3-2
4 805
2 320

0'
    Enorm sjanse for Lillestrøm, men Ull/Kisa-keeper Hagerup redder fantastisk! Igjen er LSK på farten ute på venstrekanten. Ibrahimaj legger flatt inn i 16-meteren, der Edh får avslutte relativt uforstyrret fra 10-12 meter. Bare en formidabel reaksjonsredning av Stefan Hagerup i Kisa-buret hindrer scoring! Returen blokkeres av en liggende Ull/Kisa-spiller, før Hagerup til slutt får grafset til seg ballen i fast grep. Der bør det stå 0-1!
    5'
    Mål for Ullensaker/Kisa!
    Ullensaker/Kisa 1 - 0 Lillestrøm
    Mål: Simen Hammershaug
    Målgivende: Sebastian Fjose Berg
    9'
    Svendsen svarer nesten for Lillestrøm! Tønnessen pisker inn et strøkent innlegg fra venstre, som Svendsen møter på nærmeste stolpe. Angriperen stusser ballen like utenfor den lengste stolpen til Hagerup!
    16'
    Adams svir en feit sjanse til å bringe balanse i regnskapet! Tønnessen tar med seg ballen fremover i banen, før han vakkert slipper den inn til Adams i 16-meteren til Ull/Kisa. Spissen har funnet rommet mellom Pereira og Sæbø i midtforsvaret til Kisa og får avslutte uforstyrret fra 10-12 meter, men han sender kula over det lengste krysset til Hagerup! Der har han bedre tid!
    20'
    Uba Charles bør få mer ut av en skuddmulighet fra 13-14 meter! LSK kombinerer fint i og rundt straffefeltet til Ull/Kisa. Det ender med et gjenlegg til Charles, som setter bredsiden til fra god posisjon i feltet. Midtbanemannen skyter imidlertid et godt stykke over.
    23'
    Ullensaker/Kisa 2 - 0 Lillestrøm
    Mål: Ole Sebastian Sundgot
    Målgivende: Juba Massinissa Moula
    33'
    Adams avslutter i stolpen og ut! Tønnessen blir med frem fra sin venstre stopperposisjon, og nok en gang serverer sørlendingen et strøkent innlegg. Adams løper seg fri i feltet og avslutter i stanga bak en utspilt Hagerup!
    37'
    Nå er det nesten tåpelig at Lillestrøm ikke har scoret! Nytt innlegg fra venstre, og igjen er presisjonen god. Adams står på fem meter og header høyt over! Enorm sjanse!
    38'
    Tobias Svendsen er først Zinedine Zidane, før han forvandles til en breddespiller! 23-åringen byr på en nydelig piruett og kommer seg elegant unna to gulkledde forsvarere. Dermed skaffer han seg en gyllen mulighet til å skyte fra omtrent straffemerket, men Svendsen tupper ballen utenfor ramma!
    42'
    45'+1
    45'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Magnus Knudsen
    Ut: Philip Slørdahl
    45'
    Inn: Thomas Lehne Olsen
    Ut: Uba Charles
    45'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Tomas Kristoffersen
    Ut: Sebastian Fjose Berg
    45'
    Inn: Mathias Blårud
    Ut: Simen Hammershaug
    45'
    Spinnvill dobbeltsjanse for Lillestrøm! Tobias Svendsen står bak mye av det positive for LSK, og det er 23-åringen som skaper omgangens første sjanse for gjestene. Angriperen rapper til fra trengt posisjon i boksen og sender kula i tverrliggeren bak Hagerup. Returen havner hos Tønnessen, som treffer dårlig fra skrått hold. Sleivtreffet blir en pasning til Adams, som fra fem meter styrer læret rett på keeper Hagerup!
    59'
    Inn: Gjermund Åsen
    Ut: Kristoffer Tønnessen
    62'
    Gult kort til Lillestrøm
    Tobias Svendsen
    64'
    Inn: Andreas Rosendal Nyhagen
    Ut: Davod Arzani
    65'
    Inn: Steffen Jenssen
    Ut: Juba Massinissa Moula
    65'
    Gulliksen får en god mulighet til å gjøre 3-0, men LSK-keeper Hedenstad redder godt! Ull/Kisa spiller seg fint fri på høyresiden, og motsatt har Mathias Fjeld Gulliksen mye rom. Han får også ballen, og da prøver lysluggen seg i korthjørnet til keeper Hedenstad. Sisteskansen slenger opp labben og dytter læret over det horisontale metallet!
    69'
    Så får Adams en ny stor sjanse! Hoff sveiver ballen inn mot bakre stolpe. Der ligger Adams, men han header rett i en Ull/Kisa-spiller fra kort hold. Stor mulighet!
    73'
    Mål for Lillestrøm!
    Ullensaker/Kisa 2 - 1 Lillestrøm
    Mål: Akor Adams
    Målgivende: Gjermund Åsen
    73'
    Inn: Vetle Dragsnes
    Ut: Eskil Edh
    76'
    Akor Adams får kanontreff fra distanse, men Stefan Hagerup i Kisa-buret redder mesterlig til corner! To herlige prestasjoner!