0-1
    Gery Vargas Carreno signaliserer et frispark til CA Talleres de Cordoba.
    2'
    Gery Vargas Carreno signaliserer et frispark til CA Talleres de Cordoba på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark til CA Talleres de Cordoba på halvdelen til Universidad Catolica.
    5'
    Rodrigo Garro (CA Talleres de Cordoba) slår en corner fra venstre side på San Carlos de Apoquindo.
    7'
    Gery Vargas Carreno tildeler CA Talleres de Cordoba en corner. Rodrigo Garro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Gult kort til Universidad Catolica
    Cristian Cuevas
    Dommer Gery Vargas Carreno gir Cristian Cuevas (Universidad Catolica) et gult kort.
    10'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Universidad Catolica tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Federico Girotti
    CA Talleres de Cordoba angriper. Federico Girotti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    Universidad Catolica, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Universidad Catolica fosser fremover, men Gery Vargas Carreno blåser for offside på San Carlos de Apoquindo.
    15'
    Matias Esquivel
    Sjanse til CA Talleres de Cordoba! Matias Esquivel er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Rodrigo Garro (CA Talleres de Cordoba) løfter inn en corner fra høyre på San Carlos de Apoquindo.
    17'
    Frispark Universidad Catolica.
    17'
    Skudd utenfor mål, Universidad Catolica
    18'
    I Santiago slår Ignacio Saavedra en corner fra venstre.
    19'
    Skudd på mål, CA Talleres de Cordoba
    21'
    21'
    Universidad Catolica må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA Talleres de Cordoba.
    22'
    Hector Hugo Fertoli
    CA Talleres de Cordoba avanserer forover i Santiago. Hector Fertoli avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Frispark til Universidad Catolica på halvdelen til CA Talleres de Cordoba.
    23'
    Frispark for CA Talleres de Cordoba på egen banehalvdel.
    24'
    Fernando Zampedri
    Fernando Zampedri (Universidad Catolica) får et gult kort av dommer Gery Vargas Carreno.
    24'
    Felipe Gutierrez (Universidad Catolica) slår en corner fra høyre side på San Carlos de Apoquindo.
    30'
    Fernando Juarez
    Fernando Juarez (CA Talleres de Cordoba) kommer til en målsjanse på San Carlos de Apoquindo, men klarer ikke å score.
    33'
    CA Talleres de Cordoba tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Gult kort til CA Talleres de Cordoba
    Ramiro Gonzalez
    Dommeren gir Ramiro Gonzalez (CA Talleres de Cordoba) et gult kort.
    37'
    37'
    I Santiago slår Felipe Gutierrez en corner fra venstre.
    38'
    Nehuen Paz
    Nehuen Paz (Universidad Catolica) header mot mål, men ballen går utenfor.
    38'
    39'
    Frispark for Universidad Catolica på egen banehalvdel.
    39'
    41'
    Målsjanse til Universidad Catolica! Fernando Zampedri treffer mål, men keeper redder.
    43'
    CA Talleres de Cordoba, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Felipe Gutierrez
    Felipe Gutierrez (Universidad Catolica) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    44'
    45'
    Gery Vargas Carreno signaliserer et frispark til Universidad Catolica på egen banehalvdel.
    45'+1
    CA Talleres de Cordoba angriper. Hector Fertoli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    49'
    Felipe Gutierrez (Universidad Catolica) løfter inn en corner fra venstre på San Carlos de Apoquindo.
    50'
    Skudd på mål, Universidad Catolica
    50'
    50'
    Frispark i en god posisjon for Universidad Catolica!
    53'
    55'
    Guido Herrera
    Guido Herrera (CA Talleres de Cordoba) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Mål for CA Talleres de Cordoba!
    Universidad Catolica 0 - 1 CA Talleres de Cordoba
    Mål: Matias Esquivel
    Målgivende: Hector Hugo Fertoli
    CA Talleres de Cordoba leder 0-1 etter en scoring av Matias Esquivel. Det er en fin assist fra Hector Fertoli.
    61'
    63'
    Spillerbytte - Universidad Catolica
    Inn: Diego Martin Valencia Morello
    Ut: Fabian Orellana
    Universidad Catolica gjør sitt første bytte. Fabian Orellana erstattes av Diego Valencia.
    65'
    Fernando Zampedri (Universidad Catolica) kommer seg fri på San Carlos de Apoquindo, men avslutningen går utenfor.
    67'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Ignacio Antonio Saavedra Pino
    Universidad Catolica angriper i Santiago. Ignacio Saavedra fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Gery Vargas Carreno tildeler Universidad Catolica en corner. Felipe Gutierrez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Felipe Gutierrez (Universidad Catolica) løfter inn en corner fra høyre på San Carlos de Apoquindo.
    72'
    Spillerbytte - CA Talleres de Cordoba
    Inn: Angelo Martino
    Ut: Hector Hugo Fertoli
    Bytte for CA Talleres de Cordoba. Angelo Martino kommer inn for Hector Fertoli på San Carlos de Apoquindo.
    72'
    Inn: Santiago Federico Toloza
    Ut: Rodrigo Garro
    CA Talleres de Cordoba bytter ut Rodrigo Garro med Santiago Toloza. Dette er det andre byttet som Pedro Caixinha gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Matias Emanue Godoy
    Ut: Matias Esquivel
    Pedro Caixinha (CA Talleres de Cordoba) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matias Godoy erstatter Matias Esquivel.
    73'
    Frisparket tildelt Universidad Catolica er farlig nær CA Talleres de Cordobas målområde.
    74'
    Felipe Gutierrez (Universidad Catolica) slår en corner fra venstre side på San Carlos de Apoquindo.
    75'
    Inn: Diego Mario Buonanotte Rende
    Ut: Ignacio Antonio Saavedra Pino
    Universidad Catolica bytter ut Ignacio Saavedra med Diego Buonanotte.
    79'
    Inn: Julian Malatini
    Ut: Fernando Juarez
    Pedro Caixinha gjør dagens fjerde bytte i Santiago, når han tar ut Fernando Juarez og setter inn Julian Malatini.
    81'
    82'
    Hjørnespark til CA Talleres de Cordoba
    83'
    Rodrigo Villagra (CA Talleres de Cordoba) slår en corner fra høyre side på San Carlos de Apoquindo.
    86'
    CA Talleres de Cordoba angriper, men blir avblåst for offside.
    87'
    88'
    88'
    En av Universidad Catolicas spillere går i offside.
    89'
    Inn: Lucas Melano
    Ut: Gonzalo Andres Tapia Dubournais
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Universidad Catolica. Inn kommer Lucas Melano, mens Gonzalo Tapia tar plass på benken.
    89'
    Inn: Sebastian Galani
    Ut: Felipe Gutierrez
    Felipe Gutierrez (Universidad Catolica) erstattes av Sebastián Galani.
    89'
    Diego Martin Valencia Morello
    Sjanse! Universidad Catolica avanserer forover, men Diego Valencia avslutter utenfor.