Cameron Puertas Castro (Union Saint-Gilloise) fyrer av et skudd som går utenfor.
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    Union Saint-Gilloise fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    VAR sjekker om det er straffe til Union St.Gilloise
    12'
    Ingen straffe til Union St.Gilloise
    13'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    14'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark! Lothar D Hondt hittar en frispark för Royale Union Saint-Gilloise på offensiv planhalva.
    17'
    Frispark i en god posisjon for Union Saint-Gilloise!
    18'
    Kevin Mac Allister
    Kevin Mac Allister (Union Saint-Gilloise) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Spelet avbryts tillfälligt då Kevin Mac Allister (Royale Union Saint-Gilloise) grinar illa i gräset.
    19'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Ross Sykes
    Ut: Kevin Mac Allister
    Alexander Blessin (Union Saint-Gilloise) tar ut Kevin Mac Allister som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ross Sykes.
    20'
    Gustaf Nilsson
    Målsjanse til Union Saint-Gilloise! Gustaf Nilsson treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    22'
    22'
    23'
    25'
    Mathias Rasmussen
    Mathias Rasmussen (Royale Union Saint-Gilloise) kommer till avslut men utanför mål.
    27'
    Hjørnespark til Club Brugge
    28'
    28'
    Lothar D Hondt tilldelar Royale Union Saint-Gilloise en hörna. Cameron Puertas Castro slår denna från vänster.
    29'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til Club Brugge.
    31'
    33'
    Lothar D Hondt tildeler Club Brugge en corner. Maxime De Cuyper sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    35'
    37'
    Frispark Club Brugge.
    38'
    39'
    Skudd utenfor mål, Union St.Gilloise
    Charles Vanhoutte
    41'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Club Brugge.
    42'
    Gult kort til Club Brugge
    Hans Vanaken
    Dommer Lothar D Hondt gir Hans Vanaken (Club Brugge) et gult kort.
    43'
    43'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise like utenfor Club Brugge-området.
    45'+1
    Frisparket tildelt Club Brugge er farlig nær Union Saint-Gilloises målområde.
    45'+3
    Lothar D Hondt tilldelar Club Brügge en hörna. Maxime De Cuyper slår denna från höger.
    45'+5
    Igor Thiago Nascimento Rodrigues
    Igor Thiago Nascimento Rodrigues (Club Brügge) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    45'+5
    46'
    48'
    48'
    Frispark
    50'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Mathias Rasmussen (Union Saint-Gilloise) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    55'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    57'
    Club Brugge angriper. Igor Thiago Nascimento Rodrigues får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    57'
    59'
    62'
    63'
    Igor Thiago Nascimento Rodrigues (Club Brugge) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    63'
    63'
    Club Brügge avancerar och Andreas Olsen kommer till avslut. Dock utan att lyckas.
    64'
    64'
    Union Saint-Gilloise fosser forover og Mathias Rasmussen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Hjørnespark til Union St.Gilloise
    66'
    Skudd på mål, Union St.Gilloise
    66'
    66'
    Inn: Jean Thierry Lazare Amani
    Ut: Mathias Rasmussen
    Mathias Rasmussen (Union Saint-Gilloise) erstattes av Jean Thierry Lazare Amani.
    68'
    68'
    Lothar D Hondt låter spelet avvakta lite då Eder Balanta (Club Brügge) blir liggandes.
    69'
    Matchen återupptas med Eder Balanta på benen igen.
    71'
    Dommer Lothar D Hondt venter med å sette i gang spillet fordi Eder Balanta ligger nede.
    72'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Eder Balanta
    Club Brugge bytter ut Eder Balanta med Hugo Vegard Vetlesen. Dette er det første byttet som Ronny Deila gjør i dagens kamp.
    72'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Union St.Gilloise 1 - 0 Club Brugge
    Mål: Mohamed El Amine Amoura
    Målgivende: Jean Thierry Lazare Amani
    Mål! Union Saint-Gilloise tar ledelsen 1-0 ved Mohamed El Amine Amoura. Det er en fin assist fra Jean Thierry Lazare Amani.
    73'
    Målet til Union St.Gilloise sjekkes av VAR
    74'
    Målet til Union St.Gilloise blir stående
    74'
    Lothar D Hondt tilldelar Royale Union Saint-Gilloise en hörna. Cameron Puertas Castro slår denna från höger.
    75'
    76'
    Lothar D Hondt tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Cameron Puertas Castro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    79'
    80'
    Lothar D Hondt tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Cameron Puertas Castro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    82'
    83'
    83'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    84'
    Inn: Nordin Jackers
    Ut: Simon Mignolet
    85'
    Inn: Michal Skoras
    Ut: Ferran Jutgla
    Club Brugge gjør sitt tredje bytte. Ferran Jutgla erstattes av Michal Skoras.
    85'
    Dommer Lothar D Hondt viser Charles Vanhoutte (Union Saint-Gilloise) det gule kortet.
    86'
    På offensiv planhalva får Club Brügge frispark.
    87'
    Michal Skoras
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Michal Skoras avslutter utenfor.
    90'
    Det blir farlig! Frispark for Union Saint-Gilloise er nær straffområde.
    90'+1
    Union St.Gilloise 2 - 0 Club Brugge
    Mål: Ross Sykes
    Målgivende: Cameron Puertas Castro
    Mål! Union Saint-Gilloise øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Ross Sykes. Cameron Puertas Castro sto for den målgivende pasningen.