178

Dagens kamp på Stadio Friuli i Udine er i gang.
    Udinese Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Simone Sozza tildeler Udinese Calcio en corner. Gerard Deulofeu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Emil Bohinen (US Salernitana) slår en corner fra venstre side på Stadio Friuli.
    9'
    Emil Bohinen (US Salernitana) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Friuli.
    9'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Udine fordi Ederson får behandling for en skade på banen.
    14'
    Frispark for US Salernitana på egen banehalvdel.
    15'
    Ederson er tilbake i kampen igjen.
    15'
    Gerard Deulofeu
    Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Friuli, men klarer ikke å score.
    16'
    Frispark til US Salernitana på halvdelen til Udinese Calcio.
    18'
    Frispark Udinese Calcio.
    19'
    Hjørnespark til Udinese
    21'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Udinese Calcio.
    27'
    Skudd på mål, Udinese
    28'
    Salernitana, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Rodrigo Becao
    Udinese Calcio angriper, men avslutningen til Rodrigo Becao går utenfor.
    29'
    I Udine slår Gerard Deulofeu en corner fra venstre.
    30'
    Lazar Samardzic
    Målsjanse! Lazar Samardzic (Udinese Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Gult kort til Udinese
    Mato Jajalo
    Dommer Simone Sozza viser Mato Jajalo (Udinese Calcio) det gule kortet.
    31'
    I Udine har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Federico Bonazzoli
    US Salernitana avanserer forover i Udine. Federico Bonazzoli avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til US Salernitana.
    41'
    42'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Udinese Calcio på egen banehalvdel.
    43'
    US Salernitana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til US Salernitana på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark US Salernitana.
    45'+1
    Norbert Gyomber
    Norbert Gyomber (US Salernitana) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    46'
    47'
    47'
    Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Friuli.
    49'
    Simone Sozza tildeler Udinese Calcio en corner. Gerard Deulofeu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    50'
    Simone Sozza signaliserer et frispark til Udinese Calcio like utenfor US Salernitana-området.
    52'
    54'
    Luca Ranieri
    Målsjanse til US Salernitana! Luca Ranieri treffer mål, men keeper redder.
    56'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    56'
    Gult kort til Salernitana
    Dommer Simone Sozza gir Luca Ranieri (US Salernitana) et gult kort.
    56'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Jean-Victor Makengo
    Ut: Tolgay Arslan
    Gabriele Cioffi (Udinese Calcio) gjør sitt første bytte for dagen. Jean-Victor Makengo erstatter Tolgay Arslan.
    57'
    Inn: Walace
    Ut: Mato Jajalo
    Gabriele Cioffi gjør dagens andre bytte i Udine, når han tar ut Mato Jajalo og setter inn Walace.
    57'
    I Udine har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Federico Fazio
    Federico Fazio (US Salernitana) header utenfor.
    59'
    60'
    Frispark for Udinese Calcio på egen banehalvdel.
    62'
    63'
    65'
    Inn: Isaac Success
    Ut: Ignacio Pussetto
    Bytte for Udinese Calcio. Isaac Success kommer inn for Ignacio Pussetto på Stadio Friuli.
    65'
    Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) slår en corner fra høyre side på Stadio Friuli.
    66'
    67'
    68'
    Inn: Marvin Zeegelaar
    Ut: Brandon Soppy
    Udinese Calcio gjør sitt fjerde bytte. Brandon Soppy erstattes av Marvin Zeegelaar.
    70'
    Lazar Samardzic (Udinese Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Salernitana
    Inn: Grigoris Kastanos
    Ut: Lassana Coulibaly
    US Salernitana bytter ut Lassana Coulibaly med Grigoris Kastanos. Dette er det første byttet som Davide Nicola gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Mikael
    Ut: Franck Ribery
    Davide Nicola gjør dagens andre bytte i Udine, når han tar ut Franck Ribery og setter inn Mikael.
    72'
    Frispark til Udinese Calcio på halvdelen til US Salernitana.
    74'
    75'
    80'
    Marvin Zeegelaar
    Udinese Calcio angriper i Udine. Marvin Zeegelaar fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Nadir Zortea
    Nadir Zortea (US Salernitana) kommer seg fri på Stadio Friuli, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Federico Bonazzoli (US Salernitana) kommer seg fri på Stadio Friuli, men avslutningen går utenfor.
    82'
    82'
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Udinese Calcio er nær straffområde.
    84'
    Ederson
    Ederson (US Salernitana) får et gult kort av dommer Simone Sozza.
    84'
    Sjanse til Udinese Calcio! Gerard Deulofeu er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    85'
    86'
    Emil Bohinen
    Dommeren gir Emil Bohinen (US Salernitana) et gult kort.
    86'
    Inn: Simone Verdi
    Ut: Federico Bonazzoli
    Bytte for US Salernitana. Simone Verdi kommer inn for Federico Bonazzoli på Stadio Friuli.
    87'
    Udinese Calcio fosser fremover, men Simone Sozza blåser for offside på Stadio Friuli.
    87'
    Udinese Calcio må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra US Salernitana.
    89'
    Pablo Mari
    Pablo Mari (Udinese Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    90'+1
    Grigoris Kastanos
    Grigoris Kastanos (US Salernitana) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Friuli.
    90'+2
    Dommer Simone Sozza viser Gerard Deulofeu (Udinese Calcio) det gule kortet.
    90'+2
    90'+3
    Mål for Salernitana!
    Udinese 0 - 1 Salernitana
    Mål: Simone Verdi
    Målgivende: Ederson
    I Udine tar US Salernitana ledelsen 0-1 etter et mål av Simone Verdi. Ederson sto for den målgivende pasningen.