Frispark Deportivo Alaves.
    2'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Andoni Gorosabel
    Andoni Gorosabel (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    3'
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    3'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Rafa Marin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    6'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    6'
    Rafa Marin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Almeria.
    7'
    Hjørnespark til UD Almería
    8'
    Skudd på mål, UD Almería
    9'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Lucas Robertone (UD Almería) løfter inn en corner fra høyre på Estadio del Mediterráneo.
    9'
    9'
    Mål for Deportivo Alaves!
    UD Almería 0 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Samuel Omorodion
    Målgivende: Carlos Vicente
    I Almeria tar Deportivo Alaves ledelsen 0-1 etter et mål av Samuel Omorodion. Det er en fin assist fra Carlos Vicente.
    10'
    Lucas Robertone vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    13'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler Deportivo Alaves en corner. Luis Rioja sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Lucas Robertone kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio del Mediterráneo.
    14'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    16'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Miguel Angel Ortiz Arias signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    18'
    Sergio Arribas
    Sergio Arribas (UD Almería) kommer seg fri på Estadio del Mediterráneo, men avslutningen går utenfor.
    19'
    22'
    22'
    22'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til UD Almería.
    23'
    Deportivo Alaves fosser fremover, men Miguel Angel Ortiz Arias blåser for offside på Estadio del Mediterráneo.
    25'
    26'
    27'
    Dion Lopy
    UD Almería angriper i Almeria. Dion Lopy fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    30'
    En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside på Estadio del Mediterráneo.
    30'
    I Almeria har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Adri Embarba
    UD Almería fosser forover og Adri Embarba fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Samuel Omorodion
    Deportivo Alaves avanserer forover i Almeria. Samuel Omorodion avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Sergio Arribas (UD Almería) kommer til en målsjanse på Estadio del Mediterráneo, men klarer ikke å score.
    34'
    38'
    Jon Guridi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Jon Guridi er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio del Mediterráneo.
    41'
    43'
    Målsjanse på Estadio del Mediterráneo! Adri Embarba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    44'
    I Almeria slår Luis Rioja en corner fra venstre.
    45'+1
    45'+2
    Gult kort til UD Almería
    Edgar Gonzalez
    Edgar Gonzalez (UD Almería) pådrar seg et gult kort.
    45'+2
    Spillet på Estadio del Mediterráneo er stoppet midlertidig fordi Sergio Akieme ligger nede.
    46'
    47'
    UD Almería slipper å klare seg uten Sergio Akieme som kommer tilbake på banen i Almeria.
    48'
    Marc Pubill Pages
    Målsjanse til UD Almería! Marc Pubill Pages treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    49'
    50'
    Straffe til Deportivo Alaves
    51'
    Deportivo Alaves scorer på straffe!
    UD Almería 0 - 2 Deportivo Alaves
    Mål: Luis Rioja
    Luis Rioja scorer på straffe og Deportivo Alaves øker ledelsen til 0-2.
    52'
    54'
    UD Almería angriper i Almeria, men blir avblåst for offside.
    55'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Gonzalo Melero
    Ut: Edgar Gonzalez
    UD Almería bytter ut Edgar Gonzalez med Gonzalo Melero. Dette er det første byttet som Gaizka Garitano gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Alex Centelles
    Ut: Sergio Akieme
    UD Almería bytter ut Sergio Akieme med Alex Centelles.
    56'
    Inn: Marko Milovanovic
    Ut: Leo Baptistao
    Gaizka Garitano gjør dagens tredje bytte i Almeria, når han tar ut Leo Baptistao og setter inn Marko Milovanovic.
    56'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Estadio del Mediterráneo.
    57'
    58'
    59'
    Sjanse i Almeria! Adri Embarba (UD Almería) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Lucas Robertone
    Lucas Robertone (UD Almería) avanserer forover på Estadio del Mediterráneo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    61'
    61'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Carlos Nahuel Benavidez Protesoni
    Ut: Jon Guridi
    Bytte for Deportivo Alaves. Carlos Nahuel Benavidez Protesoni kommer inn for Jon Guridi på Estadio del Mediterráneo.
    62'
    63'
    Miguel Angel Ortiz Arias tildeler UD Almería en corner. Sergio Arribas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Gonzalo Melero
    Gonzalo Melero (UD Almería) header utenfor.
    67'
    67'
    71'
    Inn: Lazaro
    Ut: Adri Embarba
    UD Almería gjør sitt fjerde bytte. Adri Embarba erstattes av Lazaro.
    75'
    Sergio Arribas (UD Almería) slår en corner fra høyre side på Estadio del Mediterráneo.
    75'
    UD Almería angriper i Almeria. Lucas Robertone avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    77'
    Inn: Alex Sola
    Ut: Luis Rioja
    Luis Garcia Plaza (Deportivo Alaves) gjør sitt andre bytte for dagen. Alex Sola erstatter Luis Rioja.
    77'
    Inn: Nahuel Tenaglia
    Ut: Andoni Gorosabel
    Bytte for Deportivo Alaves. Nahuel Tenaglia kommer inn for Andoni Gorosabel på Estadio del Mediterráneo.
    78'
    Lazaro
    Sjanse til UD Almería! Lazaro er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Målsjanse! Gonzalo Melero (UD Almería) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Ander Guevara
    Ander Guevara (Deportivo Alaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Frispark UD Almería.
    79'
    Inn: Luka Romero
    Ut: Sergio Arribas
    Gaizka Garitano (UD Almería) gjør sitt femte bytte for dagen. Luka Romero erstatter Sergio Arribas.
    79'
    Marko Milovanovic
    Marko Milovanovic (UD Almería) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    81'
    81'
    UD Almería angriper, men Miguel Angel Ortiz Arias blåser for offside.
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Antonio Sivera (Deportivo Alaves) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    Deportivo Alaves slipper å klare seg uten Antonio Sivera som kommer tilbake på banen i Almeria.
    82'
    84'
    Deportivo Alaves angriper i Almeria, men blir avblåst for offside.
    85'
    86'
    Skudd utenfor mål, UD Almería
    86'
    UD Almería 0 - 3 Deportivo Alaves
    Målgivende: Carlos Nahuel Benavidez Protesoni
    Deportivo Alaves går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Samuel Omorodion. Carlos Nahuel Benavidez Protesoni sto for den målgivende pasningen.