Frispark i en god posisjon for Umraniyespor!
    Mål for Umraniyespor!
    Umraniyespor 1 - 0 Balikesirspor
    Mål: Yacine Bammou
    Målgivende: Yusuf Emre Gultekin
    Mål! Umraniyespor tar ledelsen 1-0 ved Yacine Bammou. Flott spill fra Yusuf Gultekin før målet.
    3'
    Frispark til Umraniyespor på halvdelen til Balikesirspor.
    9'
    Kartal Yilmaz
    Sjanse! Umraniyespor avanserer forover, men Kartal Yilmaz avslutter utenfor.
    9'
    Frispark Balikesirspor.
    14'
    Skudd på mål, Umraniyespor
    15'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    En av Umraniyespors spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Frisparket tildelt Balikesirspor er farlig nær Umraniyespors målområde.
    17'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    21'
    Umraniyespor 2 - 0 Balikesirspor
    Mål: Yusuf Emre Gultekin
    Målgivende: Kartal Yilmaz
    Mål! Yusuf Gultekin (Umraniyespor) header inn 2-0 på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi. Det er en fin assist fra Kartal Yilmaz.
    24'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Umraniyespor angriper, men Tarik Guldal blåser for offside.
    31'
    En av Umraniyespors spillere går i offside.
    34'
    Balikesirspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    35'
    Yacine Bammou
    Yacine Bammou (Umraniyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Umraniyespor 3 - 0 Balikesirspor
    Mål: Yonathan Del Valle
    Mål! Yonathan Del Valle øker Umraniyespors ledelse til 3-0 på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    37'
    Umraniyespor angriper, men Yacine Bammou vinkes av for offside.
    39'
    Tarik Guldal signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    43'
    I Istanbul slår Yusuf Gultekin en corner fra venstre.
    44'
    Tomislav Glumac
    Umraniyespor angriper i Istanbul. Tomislav Glumac fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Halil Colak
    Ut: Oltion Bilalli
    Giray Bulak gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Oltion Bilalli og setter inn Halil Colak.
    46'
    Inn: Oguz Han Aynaoglu
    Ut: Bedirhan Kolkoparan
    Bytte for Balikesirspor. Oguz Han Aynaoglu kommer inn for Bedirhan Kolkoparan på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    46'
    Inn: Muhammed Dogan
    Ut: Alperen Erdinc
    Giray Bulak (Balikesirspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Muhammed Dogan erstatter Alperen Erdinc.
    46'
    Umraniyespor 4 - 0 Balikesirspor
    Umraniyespor går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Yusuf Gultekin.
    47'
    Skudd utenfor mål, Umraniyespor
    52'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) løfter inn en corner fra høyre på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    55'
    55'
    57'
    Spillet på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi er stoppet midlertidig fordi Faruk Can Gene ligger nede.
    58'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Idrissa Camara
    Ut: Yonathan Del Valle
    Umraniyespor bytter ut Yonathan Del Valle med Idrissa Camara.
    59'
    Inn: Ajdin Hasic
    Ut: Onur Ayik
    Umraniyespor bytter ut Onur Ayik med Ajdin Hasic. Dette er det andre byttet som Recep Ucar gjør i dagens kamp.
    59'
    Faruk Can Gene er på beina igjen og fortsetter kampen.
    59'
    Tarik Guldal signaliserer et frispark til Umraniyespor.
    60'
    Målsjanse! Yacine Bammou (Umraniyespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Hjørnespark til Umraniyespor
    62'
    64'
    Mål for Balikesirspor!
    Umraniyespor 4 - 1 Balikesirspor
    Mål: Berk Tosun
    Målgivende: Muhammed Dogan
    Berk Tosun scorer og reduserer til 4-1 på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi. Muhammed Dogan var nest sist på ballen.
    65'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    65'
    Sedat Dursun vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    68'
    68'
    Umraniyespor angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    Inn: Atalay Babacan
    Ut: Oguz Gurbulak
    Recep Ucar gjør dagens tredje bytte i Istanbul, når han tar ut Oguz Gurbulak og setter inn Atalay Babacan.
    69'
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Sedat Dursun som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    69'
    Inn: Stefano Napoleoni
    Ut: Yacine Bammou
    Umraniyespor bytter ut Yacine Bammou med Stefano Napoleoni. Dette er det fjerde byttet som Recep Ucar gjør i dagens kamp.
    69'
    Idrissa Camara
    Målsjanse til Umraniyespor! Idrissa Camara treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    I Istanbul slår Kartal Yilmaz en corner fra høyre.
    70'
    Atalay Babacan
    Atalay Babacan (Umraniyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Umraniyespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Balikesirspor.
    71'
    Batuhan Isciler
    Batuhan Isciler (Balikesirspor) kommer til en målsjanse på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men klarer ikke å score.
    72'
    Inn: Anil Tasdemir
    Ut: Hasan Can Bingul
    Hasan Can Bingul (Balikesirspor) erstattes av Anil Tasdemir.
    72'
    Inn: Doga Iseri
    Ut: Guney Celik Keles
    Bytte for Balikesirspor. Doga Iseri kommer inn for Guney Celik Keles på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    72'
    Kan Umraniyespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    Gult kort til Balikesirspor
    Ayberk Kaygisiz
    Ayberk Kaygisiz (Balikesirspor) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Ayberk Kaygisiz får behandling for en skade på banen.
    75'
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Ayberk Kaygisiz som kommer tilbake på banen igjen.
    76'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Umraniyespor.
    77'
    Balikesirspor fosser fremover, men Tarik Guldal blåser for offside på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    79'
    Inn: Mustafa Can Karagoz
    Ut: Yusuf Emre Gultekin
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt femte bytte for dagen. Mustafa Can Karagoz erstatter Yusuf Gultekin.
    79'
    80'
    80'
    Offside! Halil Colak (Balikesirspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    81'
    Ajdin Hasic
    Umraniyespor avanserer forover i Istanbul. Ajdin Hasic avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Offside! Idrissa Camara blir vinket av og Umraniyespor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    84'
    85'
    85'
    Tarik Guldal tildeler Umraniyespor en corner. Kartal Yilmaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    87'
    87'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) slår en corner fra venstre side på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    87'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    88'
    Tarik Guldal tildeler Umraniyespor en corner. Kartal Yilmaz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    88'
    Ajdin Hasic
    Sjanse! Umraniyespor avanserer forover, men Ajdin Hasic avslutter utenfor.
    89'
    Tarik Guldal signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    90'
    Muhammed Dogan
    Muhammed Dogan (Balikesirspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.