Luca J. Pairetto signaliserer et frispark til AS Roma.
    Lorenzo Lucca (Udinese) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Luca J. Pairetto signaliserer et frispark til Udinese på egen banehalvdel.
    11'
    Luca J. Pairetto tildeler Udinese en corner. Lazar Samardzic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Kingsley Ehizibue
    Udinese avanserer forover i Udine. Kingsley Ehizibue avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Jaka Bijol
    Jaka Bijol (Udinese) kommer til en målsjanse på Stadio Friuli, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    16'
    Houssem Aouar
    AS Roma angriper i Udine. Houssem Aouar fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    18'
    I Udine har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Leandro Paredes (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Friuli.
    21'
    Skudd på mål, Roma
    21'
    Udinese, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I Udine slår Leandro Paredes en corner fra venstre.
    22'
    Mål for Udinese!
    Udinese 1 - 0 Roma
    Mål: Roberto Pereyra
    Mål! Udinese tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Roberto Pereyra på Stadio Friuli.
    23'
    Frispark til Udinese på halvdelen til AS Roma.
    30'
    Gult kort til Udinese
    Hassane Kamara
    Dommer Luca J. Pairetto viser Hassane Kamara (Udinese) det gule kortet.
    31'
    Luca J. Pairetto signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    31'
    Leandro Paredes
    Leandro Paredes (AS Roma) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Frispark Udinese.
    33'
    35'
    35'
    Leandro Paredes (AS Roma) slår en corner fra høyre side på Stadio Friuli.
    38'
    Romelu Lukaku
    AS Roma angriper på Stadio Friuli, men Romelu Lukaku header utenfor.
    39'
    40'
    En av Udineses spillere går i offside.
    42'
    44'
    45'+1
    48'
    AS Roma fosser forover og Leandro Paredes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    Skudd på mål, Udinese
    51'
    51'
    Stopp i spillet
    Leonardo Spinazzola (AS Roma) vinkes av for offside i Udine.
    51'
    En av Udineses spillere blir avblåst for offside.
    53'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Paulo Dybala
    Ut: Houssem Aouar
    AS Roma gjør sitt første bytte. Houssem Aouar erstattes av Paulo Dybala.
    53'
    Inn: Rick Karsdorp
    Ut: Dean Donny Huijsen
    Bytte for AS Roma. Rick Karsdorp kommer inn for Dean Donny Huijsen på Stadio Friuli.
    53'
    Lazar Samardzic
    Udinese angriper. Lazar Samardzic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    AS Roma angriper, men blir avblåst for offside.
    57'
    Jaka Bijol
    Jaka Bijol (Udinese) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    I Udine slår Paulo Dybala en corner fra høyre.
    59'
    Bryan Cristante
    AS Roma angriper på Stadio Friuli. Bryan Cristante header utenfor.
    59'
    Det blir farlig! Frispark for AS Roma er nær straffområde.
    61'
    Nehuen Perez (Udinese) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Friuli.
    62'
    Nehuen Perez er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Friuli.
    63'
    Mål for Roma!
    Udinese 1 - 1 Roma
    Mål: Romelu Lukaku
    Målgivende: Bryan Cristante
    Mål! Romelu Lukaku (AS Roma) utligner med en heading på Stadio Friuli. Flott spill fra Bryan Cristante før målet.
    64'
    Martin Payero
    Martin Payero (Udinese) pådrar seg et gult kort.
    66'
    67'
    Leandro Paredes (AS Roma) slår en corner fra venstre side på Stadio Friuli.
    69'
    Gult kort til Roma
    Tommaso Baldanzi
    Dommeren gir Tommaso Baldanzi (AS Roma) et gult kort.
    69'
    Spillerbytte - Udinese
    Inn: Joao Ferreira
    Ut: Kingsley Ehizibue
    Udinese bytter ut Kingsley Ehizibue med Joao Ferreira. Dette er det første byttet som Fabio Cannavaro gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Jordan Zemura
    Ut: Hassane Kamara
    Fabio Cannavaro gjør dagens andre bytte i Udine, når han tar ut Hassane Kamara og setter inn Jordan Zemura.
    70'
    71'
    Evan N`Dicka vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    72'
    Inn: Leonardo Spinazzola
    Ut: Evan N`Dicka
    Bytte for AS Roma. Leonardo Spinazzola kommer inn for Evan N`Dicka på Stadio Friuli.
    72'
    Inn: Gianluca Mancini
    Ut: Diego Llorente
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Roma. Inn kommer Gianluca Mancini, mens Diego Llorente tar plass på benken.
    72'
    Inn: Lorenzo Pellegrini
    Ut: Leandro Paredes
    Leandro Paredes (AS Roma) erstattes av Lorenzo Pellegrini.
    72'
    AS Roma gjør sitt åttende bytte. Houssem Aouar erstattes av Paulo Dybala.
    72'
    Inn: Sardar Azmoun
    Ut: Tommaso Baldanzi
    AS Roma gjør sitt sjuende bytte. Tommaso Baldanzi erstattes av Sardar Azmoun.
    72'
    Ut: Nicola Zalewski
    Daniele De Rossi gjør dagens tredje bytte i Udine, når han tar ut Nicola Zalewski og setter inn Gianluca Mancini.
    72'
    Inn: Tammy Abraham
    Ut: Romelu Lukaku
    AS Roma bytter ut Romelu Lukaku med Tammy Abraham. Dette er det niende byttet som Daniele De Rossi gjør i dagens kamp.
    72'
    Offside! Joao Ferreira (Udinese) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    80'
    Hjørnespark til Udinese
    82'
    83'
    Spillet på Stadio Friuli er stoppet midlertidig fordi Nehuen Perez ligger nede.
    88'
    Nehuen Perez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Udine.
    88'
    Inn: Chris Smalling
    Daniele De Rossi gjør dagens tiende bytte i Udine, når han tar ut Diego Llorente og setter inn Chris Smalling.
    88'
    Inn: Christian Kabasele
    Ut: Nehuen Perez
    Christian Kabasele (Udinese) erstatter Nehuen Perez som muligens er skadet.
    90'+1
    Hjørnespark til Roma
    90'+2
    90'+3
    Rick Karsdorp
    Dommer Luca J. Pairetto gir Rick Karsdorp (AS Roma) et gult kort.
    90'+3
    90'+5
    Udinese 1 - 2 Roma
    Mål: Bryan Cristante
    Bryan Cristante dundrer ballen i mål og AS Roma tar ledelsen 1-2 på Stadio Friuli.