Den første omgangen er nå i gang.
    Universidad de Chile må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra San Lorenzo de Almagro.
    1'
    Frispark for Universidad de Chile på egen banehalvdel.
    3'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Universidad de Chile på egen banehalvdel.
    4'
    Juan Ramirez
    San Lorenzo de Almagro angriper i Santiago. Juan Ramirez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Universidad de Chile, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Marcelo Canete (Universidad de Chile) løfter inn en corner fra venstre på Nacional.
    5'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Franco Di Santo
    San Lorenzo de Almagro angriper, men avslutningen til Franco Di Santo går utenfor.
    7'
    Marcelo Herrera
    Marcelo Herrera (San Lorenzo de Almagro) kommer seg fri på Nacional, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Universidad de Chile.
    10'
    Raphael Claus tildeler Universidad de Chile en corner. Simon Contreras sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    San Lorenzo de Almagro tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    13'
    Frispark til San Lorenzo de Almagro på halvdelen til Universidad de Chile.
    14'
    Diego Braghieri
    I Santiago header Diego Braghieri (San Lorenzo de Almagro) mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    Frispark for San Lorenzo de Almagro på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Universidad de Chile
    Mario Sandoval
    Dommer Raphael Claus viser Mario Sandoval (Universidad de Chile) det gule kortet.
    15'
    Universidad de Chile tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til San Lorenzo de Almagro
    Hernan Gabriel Rojas
    Gabriel Rojas (San Lorenzo de Almagro) får et gult kort av dommer Raphael Claus.
    17'
    Frispark San Lorenzo de Almagro.
    18'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til San Lorenzo de Almagro på egen banehalvdel.
    21'
    23'
    24'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Sjanse i Santiago! Juan Ramirez (San Lorenzo de Almagro) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Målsjanse på Nacional! Juan Ramirez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    28'
    28'
    Det blir farlig! Frispark for Universidad de Chile er nær straffområde.
    30'
    31'
    Marcelo Canete
    Marcelo Canete (Universidad de Chile) kommer til en målsjanse på Nacional, men klarer ikke å score.
    34'
    Frispark til Universidad de Chile på halvdelen til San Lorenzo de Almagro.
    36'
    I Santiago slår Marcelo Canete en corner fra venstre.
    37'
    37'
    Julian Palacios
    Julian Palacios (San Lorenzo de Almagro) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    Augusto Barrios ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    Joaquin Oscar Larrivey
    Universidad de Chile angriper. Joaquin Larrivey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    San Lorenzo de Almagro, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    40'
    Augusto Barrios er tilbake på banen igjen.
    40'
    40'
    Franco Di Santo (San Lorenzo de Almagro) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nacional.
    41'
    42'
    42'
    Franco Di Santo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nacional.
    43'
    Universidad de Chile angriper i Santiago, men blir avblåst for offside.
    45'
    Spillet på Nacional er stoppet midlertidig fordi Julian Palacios ligger nede.
    45'+2
    Julian Palacios er tilbake i kampen igjen.
    45'+3
    46'
    Gabriel Rojas (San Lorenzo de Almagro) slår en corner fra venstre side på Nacional.
    50'
    Lucas Melano
    Lucas Melano (San Lorenzo de Almagro) header mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    Ramon Arias vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Ramon Arias er på beina igjen og fortsetter kampen.
    52'
    Universidad de Chile fosser forover og Marcelo Canete fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Raphael Claus tildeler Universidad de Chile en corner. Mario Sandoval sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    54'
    55'
    En av Universidad de Chiles spillere blir avblåst for offside.
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yeison Gordillo (San Lorenzo de Almagro) vrir seg av smerte i gresset.
    58'
    Spillerbytte - San Lorenzo de Almagro
    Inn: Diego Rodriguez
    Ut: Yeison Gordillo
    San Lorenzo de Almagro bytter ut Yeison Gordillo med Diego Rodriguez.
    60'
    60'
    61'
    Dommeren gir Diego Braghieri (San Lorenzo de Almagro) et gult kort.
    61'
    Rødt kort til San Lorenzo de Almagro
    San Lorenzo de Almagro må klare seg uten Diego Braghieri etter at han får et direkte rødt kort!
    62'
    Inn: Federico Gattoni
    Ut: Lucas Melano
    Lucas Melano (San Lorenzo de Almagro) erstattes av Federico Gattoni.
    64'
    68'
    Angelo Henriquez
    Målsjanse til Universidad de Chile! Angelo Henriquez treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Universidad de Chile
    Inn: Nahuel Lujan
    Ut: Joaquin Oscar Larrivey
    Hernan Caputto (Universidad de Chile) gjør sitt første bytte for dagen. Nahuel Lujan erstatter Joaquin Larrivey.
    72'
    Inn: Thomas Rodriguez
    Ut: Simon Contreras
    Universidad de Chile gjør sitt andre bytte. Simon Contreras erstattes av Thomas Rodriguez.
    72'
    72'
    Luis Ignacio Casanova Sandoval
    Luis Casanova (Universidad de Chile) mottar sitt første gule kort for dagen på Nacional.
    72'
    Kan San Lorenzo de Almagro utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Marcelo Canete (Universidad de Chile) slår en corner fra høyre side på Nacional.
    76'
    Mål for Universidad de Chile!
    Universidad de Chile 1 - 0 San Lorenzo de Almagro
    Mål: Angelo Henriquez
    Målgivende: Marcelo Canete
    Angelo Henriquez header ballen i mål og Universidad de Chile tar ledelsen 1-0 på Nacional. Flott spill fra Marcelo Canete før målet.
    76'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til San Lorenzo de Almagro.
    77'
    Mål for San Lorenzo de Almagro!
    Universidad de Chile 1 - 1 San Lorenzo de Almagro
    Mål: Franco Di Santo
    Målgivende: Federico Gattoni
    Franco Di Santo scorer og utligningen er et faktum på Nacional. 1-1. Federico Gattoni sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Inn: Bruno Alejandro Pitton
    Ut: Juan Ramirez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Lorenzo de Almagro. Inn kommer Bruno Pitton, mens Juan Ramirez tar plass på benken.
    79'
    Inn: Gino Peruzzi Lucchetti
    Ut: Julian Palacios
    Diego Dabove gjør dagens fjerde bytte i Santiago, når han tar ut Julian Palacios og setter inn Gino Peruzzi.
    79'
    Inn: Angel Romero
    Ut: Franco Di Santo
    San Lorenzo de Almagro gjør sitt femte bytte. Franco Di Santo erstattes av Angel Romero.
    80'
    82'
    82'
    En av San Lorenzo de Almagros spillere går i offside.
    84'
    Inn: Sebastian Galani
    Ut: Camilo Moya
    Universidad de Chile bytter ut Camilo Moya med Sebastián Galani.
    87'
    I Santiago slår Marcelo Canete en corner fra høyre.
    89'
    90'
    Frispark Universidad de Chile.
    90'
    90'+1
    90'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Santiago fordi Bruno Pitton får behandling for en skade på banen.
    90'+2
    Bruno Pitton ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Santiago.
    90'+4
    90'+4
    Raphael Claus tildeler Universidad de Chile en corner. Marcelo Canete sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+6
    Augusto Barrios
    Augusto Barrios (Universidad de Chile) avanserer forover på Nacional. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.