Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Stade Joseph Marien.
    2'
    Wesli De Cremer tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Frispark i en god posisjon for Union Saint-Gilloise!
    3'
    I Saint-Gilles slår Casper Nielsen en corner fra venstre.
    4'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    7'
    Loic Lapoussin
    Union Saint-Gilloise angriper. Loic Lapoussin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Eupen, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    KAS Eupen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Stef Peeters (KAS Eupen) slår en corner fra venstre side på Stade Joseph Marien.
    10'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til KAS Eupen.
    18'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til KAS Eupen på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for KAS Eupen på egen banehalvdel.
    21'
    Kaoru Mitoma
    Kaoru Mitoma (Union Saint-Gilloise) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Union Saint-Gilloise angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Frisparket tildelt Union Saint-Gilloise er farlig nær KAS Eupens målområde.
    24'
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Loic Lapoussin fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    26'
    27'
    Jean Thierry Lazare Amani
    Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Stef Peeters ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bart Nieuwkoop (Union Saint-Gilloise) vrir seg av smerte i gresset.
    28'
    Bart Nieuwkoop er tilbake i kampen igjen.
    31'
    En av Union Saint-Gilloises spillere blir avblåst for offside på Stade Joseph Marien.
    32'
    Union Saint-Gilloise må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KAS Eupen.
    32'
    Andreas Beck
    Andreas Beck (KAS Eupen) header utenfor.
    33'
    Stef Peeters kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Joseph Marien.
    34'
    KAS Eupen angriper, men Wesli De Cremer blåser for offside.
    35'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    36'
    Spillet på Stade Joseph Marien er stoppet midlertidig fordi Teddy Teuma ligger nede.
    36'
    Casper Nielsen
    Union Saint-Gilloise fosser forover og Casper Nielsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Teddy Teuma er tilbake på banen igjen.
    38'
    38'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Ismael Kandouss
    I Saint-Gilles header Ismael Kandouss (Union Saint-Gilloise) mot mål, men ballen går utenfor.
    40'
    41'
    Sjanse til Union Saint-Gilloise! Jean Thierry Lazare Amani er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    42'
    43'
    Gult kort til Eupen
    Stef Peeters
    Stef Peeters (KAS Eupen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    45'+1
    Gary Magnee vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+1
    Gary Magnee ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saint-Gilles.
    45'+2
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    45'+3
    46'
    Frispark til KAS Eupen på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    48'
    50'
    Wesli De Cremer tildeler KAS Eupen en corner. Stef Peeters sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    55'
    55'
    57'
    Målsjanse! Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til KAS Eupen.
    62'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    64'
    Gary Magnee
    Gary Magnee (KAS Eupen) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Joseph Marien.
    64'
    Jordi Amat
    Dommer Wesli De Cremer viser Jordi Amat (KAS Eupen) det gule kortet.
    65'
    66'
    66'
    71'
    Ismael Kandouss ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    71'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Teddy Alloh (KAS Eupen) vrir seg av smerte i gresset.
    71'
    Dommer Wesli De Cremer venter med å sette i gang spillet fordi Bart Nieuwkoop ligger nede.
    71'
    Union Saint-Gilloise slipper å klare seg uten Ismael Kandouss som kommer tilbake på banen igjen.
    72'
    Teddy Alloh er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Damien Marcq
    Ut: Alex Millan
    Bytte for Union Saint-Gilloise. Damien Marcq kommer inn for Alex Millan på Stade Joseph Marien.
    73'
    Spillerbytte - Eupen
    Inn: Konan N’Dri
    Ut: Isaac Nuhu
    Isaac Nuhu (KAS Eupen) erstattes av Konan N’Dri.
    73'
    Inn: Julien Ngoy
    Ut: Smail Prevljak
    KAS Eupen gjør sitt andre bytte. Smail Prevljak erstattes av Julien Ngoy.
    73'
    Bart Nieuwkoop er tilbake på banen igjen.
    73'
    Gary Magnee (KAS Eupen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Joseph Marien.
    79'
    Gary Magnee er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Joseph Marien.
    80'
    Sjanse i Saint-Gilles! Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    81'
    81'
    Inn: Leonardo Rocha
    Ut: Teddy Alloh
    Det virker som Teddy Alloh ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Leonardo Rocha.
    84'
    I Saint-Gilles slår Stef Peeters en corner fra høyre.
    85'
    Inn: Cameron Puertas Castro
    Ut: Siebe Van Der Heyden
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Cameron Puertas Castro, mens Siebe Van Der Heyden tar plass på benken.