Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Union Berlin!
    Union Berlin 1 - 0 Freiburg
    Mål: Kevin Behrens
    Målgivende: Sheraldo Becker
    Union Berlin leder 1-0 etter en scoring av Kevin Behrens. Det er en fin assist fra Sheraldo Becker.
    5'
    I Berlin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Frispark for Union Berlin på egen banehalvdel.
    7'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    8'
    Christopher Trimmel (Union Berlin) slår en corner fra høyre side på An der alten Forsterei.
    10'
    Diogo Leite
    Union Berlin angriper på An der alten Forsterei, men Diogo Leite header utenfor.
    10'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Union Berlin
    Rani Khedira
    Rani Khedira (Union Berlin) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    15'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Union Berlin.
    19'
    Christopher Trimmel
    Christopher Trimmel (Union Berlin) kommer til en målsjanse på An der alten Forsterei, men klarer ikke å score.
    21'
    Frispark til Union Berlin på halvdelen til SC Freiburg.
    23'
    24'
    26'
    27'
    Marco Fritz tildeler SC Freiburg en corner. Vincenzo Grifo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Lukas Kubler
    Lukas Kubler (SC Freiburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    28'
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    I Berlin slår Vincenzo Grifo en corner fra høyre.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Berlin fordi Lukas Kubler får behandling for en skade på banen.
    31'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Roland Sallai
    Ut: Lukas Kubler
    Det virker som Lukas Kubler ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Roland Sallai.
    32'
    Kevin Behrens
    Kevin Behrens (Union Berlin) får et gult kort av dommer Marco Fritz.
    33'
    33'
    Skudd utenfor mål, Union Berlin
    34'
    Sheraldo Becker
    Dommer Marco Fritz viser Sheraldo Becker (Union Berlin) det gule kortet.
    36'
    Union Berlin 2 - 0 Freiburg
    Mål: Sheraldo Becker
    Målgivende: Robin Knoche
    Mål! Union Berlin øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Sheraldo Becker på An der alten Forsterei. Robin Knoche var nest sist på ballen.
    36'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til Union Berlin på egen banehalvdel.
    38'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til Union Berlin.
    38'
    Union Berlin 3 - 0 Freiburg
    Mål! Sheraldo Becker øker ledelsen til 3-0. Flott spill fra Robin Knoche før målet.
    38'
    40'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til Union Berlin.
    44'
    45'+2
    Janik Haberer vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+3
    Union Berlin slipper å klare seg uten Janik Haberer som kommer tilbake på banen i Berlin.
    45'+3
    45'+4
    Inn: Noah Weisshaupt
    Ut: Christian Günter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Noah Weisshaupt, mens Christian Günter tar plass på benken.
    46'
    Yannik Keitel
    I Berlin får Yannik Keitel (SC Freiburg) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    46'
    46'
    Andras Schäfer
    Union Berlin angriper, men avslutningen til Andras Schäfer går utenfor.
    49'
    51'
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Yannik Keitel
    SC Freiburg bytter ut Yannik Keitel med Michael Gregoritsch. Dette er det tredje byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    53'
    Union Berlin angriper, men blir avblåst for offside.
    54'
    Inn: Tan-Kenneth Jerico Schmidt
    Ut: Kiliann Sildillia
    SC Freiburg bytter ut Kiliann Sildillia med Tan-Kenneth Jerico Schmidt.
    54'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra høyre på An der alten Forsterei.
    56'
    Mål for Freiburg!
    Union Berlin 3 - 1 Freiburg
    Mål: Manuel Gulde
    Målgivende: Vincenzo Grifo
    Mål! Manuel Gulde (SC Freiburg) header ballen i mål og reduserer til 3-1. Vincenzo Grifo sto for den målgivende pasningen.
    56'
    Frispark SC Freiburg.
    59'
    Vincenzo Grifo
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Jordan Siebatcheu
    Ut: Kevin Behrens
    Bytte for Union Berlin. Jordan Siebatcheu kommer inn for Kevin Behrens på An der alten Forsterei.
    63'
    Inn: Morten Thorsby
    Ut: Andras Schäfer
    Union Berlin gjør sitt andre bytte. Andras Schäfer erstattes av Morten Thorsby.
    63'
    65'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    67'
    Straffe til Freiburg
    68'
    Freiburg scorer på straffe!
    Union Berlin 3 - 2 Freiburg
    Mål: Vincenzo Grifo
    Vincenzo Grifo reduserer til 3-2 for SC Freiburg etter å ha satt inn et straffespark på An der alten Forsterei.
    70'
    Inn: Aissa Laidouni
    Ut: Janik Haberer
    Urs Fischer (Union Berlin) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aissa Laidouni erstatter Janik Haberer.
    70'
    Hjørnespark til Freiburg
    72'
    I Berlin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    76'
    77'
    Skudd utenfor mål, Freiburg
    79'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) slår en corner fra høyre side på An der alten Forsterei.
    79'
    Union Berlin 4 - 2 Freiburg
    Mål: Aissa Laidouni
    Mål! Aissa Laidouni øker Union Berlins ledelse til 4-2 på An der alten Forsterei. Sheraldo Becker sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Inn: Woo-yeong Jeong
    Ut: Vincenzo Grifo
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) erstattes av Woo-yeong Jeong.
    82'
    84'
    84'
    85'
    Inn: Jamie Leweling
    Ut: Sheraldo Becker
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Berlin. Inn kommer Jamie Leweling, mens Sheraldo Becker tar plass på benken.