Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til Catanzaro på egen banehalvdel.
    1'
    Karlo Lulic
    SSC Bari angriper. Karlo Lulic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    1'
    US Catanzaro, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Ivano Pezzuto tildeler SSC Bari en corner. Giuseppe Sibilli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Kan Catanzaro utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    3'
    Mål for US Catanzaro!
    US Catanzaro 1 - 0 SSC Bari
    Mål: Jari Vandeputte
    Mål! Catanzaro tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jari Vandeputte på Stadio Nicola Ceravolo.
    4'
    Giuseppe Sibilli (SSC Bari) slår en corner fra høyre side på Stadio Nicola Ceravolo.
    7'
    Valerio Di Cesare
    Valerio Di Cesare (SSC Bari) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Frispark for Catanzaro på egen banehalvdel.
    9'
    Pietro Iemmello
    Sjanse i Catanzaro! Pietro Iemmello (Catanzaro) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    SSC Bari, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    SSC Bari tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    En av Catanzaros spillere går i offside.
    17'
    Marco Nasti
    Marco Nasti (SSC Bari) header utenfor.
    18'
    Emmanuele Matino
    SSC Bari angriper, men avslutningen til Emmanuele Matino går utenfor.
    22'
    Dimitrios Sounas
    Sjanse! Catanzaro avanserer forover, men Dimitrios Sounas avslutter utenfor.
    26'
    SSC Bari angriper, men Karlo Lulic vinkes av for offside.
    29'
    Giuseppe Ambrosino
    Målsjanse på Stadio Nicola Ceravolo! Giuseppe Ambrosino fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Pietro Iemmello vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    32'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Catanzaro fordi Karlo Lulic får behandling for en skade på banen.
    33'
    I Catanzaro slår Jari Vandeputte en corner fra høyre.
    34'
    Pietro Iemmello er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Nicola Ceravolo.
    34'
    Karlo Lulic er tilbake på banen igjen.
    34'
    Jari Vandeputte (Catanzaro) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Nicola Ceravolo.
    35'
    Catanzaro avanserer forover i Catanzaro. Pietro Iemmello avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Frispark for SSC Bari på egen banehalvdel.
    36'
    Offside! Marco Nasti (SSC Bari) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    36'
    I Catanzaro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    39'+2
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til SSC Bari på egen banehalvdel.
    40'
    Nicolo Brighenti (Catanzaro) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Nicola Ceravolo.
    42'
    Catanzaro tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Catanzaro slipper å klare seg uten Nicolo Brighenti som kommer tilbake på banen i Catanzaro.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - US Catanzaro
    Inn: Andrea Oliveri
    Ut: Dimitrios Sounas
    Vincenzo Vivarini gjør dagens første bytte i Catanzaro, når han tar ut Dimitrios Sounas og setter inn Andrea Oliveri.
    46'
    52'
    Frispark i en god posisjon for SSC Bari!
    53'
    Gult kort til US Catanzaro
    Nicolo Brighenti
    Nicolo Brighenti (Catanzaro) pådrar seg et gult kort.
    53'
    Raffaele Pucino
    SSC Bari angriper i Catanzaro. Raffaele Pucino fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Karlo Lulic
    Målsjanse til SSC Bari! Karlo Lulic treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til Catanzaro.
    57'
    Giacomo Ricci
    Målsjanse! Giacomo Ricci (SSC Bari) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Giuseppe Sibilli
    Sjanse til SSC Bari! Giuseppe Sibilli er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Jeremy Menez
    SSC Bari fosser forover og Jeremy Menez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    62'
    Det blir farlig! Frispark for Catanzaro er nær straffområde.
    63'
    Gult kort til SSC Bari
    Dommer Ivano Pezzuto gir Valerio Di Cesare (SSC Bari) et gult kort.
    63'
    66'
    Inn: Marco Pompetti
    Ut: Jacopo Petriccione
    Jacopo Petriccione (Catanzaro) erstattes av Marco Pompetti.
    66'
    Inn: Kevin Miranda
    Ut: Matias Antonini Lui
    Vincenzo Vivarini (Catanzaro) gjør sitt tredje bytte for dagen. Kevin Miranda erstatter Matias Antonini Lui.
    67'
    Spillerbytte - SSC Bari
    Inn: George Puscas
    Ut: Jeremy Menez
    SSC Bari bytter ut Jeremy Menez med George Puscas.
    67'
    Inn: Mehdi Dorval
    Ut: Giacomo Ricci
    SSC Bari bytter ut Giacomo Ricci med Mehdi Dorval. Dette er det andre byttet som Giuseppe Iachini gjør i dagens kamp.
    67'
    67'
    Hjørnespark til SSC Bari
    69'
    SSC Bari angriper, og Valerio Di Cesare sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    69'
    72'
    Francesco Vicari
    Francesco Vicari (SSC Bari) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    72'
    73'
    75'
    Inn: Gregorio Morachioli
    Ut: Marco Nasti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SSC Bari. Inn kommer Gregorio Morachioli, mens Marco Nasti tar plass på benken.
    76'
    Inn: Malcom Edjouma
    Ut: Karlo Lulic
    SSC Bari gjør sitt fjerde bytte. Karlo Lulic erstattes av Malcom Edjouma.
    76'
    SSC Bari angriper, men avslutningen til Valerio Di Cesare går utenfor.
    76'
    77'
    US Catanzaro 2 - 0 SSC Bari
    Mål: Pietro Iemmello
    Mål! Pietro Iemmello øker Catanzaros ledelse til 2-0 på Stadio Nicola Ceravolo.
    78'
    Inn: Luca D'Andrea
    Ut: Giuseppe Ambrosino
    Catanzaro gjør sitt fjerde bytte. Giuseppe Ambrosino erstattes av Luca D'Andrea.
    79'
    George Puscas
    SSC Bari angriper på Stadio Nicola Ceravolo. George Puscas header utenfor.
    81'
    81'
    Jari Vandeputte
    Dommeren gir Jari Vandeputte (Catanzaro) et gult kort.
    81'+3
    Gregorio Morachioli
    Gregorio Morachioli (SSC Bari) kommer seg fri på Stadio Nicola Ceravolo, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Inn: Simone Pontisso
    Ut: Luca Verna
    Catanzaro bytter ut Luca Verna med Simone Pontisso.
    86'
    87'
    I Catanzaro header George Puscas (SSC Bari) mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Frispark Catanzaro.
    89'
    Ivano Pezzuto signaliserer et frispark til Catanzaro like utenfor SSC Bari-området.