Målsjanse til Umraniyespor! Cleyton treffer mål, men keeper redder.
    Umraniyespor leder 1-0 etter en scoring av Mehmet Sedef.
    7'
    Kan Umraniyespor kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    9'
    Cleyton
    Umraniyespor angriper i Ümraniye. Cleyton avslutter på mål, men greier ikke å score.
    10'
    10'
    Ozguc Turkalp tildeler Umraniyespor en corner. Cleyton sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    11'
    Cleyton (Umraniyespor) slår en corner fra høyre side på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    13'
    Aaron Appindangoye
    Aaron Appindangoye (Umraniyespor) kommer til avslutning på Umraniye Belediyesi Cim Stadi, men headingen blir reddet.
    13'
    13'
    Manisaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Cleyton (Umraniyespor) løfter inn en corner fra høyre på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    18'
    Emircan Altintas
    Emircan Altintas (Umraniyespor) header utenfor.
    18'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Manisaspor nær 16-meteren.
    19'
    Billal Sebaihi
    Manisaspor angriper i Ümraniye. Bilal Sebaihi fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Cleyton
    Umraniyespor avanserer forover og Cleyton får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    21'
    Frispark Umraniyespor.
    21'
    Frispark for Manisaspor på egen banehalvdel.
    21'
    25'
    I Ümraniye slår Cleyton en corner fra høyre.
    27'
    Frispark til Umraniyespor på halvdelen til Manisaspor.
    28'
    Serdar Ozbayraktar
    Serdar Ozbayraktar (Umraniyespor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Manisaspor
    Akin Acik
    Akin Acik (Manisaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    36'
    Andreas Vasilogiannis
    Umraniyespor fosser forover og Andreas Vasilogiannis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Cleyton (Umraniyespor) slår en corner fra venstre side på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    38'
    38'
    Mehmet Sedef
    Mehmet Sedef (Umraniyespor) kommer seg fri på Umraniye Belediyesi Cim Stadi, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Akin Acik ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Akin Acik er tilbake i kampen igjen.
    41'
    42'
    Alper Onal
    Alper Onal (Manisaspor) får et gult kort av dommer Ozguc Turkalp.
    42'
    43'
    43'
    I Ümraniye har et frispark blitt tildelt Umraniyesporet.
    44'
    Ozguc Turkalp signaliserer et frispark til Manisaspor.
    45'
    45'
    Spillet på Umraniye Belediyesi Cim Stadi er stoppet midlertidig fordi Alper Onal ligger nede.
    45'+1
    Burak Ogur (Umraniyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    45'+1
    Burak Ogur er på beina igjen og fortsetter kampen på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    45'+2
    Manisaspor slipper å klare seg uten Alper Onal som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+2
    Timur Temeltas
    Umraniyespor avanserer forover i Ümraniye. Timur Temeltas avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+3
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Samet Asatekin
    Ut: Serdar Ozbayraktar
    Bytte for Umraniyespor. Samet Asatekin kommer inn for Serdar Ozbayraktar på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    46'
    Frispark til Manisaspor på halvdelen til Umraniyespor.
    47'
    Cleyton (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    49'
    Mehmet Sedef (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Umraniye Belediyesi Cim Stadi, men klarer ikke å score.
    52'
    Cleyton
    Umraniyespor angriper. Cleyton får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    55'
    Gult kort til Umraniyespor
    Timur Temeltas (Umraniyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    55'
    Hjørnespark til Manisaspor
    56'
    Ozguc Turkalp signaliserer et frispark til Umraniyespor.
    56'
    Ilkay Gul
    Ilkay Gol (Manisaspor) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Ibrahim Akdag
    Målsjanse på Umraniye Belediyesi Cim Stadi! Ibrahim Akdag fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Spillerbytte - Manisaspor
    Inn: Ulas Kaya
    Ut: Alper Onal
    Aytekin Viduslu (Manisaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Ulas Kaya erstatter Alper Onal.
    58'
    Ozguc Turkalp tildeler Umraniyespor en corner. Cleyton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Umraniyespor angriper og Emircan Altintas får avsluttet. Headingen treffer ikke Manisaspor-målet.
    61'
    I Ümraniye har et frispark blitt tildelt Manisasporet.
    62'
    62'
    Frispark Manisaspor.
    64'
    Samet Asatekin
    Dommer Ozguc Turkalp gir Samet Asatekin (Umraniyespor) et gult kort.
    64'
    Målsjanse! Bilal Sebaihi (Manisaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Andreas Vasilogiannis (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Umraniye Belediyesi Cim Stadi, men klarer ikke å score.
    66'
    Samet Asatekin (Umraniyespor) header utenfor.
    67'
    68'
    68'
    Inn: Bahadir Tasdelen
    Ut: Cleyton
    Bayram Kadir Bektas gjør dagens andre bytte i Ümraniye, når han tar ut Cleyton og setter inn Bahadir Tasdelen.
    69'
    Umraniyespor er på skuddhold på dette frisparket.
    70'
    Umraniyespor avanserer forover i Ümraniye. Ibrahim Akdag avslutter, men treffer ikke mål.
    71'
    Inn: Omer Atis
    Ut: Akin Acik
    Akin Acik (Manisaspor) erstattes av Omer Atis.
    71'
    Umraniyespor angriper i Ümraniye. Samet Asatekin fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    73'
    Omer Atis
    Omer Atis (Manisaspor) kommer seg fri på Umraniye Belediyesi Cim Stadi, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Furkan Parsak (Manisaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Dommer Ozguc Turkalp venter med å sette i gang spillet fordi Omer Atis ligger nede.
    76'
    Furkan Parsak er på beina igjen og fortsetter kampen.
    77'
    Manisaspor slipper å klare seg uten Omer Atis som kommer tilbake på banen i Ümraniye.
    77'
    En av Umraniyespors spillere blir avblåst for offside på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.
    78'
    I Ümraniye slår Ibrahim Akdag en corner fra venstre.
    79'
    Frispark i en god posisjon for Umraniyespor!
    80'
    Ozguc Turkalp signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    81'
    81'
    Umraniyespor 2 - 0 Manisaspor
    Mål: Ibrahim Akdag
    Mål! Ibrahim Akdag gir Umraniyespor en komfortabel 2-0 ledelse.
    82'
    Inn: Mucahit Albayrak
    Ut: Emircan Altintas
    Umraniyespor bytter ut Emircan Altintas med Mucahit Albayrak. Dette er det tredje byttet som Bayram Kadir Bektas gjør i dagens kamp.
    84'
    86'
    Mucahit Albayrak (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Umraniye Belediyesi Cim Stadi.