Defensa y Justicia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark for Defensa y Justicia på egen banehalvdel.
    3'
    Nicolas Gallo Barragan signaliserer et frispark til Defensa y Justicia på egen banehalvdel.
    6'
    9'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lima fordi Jorge Murrugarra får behandling for en skade på banen.
    12'
    Spillerbytte - Universitario de Deportes
    Inn: Rafael Guarderas
    Ut: Jorge Salvador Murrugarra Torres
    Angel Comizzo (Universitario de Deportes) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Rafael Guarderas erstatter Jorge Murrugarra som sannsynligvis er skadet.
    14'
    Nicolas Gallo Barragan signaliserer et frispark til Universitario de Deportes.
    15'
    I Lima slår Enzo Fernandez en corner fra venstre.
    17'
    Emanuel Britez
    Emanuel Britez (Defensa y Justicia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Braian Romero
    Sjanse! Defensa y Justicia avanserer forover, men Braian Romero avslutter utenfor.
    24'
    Frispark til Universitario de Deportes på halvdelen til Defensa y Justicia.
    27'
    Målsjanse på Estadio Monumental! Braian Romero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    Universitario de Deportes, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Gult kort til Defensa y Justicia
    Juan Gabriel Rodriguez
    Juan Gabriel Rodriguez (Defensa y Justicia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Enzo Jeremias Fernandez
    Enzo Fernandez (Defensa y Justicia) avanserer forover på Estadio Monumental. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Nicolas Gallo Barragan signaliserer et frispark til Universitario de Deportes på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark Universitario de Deportes.
    43'
    Rafael Guarderas (Universitario de Deportes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Monumental.
    45'
    Universitario de Deportes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Universitario de Deportes slipper å klare seg uten Rafael Guarderas som kommer tilbake på banen i Lima.
    45'+2
    Mål for Universitario de Deportes!
    Universitario de Deportes 1 - 0 Defensa y Justicia
    Mål: Alberto Quintero
    I Lima tar Universitario de Deportes ledelsen 1-0 etter et mål av Alberto Quintero.
    45'+5
    I Lima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Carlos Rodolfo Rotondi
    Carlos Rotondi (Defensa y Justicia) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental.
    46'
    Alex Eduardo Valera Sandoval
    Sjanse i Lima! Alex Valera (Universitario de Deportes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    Defensa y Justicia, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Mål for Defensa y Justicia!
    Universitario de Deportes 1 - 1 Defensa y Justicia
    Mål: Braian Romero
    Målgivende: Matias Rodriguez
    Braian Romero scorer og utligningen er et faktum på Estadio Monumental. 1-1. Flott spill fra Matias Rodriguez før målet.
    53'
    Matias Rodriguez
    Defensa y Justicia avanserer forover i Lima. Matias Rodriguez avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Nicolas Gallo Barragan tildeler Universitario de Deportes en corner. Gerson Barreto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Universitario de Deportes angriper. Alex Valera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Frispark Defensa y Justicia.
    63'
    Gult kort til Universitario de Deportes
    Aldo Corzo
    Dommer Nicolas Gallo Barragan gir Aldo Corzo (Universitario de Deportes) et gult kort.
    63'
    Aldo Corzo
    Aldo Corzo (Universitario de Deportes) kommer til avslutning på Estadio Monumental, men headingen blir reddet.
    65'
    65'
    Gerson Barreto (Universitario de Deportes) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental.
    66'
    70'
    71'
    Carlos Rotondi (Defensa y Justicia) kommer seg fri på Estadio Monumental, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Inn: Jose Fernando Zevallos Villanueva
    Ut: Gerson Alexis Barreto Gamboa
    Bytte for Universitario de Deportes. Jose Zevallos kommer inn for Gerson Barreto på Estadio Monumental.
    74'
    Spillerbytte - Defensa y Justicia
    Inn: Nahuel Ezequiel Gallardo
    Ut: Carlos Rodolfo Rotondi
    Defensa y Justicia bytter ut Carlos Rotondi med Nahuel Ezequiel Gallardo. Dette er det første byttet som Pablo De Muner gjør i dagens kamp.
    74'
    76'
    Nicolas Gallo Barragan signaliserer et frispark til Defensa y Justicia.
    77'
    Gabriel Alejandro Hachen
    Målsjanse til Defensa y Justicia! Gabriel Hachen treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Alberto Quintero
    Sjanse til Universitario de Deportes! Alberto Quintero er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Nicolas Tripichio
    Ut: Raul Loaiza
    Pablo De Muner gjør dagens andre bytte i Lima, når han tar ut Raul Loaiza og setter inn Nicolas Tripichio.
    82'
    83'
    Jose Zevallos (Universitario de Deportes) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental.