Polen (4-4-2): Fabianski - Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk - Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Grosicki - Milik, Lewandowski
    Tyskland-sjef Joachim Löw gjør én endring fra laget som slo Ukraina for fire dager siden. Inn kommer Bayern München-klare Mats Hummels inn for Shkodran Mustafi.
    0'
    Tyskland (4-2-3-1): Neuer - Hector, Boateng, Hummels, Höwedes - Khedira, Kroos - Draxler, Özil, Müller - Götze.
    0'
    Det gås voldsomt til fra start. Khedira sender Maczynski i bakken etter en hodeduell. Frispark Polen.
    2'
    Gult kort til Tyskland
    Khedira får det gule nå. Han klipper ned Milik på en polsk kontring. Ikke bra nytt for Tyskland at midtbanegeneralen nå må passe seg i alt av duellspill.
    4'
    Men til tross for mye tøft spill er det Tyskland som fører an i banespillet. Nå er det Draxler som finner Götze inne i feltet. Den lille teknikeren nikker liker over målet til Fabianski.
    5'
    Etter en intens start har det roet seg litt mer ned nå. Ingen tvil om at Polens plan er å kontre inn mål mot tyskerne. De første åtte minuttene bærer bud om at det kan fungere.
    9'
    Kroos finner Höwedes på full fart inn i bakrom, men Tyskland-backens heading inn i feltet snappes bare opp av Polens keeper. Helt ufarlig.
    11'
    Tyskland bruker mange trekk inne på Polens halvdel. Så spilles Khedira fri på 25 meter. Han forsøker seg med et skudd, som går mange meter utenfor.
    13'
    Lewandowski snapper ballen fra Hummels inne på tyskernes halvdel. Kraftspissen setter fart mot mål og forsøker å sette opp en lagkamerat på full fart mot Neuers mål. I siste liten får Tyskland ryddet opp og slipper med skrekken.
    16'
    Så skjer det ting i andre enden. Thomas Müller vinner en duell ute til venstre. Han slår så inn til Toni Kroos, som nærmest sklitakler ballen mot mål. Avslutningen er hard nok, men går like utenfor.
    17'
    Corner for Tyskland nå. Kroos skal slå inn.
    18'
    Fabianski er offensiv i feltet og plukker enkelt ned det innlegget.
    18'
    Ny duell mellom de kommende lagkameratene Hummels og Lewandowski. Igjen er det sistnevnte som kommer seirende ut av den og skaffer Polen frispark.
    20'
    Der kommer Lewandowski til en brukbar mulighet. Han spilles fri ute til venstre av Milik og drar seg en meter inn i banen. Han fyrer av, men blir stoppet av oppofrende tyskere.
    22'
    Boateng med en god crosser mot Hector. Han slår inn på førsteberøringen og treffer motstander Piszczek inne i 16-meteren. Tyskland-fansen roper på hands, men dommer Björn Kuipers vinker det hele videre.
    26'
    Corner for Polen nå. Blaszczykowski skal slå inn.
    28'
    Det blir først en kort variant, før Piszczek til slutt legger inn. Etter litt frem og tilbake får tyskerne klarert.
    29'
    Polens relativt sterke høyreside - med Piszczek og Blaszczykowski - har fått vist seg frem minimalt.
    31'
    Schweinsteiger, Can og Podolski er alle i oppvarming for Tyskland nå.
    33'
    Mesut Özil får Tysklands andre gule kort for kvelden. Igjen må tyskerne avverge en kontring i mot og Özil river ned Krychowiak på vei frem.
    35'
    Med ti mann bak ballen på 25 meter og inn mot eget mål er Polens forsvar potte tett. Tyskland er ikke i nærheten av å klare å bryte gjennom i øyeblikket.
    38'
    Det skal mye til for at det blir noen scoringer i denne omgangen. Polen risikerer svært lite offensivt og det går treigt når Tyskland angriper.
    42'
    Hector slår inn fra venstre og Pazdan er nødt til å klarere til tysk corner.
    43'
    Piszczek klarerer det hjørnesparket for Polen. Svakt utnyttet av Joachim Löws menn.
    44'
    Khedira med en fin prestasjon inne på Polens halvdel. Han vipper ballen over Krychowiak før han skyter på hel volley. Avslutningen går et godt stykke utenfor.
    45'
    Gult kort til Polen
    Maczynski hindrer Müller på midtbanen og får det gule av dommer Kuipers.
    45'+1
    Det var det siste som skjedde denne første omgangen. Lagene går i garderoben på stillingen 0-0.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Kjempesjanse til Polen umiddelbart! Grosicki slår inn mot Milik som bare skal stange ballen i buret fra to meter. Han klarer det ikke - på smått utrolig vis - og i stedet havner avslutningen utenfor!
    47'
    I andre enden vil Tyskland være med å underholde. Plutselig er Götze fri ute til høyre og smeller til. Polens keeper redder der og slår til corner.
    48'
    Hjørnesparket får ikke tyskerne noe ut av.
    48'
    Polen fortsetter å sette Tyskland under press. Nå er det Hummels som gjør en viktig inngripen mot Milik ved egen 16-meter.
    52'
    Tyskland presser polakkene mye høyere i denne omgangen. Dermed etterlater de seg mye rom. Derfor har kampen åpnet seg etter pause.
    54'
    Corner for Polen nå.
    55'
    En horribel feilpasning av Polen inne på Tysklands halvdel gjør at Draxler kan sette i gang en kontring. Grosicki ser ingen annen utvei enn å hindre ham og får Polens andre gule denne kampen.
    56'
    Frispark for Polen i god skuddposisjon. Det ser ut til at Lewandowski skal prøve seg.
    58'
    Det ble i stedet en frekk variant fra Polen. Lewandowski flikker ballen til Milik som prøver å skru ballen i korthjørnet. Avslutningen går like utenfor!
    59'
    Like etter får Lewandowski sjansen fra kort hold, men Boateng setter inn en takling i siste liten!
    60'
    Polen legger ned mange meter i forsvar nå. Tyskland er nærmest sjanseløse på å bryte gjennom, akkurat som i første omgang.
    64'
    Kroos er lei av alt småspillet og skyter fra distanse. Det er som vanlig hardt når det kommer fra en spiller som ham, men avslutningen går over mål.
    66'
    Spillerbytte - Tyskland
    Inn: Andre Schurrle
    Ut: Mario Gotze
    Der gjør landslagssjef Löw sitt første grep. Götze ut og Schürrle inn.
    67'
    Jerome Boateng
    Boateng hindrer Milik inne på Polens halvdel og går det gule.
    68'
    Kjempekontring for Polen! Lewandowski finner Grosicki ute til venstre. Han slår inn og finner Milik i farlig posisjon med innlegget sitt. Milik klarer ikke stokke beina skikkelig og avslutningen uteblir.
    70'
    Så kommer en tysk mulighet like etter. Özil skyter fra distanse og sender Fabianski ut i full strekk. Polens keeper slår ballen til corner.
    70'
    Inn: Mario Gomez
    Ut: Julian Draxler
    Löw gjør sin andre endring. Gomez legger seg helt på topp, mens Schürrle har funnet sin plass ute til venstre.
    73'
    Corner for Tyskland nå.
    74'
    Det er svakt slått av Kroos. Midtstopper Glik klarerer.
    75'
    Spillerbytte - Polen
    Inn: Tomasz Jodlowiec
    Ut: Krzysztof Maczynski
    Der får også Polen sårt tiltrengte friske bein på banen. Jodlowiec erstatter Maczynski.
    77'
    Stygg tabbe av Grosicki på egen halvdel. Müller snapper opp ballen og setter fart. Etter hvert får han avsluttet fra spiss vinkel, men ser skuddet gå langt over mål.
    79'
    Inn: Bartosz Kapustka
    Ut: Jakub Blaszczykowski
    Nytt bytte på midtbanen for Polen. Kapustka kommer inn til voldsom entusiasme fra de polske tilhengerne.
    81'
    Ny corner for Tyskland. Polen rensker unna i egen boks - igjen.
    83'
    Boateng med hands like utenfor 16-meteren. Frispark for Polen i meget god innleggsposisjon.
    84'
    Frisparket er svakt utnyttet og blir slått langt over målet til Neuer.
    85'
    Höwedes spilles gjennom, men blir stoppet av Pazdan i siste liten.
    86'
    Inn: Slawomir Peszko
    Ut: Kamil Grosicki
    Der kommer Polens siste bytte. Grosicki med en god kamp. Så får vi se om Peszko kan bli tellende på tampen her.
    88'
    Frispark for Polen. Milik skal slå inn.
    89'
    Han slår inn mot Lewandowski, men det er vinket for offside.
    89'
    Tre minutter er lagt til.
    90'+1
    Schürrle slår inn mot Müller, men ballen fyker bak ham. Dermed overtar Polen.
    90'+3
    Slawomir Peszko
    Innbytteren takler Özil stygt nede ved cornerflagget. Frispark for Tyskland også. Det er nok det siste som skjer denne kampen.
    90'+4
    Kroos slår inn og Fabianski bokser ballen vekk. Da blåser dommer Kuipers av kampen.