til Feralpisalo! Mattia Compagnon treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Valentin Antov (Cremonese) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Giacomo Quagliata
    Ut: Valentin Antov
    Giovanni Stroppa (Cremonese) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Giacomo Quagliata erstatter Valentin Antov som sannsynligvis er skadet.
    65'
    Inn: Cesar Falletti
    Ut: Franco Vazquez
    Cremonese bytter ut Franco Vazquez med Cesar Falletti.
    65'
    Luca Zanimacchia
    Luca Zanimacchia (Cremonese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Gaetano Letizia (Feralpisalo) slår en corner fra høyre side på Stadio Giovanni Zini.
    69'
    Målsjanse! Michele Castagnetti (Cremonese) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Inn: Karlo Butic
    Ut: Andrea La Mantia
    Feralpisalo gjør sitt tredje bytte. Andrea La Mantia erstattes av Karlo Butic.
    71'
    Inn: Luca Giudici
    Ut: Mattia Zennaro
    Mattia Zennaro (Feralpisalo) erstattes av Luca Giudici.
    71'
    Cremonese angriper i Cremona. Luca Zanimacchia fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Offside! Mattia Felici blir vinket av og Feralpisalo må dermed bygge opp et nytt angrep.
    74'
    Inn: Charles Pickel
    Ut: Michele Collocolo
    Giovanni Stroppa (Cremonese) gjør sitt tredje bytte for dagen. Charles Pickel erstatter Michele Collocolo.
    76'
    Inn: Paolo Ghiglione
    Ut: Luca Zanimacchia
    Giovanni Stroppa gjør dagens fjerde bytte i Cremona, når han tar ut Luca Zanimacchia og setter inn Paolo Ghiglione.
    76'
    Mål for Feralpisalo!
    US Cremonese 0 - 1 Feralpisalo
    Mål: Federico Bergonzi
    Mål! Federico Bergonzi gir Feralpisalo ledelsen 0-1 i Cremona.
    77'
    77'
    Målet til Feralpisalo sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Feralpisalo blir stående
    79'
    80'
    Dommer Guiseppe Collu venter med å sette i gang spillet fordi Matteo Bianchetti ligger nede.
    80'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Leonardo Sernicola
    Bytte for Cremonese. Daniel Ciofani kommer inn for Leonardo Sernicola på Stadio Giovanni Zini.
    82'
    Cremonese slipper å klare seg uten Matteo Bianchetti som kommer tilbake på banen igjen.
    82'
    Guiseppe Collu tildeler Cremonese en corner. Cesar Falletti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Cesar Falletti (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Giovanni Zini.
    84'
    I Cremona slår Cesar Falletti en corner fra venstre.
    84'
    85'
    Dommer Guiseppe Collu venter med å sette i gang spillet fordi Mattia Felici ligger nede.
    85'
    Inn: Alessandro Pilati
    Ut: Mattia Felici
    Marco Zaffaroni (Feralpisalo) tar ut Mattia Felici som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Alessandro Pilati.
    85'
    Massimo Coda (Cremonese) kommer til en målsjanse på Stadio Giovanni Zini, men klarer ikke å score.
    86'
    88'
    Daniel Ciofani
    Cremonese angriper på Stadio Giovanni Zini. Daniel Ciofani header utenfor.
    88'
    89'
    Cesar Falletti (Cremonese) slår en corner fra venstre side på Stadio Giovanni Zini.