Botafogo FR RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Gult kort til Universitario de Deportes
    Matias Ezequiel Di Benedetto
    Dommer Cristian Garay gir Matias Ezequiel Di Benedetto (Universitario) et gult kort.
    5'
    Dommer Cristian Garay venter med å sette i gang spillet fordi Luiz Henrique ligger nede.
    6'
    Botafogo FR RJ slipper å klare seg uten Luiz Henrique som kommer tilbake på banen i Lima.
    7'
    Frispark i en god posisjon for Botafogo FR RJ!
    8'
    Jorge Salvador Murrugarra Torres (Universitario) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental.
    11'
    Frispark for Universitario på egen banehalvdel.
    12'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Universitario på egen banehalvdel.
    15'
    Botafogo FR RJ fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Andy Polo (Universitario) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental.
    16'
    17'
    Frispark til Universitario på halvdelen til Botafogo FR RJ.
    19'
    Marlon Freitas
    Botafogo FR RJ angriper i Lima. Marlon Freitas fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Botafogo FR RJ like utenfor Universitario-området.
    22'
    Jefferson Savarino
    Botafogo FR RJ angriper. Jefferson Savarino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    Universitario de Deportes, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Universitario fosser fremover, men Cristian Garay blåser for offside på Estadio Monumental.
    24'
    Alex Eduardo Valera Sandoval
    Sjanse! Universitario avanserer forover, men Alex Eduardo Valera Sandoval avslutter utenfor.
    26'
    28'
    Frispark for Botafogo FR RJ på egen banehalvdel.
    30'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Botafogo FR RJ.
    32'
    En av Botafogo FR RJs spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Rodrigo Urena
    Rodrigo Urena (Universitario) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental, men klarer ikke å score.
    34'
    I Lima slår Andy Polo en corner fra høyre.
    37'
    I Lima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    Alex Eduardo Valera Sandoval (Universitario) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Universitario tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Cristian Garay tildeler Universitario en corner. Andy Polo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Matias Ezequiel Di Benedetto (Universitario de Deportes) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    42'
    43'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Botafogo FR RJ på egen banehalvdel.
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Universitario er nær straffområde.
    47'
    Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez
    Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez (Universitario) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    48'
    Botafogo FR RJ, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Rodrigo Urena (Universitario) kommer seg fri på Estadio Monumental, men avslutningen går utenfor.
    50'
    50'
    Skudd utenfor mål, Botafogo FR RJ
    52'
    I Lima slår Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez en corner fra venstre.
    54'
    Cristian Garay tildeler Universitario en corner. Jorge Salvador Murrugarra Torres sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Andy Polo (Universitario) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental.
    56'
    Sjanse i Lima! Matias Ezequiel Di Benedetto (Universitario) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Målsjanse! Alex Eduardo Valera Sandoval (Universitario) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Sjanse til Universitario! Rodrigo Urena er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Frispark Botafogo FR RJ.
    62'
    Rodrigo Urena (Universitario) får et gult kort av dommer Cristian Garay.
    62'
    Jose Antonio dos Santos Junior
    Botafogo FR RJ angriper på Estadio Monumental. Jose Antonio dos Santos Junior header utenfor.
    64'
    Luiz Henrique
    Botafogo FR RJ avanserer forover i Lima. Luiz Henrique avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Spillerbytte - Botafogo FR RJ
    Inn: Jefferson Ruan Pereira dos Santos
    Ut: Luiz Henrique
    Botafogo FR RJ gjør sitt første bytte. Luiz Henrique erstattes av Jefferson Ruan Pereira dos Santos.
    65'
    66'
    Spillerbytte - Universitario de Deportes
    Inn: Jose Daniel Rivera Martinez
    Ut: Alex Eduardo Valera Sandoval
    Alex Eduardo Valera Sandoval (Universitario) erstattes av Jose Daniel Rivera Martinez.
    66'
    Inn: Christopher Gonzales
    Ut: Flores Edison
    Fabian Daniel Bustos (Universitario) gjør sitt andre bytte for dagen. Christopher Gonzales erstatter Flores Edison.
    67'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Universitario.
    67'
    68'
    I Lima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Frispark til Botafogo FR RJ på halvdelen til Universitario.
    70'
    Inn: Jairo Jair Concha Gonzales
    Ut: Jorge Salvador Murrugarra Torres
    Fabian Daniel Bustos gjør dagens tredje bytte i Lima, når han tar ut Jorge Salvador Murrugarra Torres og setter inn Jairo Jair Concha Gonzales.
    75'
    Inn: Horacio Calcaterra
    Ut: Martin Perez Guedes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Universitario. Inn kommer Horacio Calcaterra, mens Martin Perez Guedes tar plass på benken.
    75'
    Universitario angriper i Lima, men blir avblåst for offside.
    76'
    Frispark Universitario.
    76'
    Gult kort til Botafogo FR RJ
    Danilo
    Dommer Cristian Garay viser Danilo (Botafogo FR RJ) det gule kortet.
    76'
    76'
    Mål for Botafogo FR RJ!
    Universitario de Deportes 0 - 1 Botafogo FR RJ
    Mål: Jefferson Ruan Pereira dos Santos
    Målgivende: Jefferson Savarino
    Botafogo FR RJ leder 0-1 etter en scoring av Jefferson Ruan Pereira dos Santos. Jefferson Savarino sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Målet til Botafogo FR RJ sjekkes av VAR
    78'
    Målet til Botafogo FR RJ blir stående
    79'
    Inn: Gregore
    Ut: Danilo
    Botafogo FR RJ bytter ut Danilo med Gregore.
    79'
    Frisparket tildelt Universitario er farlig nær Botafogo FR RJs målområde.
    79'
    Inn: Diego Fernando Dorregaray
    Ut: Rodrigo Urena
    Universitario bytter ut Rodrigo Urena med Diego Fernando Dorregaray. Dette er det femte byttet som Fabian Daniel Bustos gjør i dagens kamp.
    80'
    Skudd utenfor mål, Universitario de Deportes
    80'
    81'
    81'
    Cristian Garay tildeler Universitario en corner. Andy Polo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gregore (Botafogo FR RJ) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Gregore er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Monumental.
    85'
    86'
    Botafogo FR RJ angriper, men blir avblåst for offside.
    87'
    87'
    Botafogo FR RJ må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Universitario.
    89'
    Bastos
    Bastos (Botafogo FR RJ) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental.
    89'
    Inn: Yarlen Faustino Augusto
    Ut: Jefferson Savarino
    Bytte for Botafogo FR RJ. Yarlen Faustino Augusto kommer inn for Jefferson Savarino på Estadio Monumental.
    89'
    Inn: Patrick de Paula
    Ut: Tche Tche
    Botafogo FR RJ bytter ut Tche Tche med Patrick de Paula.
    90'
    90'
    Christopher Gonzales (Universitario) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental.