Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Elche CF.
    Frispark i en god posisjon for Elche CF!
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    Frispark til UD Almería på halvdelen til Elche CF.
    30'
    31'
    Aitor Bunuel
    Målsjanse på Estadio del Mediterráneo! Aitor Bunuel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Frisparket tildelt UD Almería er farlig nær Elche CFs målområde.
    32'
    Largie Ramazani
    Largie Ramazani (UD Almería) kommer til en målsjanse på Estadio del Mediterráneo, men klarer ikke å score.
    33'
    Arvin Appiah
    UD Almería angriper. Arvin Appiah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    36'
    36'
    37'
    37'
    Sjanse! UD Almería avanserer forover, men Alex Centelles avslutter utenfor.
    38'
    Hjørnespark til Elche CF
    39'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    40'
    Mål for UD Almería!
    UD Almería 1 - 0 Elche CF
    Mål: Largie Ramazani
    Målgivende: Juanjo Nieto
    Mål! Largie Ramazani gir UD Almería en 1-0 ledelse. Flott spill fra Juanjo Nieto før målet.
    42'
    Giorgi Makaridze (UD Almería) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio del Mediterráneo.
    44'
    Giorgi Makaridze ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Almeria.
    45'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Gonzalo Verdu
    Ut: Enzo Roco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elche CF. Inn kommer Gonzalo Verdu, mens Enzo Roco tar plass på benken.
    46'
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez ser at linjemannen løfter flagget, og UD Almerías Largie Ramazani blåses av for offside.
    47'
    Elche CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Frispark UD Almería.
    49'
    Gult kort til Elche CF
    Antonio Barragan
    Dommeren gir Antonio Barragan (Elche CF) et gult kort.
    49'
    Mål for Elche CF!
    UD Almería 1 - 1 Elche CF
    Mål: Pablo Piatti
    Målgivende: Josan
    Pablo Piatti scorer og utligningen er et faktum på Estadio del Mediterráneo. 1-1. Det er en fin assist fra Josan.
    52'
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez venter med å sette i gang spillet fordi Giorgi Makaridze ligger nede.
    54'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Fernando Martinez
    Ut: Giorgi Makaridze
    Giorgi Makaridze, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Fernando Martinez kommer inn for UD Almería.
    54'
    56'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    56'
    Gult kort til UD Almería
    Javi Robles
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez viser Javi Robles (UD Almería) det gule kortet.
    56'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Inn: Samu
    Ut: Largie Ramazani
    UD Almería bytter ut Largie Ramazani med Samu. Dette er det andre byttet som Rubi gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Dyego Sousa
    Ut: César De La Hoz
    UD Almería bytter ut César De La Hoz med Dyego Sousa.
    61'
    Skudd utenfor mål, UD Almería
    62'
    63'
    63'
    64'
    Diego Gonzalez
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez gir Diego Gonzalez (Elche CF) et gult kort.
    64'
    Dyego Sousa
    Dyego Sousa (UD Almería) får et gult kort av dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez.
    65'
    65'
    Inn: Gerard Gumbau
    Ut: Javier Pastore
    Javier Pastore (Elche CF) erstattes av Gerard Gumbau.
    65'
    Inn: Dario Benedetto
    Ut: Ivan Marcone
    Francisco (Elche CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dario Benedetto erstatter Ivan Marcone.
    65'
    65'
    Gonzalo Verdu
    Gonzalo Verdu (Elche CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Arvin Appiah (UD Almería) pådrar seg et gult kort.
    66'
    67'
    Pere Milla
    Pere Milla (Elche CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    Samu
    Dommeren gir Samu (UD Almería) et gult kort.
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dyego Sousa (UD Almería) vrir seg av smerte i gresset.
    70'
    Inn: Alejandro Pozo
    Ut: Dyego Sousa
    Rubi gjør dagens fjerde bytte i Almeria, når han tar ut Dyego Sousa og setter inn Alejandro Pozo.
    71'
    Inn: Chumi
    Ut: Aitor Bunuel
    Bytte for UD Almería. Chumi kommer inn for Aitor Bunuel på Estadio del Mediterráneo.
    71'
    73'
    Gerard Gumbau (Elche CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio del Mediterráneo.
    75'
    I Almeria slår Gerard Gumbau en corner fra høyre.
    75'
    Inn: Fidel
    Ut: Pablo Piatti
    Elche CF gjør sitt fjerde bytte. Pablo Piatti erstattes av Fidel.
    76'
    78'
    82'
    I Almeria har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    Alex Centelles (UD Almería) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    UD Almería 1 - 2 Elche CF
    Mål: Raúl Guti
    Målgivende: Gerard Gumbau
    Raúl Guti setter ballen i nettet og Elche CF leder nå 1-2. Gerard Gumbau sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Tete Morente
    Ut: Josan
    Elche CF gjør sitt femte bytte. Josan erstattes av Tete Morente.
    87'
    En av Elche CFs spillere blir avblåst for offside på Estadio del Mediterráneo.
    88'
    89'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til UD Almería.
    90'
    Josema
    Josema (Elche CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio del Mediterráneo.
    90'
    Det blir farlig! Frispark for Elche CF er nær straffområde.
    90'+2
    Elche CF avanserer forover i Almeria. Gonzalo Verdu avslutter, men treffer ikke mål.